Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Prima Fresh ■ Prima Fresh Recepty Maso
Maso
Jazyk, srdce, mozek, krev
Pin it

Hit týdne

Další hity

Tiramisu kuličky

Tiramisu kuličky
Tiramisu kuličky
Pistáciové hvězdičky
Pistáciové hvězdičky
Sloní žrádlo
Sloní žrádlo
Indické butter chicken
Indické butter chicken
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Kachní srdíčka se šalotkou na špízu se salátem a domácí tatarkou podle Martina Peciny

Kachní srdíčka se šalotkou na špízu se salátem a domácí tatarkou podle Martina Peciny

Kachní srdíčka se šalotkou na špízu se salátem a domácí tatarkou podle Martina Peciny Zdroj: Jazyk, srdce, mozek, krev

  • Zavřít
Kachní srdíčka se šalotkou na špízu se salátem a domácí tatarkou podle Martina Peciny

Kachní srdíčka se šalotkou na špízu se salátem a domácí tatarkou podle Martina Peciny Zdroj: Jazyk, srdce, mozek, krev

Moje hodnocení
16x

Moravský street food podle Martina Peciny. Smažená kachní srdíčka na špízu, hlávkový salát se sladkokyselou zálivkou, cibulí a opečeným špekem a domácí tatarka. Ideální do babího léta na chalupu, do posledních teplých večerů na terase nebo v zimě jako vzpomínka na prázdniny.

4 porce
45 minut
Seznam.cz banner

Šalotky

  • šalotka (banánová) 10 ks
  • voda 500 ml
  • vinný ocet 250 ml
  • cukr krupice 250 g
  • sůl 25 g
  • hořčičné semínko 20 g
  • celý pepř 20 kuliček
  • nové koření 10 kuliček
  • bobkový list 4 ks

Tatarka

  • žloutek 2 ks
  • dijonská hořčice asi 2 lžičky
  • citronová šťáva
  • slunečnicový olej asi 200 ml
  • šalotka 1 ks
  • nakládané okurky 2 ks
  • hladkolistá petržel (a libeček) pár lístků
  • sůl
  • pepř (čerstvě namletý)

Salát

  • uzený špek 250 g
  • cibule 2 ks
  • hlávkový salát 1 ks
  • červená čekanka 1 menší hlávka

Srdíčka

  • kachní srdíčka 500 g
  • přepuštěné máslo (nebo řepkový olej na smažení) 2–3 lžíce
  • sůl
  • pepř (čerstvě namletý)

Grilovaná kuřecí srdíčka se salátem podle Zdeňka Pohlreicha Recepty

Grilovaná kuřecí srdíčka se salátem podle Zdeňka Pohlreicha

29
Zadělávaná kuřecí srdíčka se zeleninou a pečeným bramborem Recepty

Zadělávaná kuřecí srdíčka se zeleninou a pečeným bramborem

32
Grilovaná krůtí srdce a játra na jehle Recepty

Grilovaná krůtí srdce a játra na jehle

29
Zadělávaná drůbeží srdíčka Recepty

Zadělávaná drůbeží srdíčka

29
Kuřecí srdíčka a lišky nakyselo Recepty

Kuřecí srdíčka a lišky nakyselo

26

Postup přípravy

  1. Šalotky oloupejte a nakrájejte na 1cm plátky. V rendlíku promíchejte vodu s octem, cukrem, solí a kořením. Povařte 3 minuty od bodu varu, přidejte šalotku a vařte ještě 1 minutu. Nechte zchladnout v pokojové teplotě a pak uložte do lednice, alespoň na 1 hodinu, ideálně do druhého dne.
  2. Na tatarku prošlehejte metličkou žloutky s 1 lžičkou hořčice, kapkou citronové šťávy a špetkou soli. Za stálého šlehání přidávejte velmi pomalu slunečnicový olej – nejprve po kapkách, pak tenkým pramínkem. Jakmile má tatarka správnou konzistenci, dochuťte ji hořčicí, citronovou šťávou, solí a pepřem, aby byla omáčka dost slaná a příjemně nakyslá.
  3. Šalotku oloupejte a nakrájejte nadrobno. Okurku nakrájejte na drobné kostičky. Bylinky nasekejte najemno. Vše vmíchejte do tatarky a uložte ji do lednice.
  4. Špek nakrájejte na kostičky a opékejte je na suché pánvi na středním stupni dozlatova. Tuk se vyškvaří a kostičky budou křupavé. Mezitím oloupejte cibuli a nakrájejte ji nadrobno. Vypečený tuk přeceďte, špek odložte stranou a ve stejné pánvi opečte na tuku cibuli dozlatova.
  5. Z lednice vytáhněte naložené šalotky. Nálev sceďte a uchovejte. Šalotky nechte okapat na papírové utěrce, případně je ještě osušte.
  6. Salát a čekanku rozeberte na jednotlivé listy, operte je ve studené vodě a nechte je okapat. Natrhejte je na menší kousky a vložte je do nálevu z šalotek.
  7. Ze srdíček odřízněte bílou čtvrtinu na široké horní straně (hodí se do vývaru či základu omáčky). Zbylé části srdíček opláchněte pod studenou vodou a osušte.
  8. Na špízové jehly (nebo na špejle) napichujte střídavě srdíčko a nakládanou šalotku, špíz zakončete srdíčkem. Ve větší pánvi, do které se vejde celá jehla, rozehřejte tuk a když začne kouřit, vložte do něj špíz a zprudka ho opečte ze všech stran dozlatova. Stačí zhruba 3 minuty, aby srdíčka zůstala mírně růžová. Zlehka je osolte a opepřete.
  9. Listové saláty rozdělte do misek, zalijte je lákem z nakládaných šalotek, posypte vyškvařeným špekem a smaženou cibulí. Podávejte se srdíčky a tatarkou.
PRIMA TIP: Banánová šalotka je odrůda cibule, která svým podlouhlým vzhledem připomíná banán. Roste také v trsu a má jemnou, lehce nasládlou chuť oproti klasické cibuli. Pokud ji neseženete, nahraďte ji sladkou bílou cibulí nebo obyčejnou šalotkou.

