Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Klára Michalová

Hit týdne

Další hity

Bramborový salát

Bramborový salát
Bramborový salát
Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Citronové crinkles
Citronové crinkles
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Sushi lze jíst rukama a zapíjet pivem aneb 7 překvapivých faktů, které jste (ne)věděli o sushi

Sushi si Češi velmi oblíbili a často ho připravují i doma

Sushi si Češi velmi oblíbili a často ho připravují i doma Zdroj: iStock

  • Zavřít
Sushi si Češi velmi oblíbili a často ho připravují i doma

Sushi si Češi velmi oblíbili a často ho připravují i doma Zdroj: iStock

Japonské sushi si lidé zamilovali takřka po celém světě. Z hlediska ingrediencí se jedná o jednoduché jídlo, které je při správné přípravě perfektně chuťově sladěno. Sushi je zkrátka fenomén. Je ovšem stejně tak zázračné i z nutriční stránky? A věděli jste, že se může jíst i rukama nebo že Japonci k němu pijí pivo?

Seznam.cz banner

1. Řasa nori nepochází z Japonska

Řasa nori se v asijských přímořských kulturách tradičně využívá v receptech jako důležitý a zároveň velmi chutný zdroj živin. U nás ji známe zejména ve spojitosti se sushi, ve kterém je využívání mořské řasy nori vůbec nejoblíbenější. Zajímavostí však je, že většina dostupných mořských řas, které jsou k sehnání v běžných obchodech, nepochází z Japonska, ale téměř vždy z farem v Číně a Korei. Hlavním důvodem je nižší cena v porovnání s japonskou nori řasou. Podle Martina Kudery, zakladatele Farmy Živina, to je však často na úkor kvality: „Nori řasa z Japonska je sice obvykle o poznání dražší, často je však i kvalitnější a chuťově mnohem lepší.“ Vyšší cenu navyšují mimo jiné i celní poplatky a náročnější dovoz. Přesto se však vyplatí si za řasu z Japonska připlatit.

Jak připravit doma perfektní sushi rýži bez rýžovaru
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Jak připravit doma perfektní sushi rýži bez rýžovaru

2. Mořské řasy nejsou cítit po rybině

U mořských řas ještě chvíli zůstaneme. Věděli jste, že by neměly mít rybinovou vůni? Pokud je řasa načichlá rybinou, nejspíš byla nesprávně dopravována – na lodi se dostala do styku s rybami. Takto načichlá mořská řasa se k přípravě sushi nehodí. Martin Kudera k tomu ještě dodává, že kvalitní řasa nori má svěží vůni trávy. Kromě toho by mořská řasa měla být na pohled lesklá, rovná a křupavá.

Vyzkoušejte domácí přípravu sushi podle videoreceptu se Zdeňkem Pohlreichem

Kompletní recept najdete ZDE

3. Není wasabi jako wasabi

Říz dodává pokrmu sushi pikantní wasabi pasta, která je jedním ze základních japonských ochucovadel. Hlavní surovinou této pasty je japonský křen, který se dá dokonce pěstovat i jako pokojová rostlina. Má velmi výraznou a štiplavou chuť a přirozeně zelenou barvu. Pokud byste si wasabi připravili nastrouháním čerstvého kořene, kdy se začnou rozkládat sloučeniny způsobující jeho štiplavost, získáte tu nejlepší chuť a podle Japonců i skvělé přírodní antibiotikum. Mnozí výrobci však místo japonského křenu používají křen selský, do kterého přidávají zelené barvivo a ochucují ho hořčičnými semínky.

Wasabi, které známe z japonských restaurací, není vůbec wasabi. Je vyráběné z obyčejných českých surovin
Novinky

Wasabi, které známe z japonských restaurací, není vůbec wasabi. Je vyráběné z obyčejných českých surovin

4. Sójová omáčka probouzí umami

Jen málokdo si dokáže představit sushi bez sójové omáčky. Sójovka vzájemně propojí chuťový zážitek z celého pokrmu a probouzí umami neboli pátou chuť, která je vnímána jako lahodná a delikátní. Podobně jako u pasty wasabi však existují i v tomto případě dvě varianty. „Existují dva typy sójové omáčky, které se od sebe liší výrobním postupem, kdy jedním z nich je tradiční forma kvašení v kádích a druhou je výroba moderním chemickým procesem. Přírodně fermentovaná sójovka je bez glutamátu a konzervačních látek. Obsahuje řadu zdraví prospěšných látek a je bohatá na bílkoviny, vitamíny skupiny B, vitamín A a vitamín C,“ vysvětlujte Martin Kudera. Naproti tomu příprava moderní procedurou, která je dnes rozšířenější, protože tovární výroba sójové omáčky je tímto způsobem rychlejší a levnější, je o řadu těchto zdraví prospěšných látek ochuzena.

10 tajných tipů, jak použít sójovou omáčku
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

10 tajných tipů, jak použít sójovou omáčku

5. K nigiri stačí ruce a pivo

Bojujete při konzumaci sushi s hůlkami? Pusťte se do něj rukama. Více než konzumace pomocí hůlek je důležité, abyste neporušili kompaktní skladbu kousků, a to zejména u nigiri, kdy se na rýžový noček pokládá ryba. Faux pas neuděláte ani tehdy, dáte-li si k sushi pivo. Dokonce i samotní Japonci si k němu dávají nejčastěji pivo či zelený čaj, který originálním způsobem podtrhne chuť sushi. Rýžové víno saké k němu pijí jen výjimečně.