Vyzkoušejte také špíz z kuřecích jater se slaninou podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Špíz z kuřecích jater se slaninou

Nové recepty pro ty, co se nebojí vařit z vnitřností

Nové recepty pro ty, co se nebojí vařit z vnitřností

Jazyk, srdce, mozek, krev

Zdroj receptu

Jazyk, srdce, mozek, krev

Martin Pecina Jazyk, srdce, mozek, krev

Grafik, který miluje jídlo. Poctivé, domácí jídlo, které si pamatuje z dětství a nezavírá oči před tím, jak vzniká. Zabijačky, uzení, sběr ovoce a jeho pálení, pečení chleba… To všechno je součástí Martinova světa, kterým staví přirozený most mezi minulostí, tradicí a moravskou lidovou kuchyní a moderní gastronomií, která oslavuje suroviny a dlouhé, pomalé vaření, které je mimochodem vlastně také historicky prověřenou technikou. Martin Pecina si na nic nehraje, upřímně vám předává svá oblíbená jídla s českým a moravským rodokmenem a jen tak mimochodem odhaluje zapomenuté skvosty jako kroupy, kopřivy, trnky, vnitřnosti, morek, hovězí oháňka, silné omáčky a prorostlé maso… Jak vážně to myslí s udržitelností a zpracováním od čumáčku po ocásek svědčí fakt, že ze zbylých kostí vytváří designové šperky. Prohlédnout si je můžete na webu, kde prodává i svou krásnou, graficky vytříbenou, kuchařku.

www.martinpecina.cz

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky cibule salát špek vnitřnosti srdíčka Martin Pecina cibule šalotka

Návrhy pro vás

Voňavé rohlíčky obalené v sekaných oříšcích a polomáčené v tmavé čokoládě Sladké

Voňavé rohlíčky obalené v sekaných oříšcích a polomáčené v tmavé čokoládě

Ořechové čtverečky s bílkovou krustou – voňavé kousky s křehkým základem a nadýchanou ořechovou peřinkou Sladké

Ořechové čtverečky s bílkovou krustou – voňavé kousky s křehkým základem a nadýchanou ořechovou peřinkou

Kuřecí srdíčka na houbách s bramborovými kroketami – tradiční jídlo s vůní lesa a křupavou přílohou Maso

Kuřecí srdíčka na houbách s bramborovými kroketami – tradiční jídlo s vůní lesa a křupavou přílohou

Anglická snídaně trochu jinak – podávaná podobně jako populární šakšuka Recepty

Anglická snídaně trochu jinak – podávaná podobně jako populární šakšuka

Grilovací klobásky s nastavovanou bramborovou kaší – tip, jak dostat do jídelníčku kroupy Maso

Grilovací klobásky s nastavovanou bramborovou kaší – tip, jak dostat do jídelníčku kroupy

Italské panettone – nadýchaný sváteční bochánek plný ovoce, vůní a tradic Sladké

Italské panettone – nadýchaný sváteční bochánek plný ovoce, vůní a tradic

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra Těstoviny

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

Tiramisu kuličky obalené v kakau – nepečené potěšení s vůní kávy a jemností mascarpone Sladké

Tiramisu kuličky obalené v kakau – nepečené potěšení s vůní kávy a jemností mascarpone


Přečtěte si také

Soutěžící
Jaroslav Moravec vaří podobné menu jako při minulé účasti

Jaroslav Moravec vaří podobné menu jako při minulé účasti

Sladké
Voňavé rohlíčky obalené v sekaných oříšcích a polomáčené v tmavé čokoládě

Voňavé rohlíčky obalené v sekaných oříšcích a polomáčené v tmavé čokoládě

Prostřeno!
Prostřeno: Avokádový tatarák s lososem a bagetou

Prostřeno: Avokádový tatarák s lososem a bagetou

Prostřeno!
Prostřeno: Brokolicová krémová polévka

Prostřeno: Brokolicová krémová polévka

Prostřeno!
Prostřeno: Vepřová panenka s bramborovým a batátovým pyré

Prostřeno: Vepřová panenka s bramborovým a batátovým pyré

Prostřeno!
Prostřeno: Panna cotta s hroznovým vínem

Prostřeno: Panna cotta s hroznovým vínem

Sladké
Ořechové čtverečky s bílkovou krustou – voňavé kousky s křehkým základem a nadýchanou ořechovou peřinkou

Ořechové čtverečky s bílkovou krustou – voňavé kousky s křehkým základem a nadýchanou ořechovou peřinkou

Novinky
Tipy na mikulášskou nadílku: čokoládky, sladkosti, ale i čaje nebo ovocné kapsičky

Tipy na mikulášskou nadílku: čokoládky, sladkosti, ale i čaje nebo ovocné kapsičky

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte Maso

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku Maso

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Sladké
Voňavé rohlíčky obalené v sekaných oříšcích a polomáčené v tmavé čokoládě

Voňavé rohlíčky obalené v sekaných oříšcích a polomáčené v tmavé čokoládě

Ořechové čtverečky s bílkovou krustou – voňavé kousky s křehkým základem a nadýchanou ořechovou peřinkou Sladké

Ořechové čtverečky s bílkovou krustou – voňavé kousky s křehkým základem a nadýchanou ořechovou peřinkou

Italské panettone – nadýchaný sváteční bochánek plný ovoce, vůní a tradic Sladké

Italské panettone – nadýchaný sváteční bochánek plný ovoce, vůní a tradic

Maso
Kuřecí srdíčka na houbách s bramborovými kroketami – tradiční jídlo s vůní lesa a křupavou přílohou

Kuřecí srdíčka na houbách s bramborovými kroketami – tradiční jídlo s vůní lesa a křupavou přílohou

Anglická snídaně trochu jinak – podávaná podobně jako populární šakšuka Recepty

Anglická snídaně trochu jinak – podávaná podobně jako populární šakšuka

Grilovací klobásky s nastavovanou bramborovou kaší – tip, jak dostat do jídelníčku kroupy Maso

Grilovací klobásky s nastavovanou bramborovou kaší – tip, jak dostat do jídelníčku kroupy

Zelenina
Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Nápoje
Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia Nápoje

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia

Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce Nápoje

Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši Polévky

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera Polévky

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera

Předkrmy a chuťovky
Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky Předkrmy a chuťovky

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek Předkrmy a chuťovky

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Vegetariánské
Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Sladké
Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem Sladké

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech Sladké

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Přílohy
Rychlá večeře: Špecle s cibulí a vajíčky podle Zdeňka Pohlreicha

Rychlá večeře: Špecle s cibulí a vajíčky podle Zdeňka Pohlreicha

Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase Přílohy

Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí Přílohy

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Spor o schůzi k Babišovi: Vlček mu složil ironický kompliment. Hysterie, reagoval Vondráček Dramatický únos v Praze: Muže naložili do auta a chtěli 200 tisíc. Hrozili uříznutím prstu VÝSTRAHA před ledovkou pro celé Česko. Víkend přinese oblačnost a mrznoucí déšť

prima-zeny

Jiřina Hofmanová by si roli zrádce zkusit nechtěla: Hráli to tvrdě a to není můj šálek kávy Adventní trhy v Hradci Králové a Pardubicích: Soutěž talentů i nejvoňavější perník Vyřádím se přes den a domů ze mě přijde jen zbytek, říká Patrik Hartl o manželství

prima-zoom

Dívka popsala svou smrt i předchozí rodinu Adolf Hitler vyhrál volby v Namibii. Je zde oblíbený a se svým jménem nic dělat nehodlá Dva Rusové a Američan letí k ISS. Podívejte se živě na dokování lodi Sojuz MS-28

prima-fresh

Voňavé rohlíčky obalené v sekaných oříšcích a polomáčené v tmavé čokoládě Ořechové čtverečky s bílkovou krustou – voňavé kousky s křehkým základem a nadýchanou ořechovou peřinkou Tipy na mikulášskou nadílku: čokoládky, sladkosti, ale i čaje nebo ovocné kapsičky

prima-cool

Stranger Things 5 boří internet Seriálový Amadeus má v novém traileru k Formanově klasice fakt hodně daleko Tvůrci Stranger Things řekli, co je třeba si zopakovat před sledováním páté řady

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Sv. Ondřej prozradí, co nás čeká! Jaké k věštění budeme mít počasí? Malíř Kristián Kodet prodal palác ve Velkém Meziříčí. Proč se k tomu odhodlal? Vánoce zase bez sněhu! První předpověď počasí radost nedělá

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.