6. Alternativou zázvoru jsou okurky

Růžové plátky nakládaného zázvoru jsou zásadní součástí gastronomického zážitku při konzumaci sushi. Zázvor vyrovnává chutě mezi různými druhy sushi, ne každý je však jeho příznivcem. „Místo nakládaného zázvoru můžete vyzkoušet nakládané čerstvé okurky nebo jinou nakládanou zeleninu, jejíž mírně kyselá příchuť dovedně vyrovná dozvuky výraznějších typů sushi. Nebál bych se ani štiplavého kimchi,“ doporučuje Martin Kudera.

Kkakduki: Korejské kimchi z bílé ředkve daikon Recepty

Kkakduki: Korejské kimchi z bílé ředkve daikon

37
Připravte si doma kimchi – geniální korejský salát plný vitamínů Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Připravte si doma kimchi – geniální korejský salát plný vitamínů

7. Kvalitní sushi je zdraví prospěšné

Vzhledem k tomu, že mezi základní použité suroviny při přípravě sushi patří rýže, mořská řasa, losos, tuňák, avokádo, nakládaný zázvor, zelenina a ochucovadla jako sójová omáčka či wasabi, je možné sushi z pohledu nutriční stránky označit za zdraví prospěšné. Jedná se totiž téměř výhradně o přirozené, průmyslově nezpracované potraviny, které si zachovávají vysoký podíl mikroživin a stopových látek. Klíčové však je, abyste nutriční hodnotu sushi nepokazili přebytkem smažených pochutin, nekvalitní sójovkou s vysokým obsahem soli nebo si jednoduše nenaložili příliš velkou porci.

Zajímavost na závěr: V Evropě je v sushi velice oblíbený losos. V Japonsku se mu však spíše vyhýbají a upřednostňují tuňáka, nakládanou makrelu a bílé ryby, jako je mořský vlk.

Zdroj: Živina

Sushi řezy s pikantním tuňákem Recepty

Sushi řezy s pikantním tuňákem

19
Jak to bylo, šéfe? California maki a sushi s tučným tuňákem podle Marka Hory Jak to bylo, šéfe?

Jak to bylo, šéfe? California maki a sushi s tučným tuňákem podle Marka Hory

25
Chirashi sushi Recepty

Chirashi sushi

28

Klára Michalová

Autor článku

Klára Michalová

Všechny články autora

šéfredaktorka FTV Prima , Prima FRESH

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky zdraví Japonsko zázvor wasabi mořské řasy suši sójová omáčka

Návrhy pro vás

Kapr v kukuřično-bylinkové strouhance s bramborovým salátem – svěží sváteční klasika v moderním kabátku Ryby a mořské plody

Kapr v kukuřično-bylinkové strouhance s bramborovým salátem – svěží sváteční klasika v moderním kabátku

Perníkové kuličky ze špaldové mouky, tvarohu a čekankového sirupu Sladké

Perníkové kuličky ze špaldové mouky, tvarohu a čekankového sirupu

Vánoční Štědrák – slavnostní vícevrstvý koláč s mákem, ořechy, povidly a tvarohem Sladké

Vánoční Štědrák – slavnostní vícevrstvý koláč s mákem, ořechy, povidly a tvarohem

Vinná klobása s hrachovou kaší se zeleným hráškem – klasika, která patří k Vánocům Maso

Vinná klobása s hrachovou kaší se zeleným hráškem – klasika, která patří k Vánocům

Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem Předkrmy a chuťovky

Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem

Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře Sladké

Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře

Lehká koprová omáčka s lososem – jemné rybí menu s krémovou omáčkou a vůní bylinek Ryby a mořské plody

Lehká koprová omáčka s lososem – jemné rybí menu s krémovou omáčkou a vůní bylinek

Ořechové válečky – nepečené delikátní cukroví s rumem, marcipánem a čokoládou Sladké

Ořechové válečky – nepečené delikátní cukroví s rumem, marcipánem a čokoládou


Přečtěte si také

Ryby a mořské plody
Kapr v kukuřično-bylinkové strouhance s bramborovým salátem – svěží sváteční klasika v moderním kabátku

Kapr v kukuřično-bylinkové strouhance s bramborovým salátem – svěží sváteční klasika v moderním kabátku

Novinky
Tipy na vánoční dárky na poslední chvíli: balíčky dobrot, poukázky i něco sladkého na zub

Tipy na vánoční dárky na poslední chvíli: balíčky dobrot, poukázky i něco sladkého na zub

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Co neopomenout při vaření bramborového salátu a proč je kvalitní strouhanka pro řízek klíčová?

Co neopomenout při vaření bramborového salátu a proč je kvalitní strouhanka pro řízek klíčová?

Sladké
Perníkové kuličky ze špaldové mouky, tvarohu a čekankového sirupu

Perníkové kuličky ze špaldové mouky, tvarohu a čekankového sirupu

Sladké
Vánoční Štědrák – slavnostní vícevrstvý koláč s mákem, ořechy, povidly a tvarohem

Vánoční Štědrák – slavnostní vícevrstvý koláč s mákem, ořechy, povidly a tvarohem

Maso
Vinná klobása s hrachovou kaší se zeleným hráškem – klasika, která patří k Vánocům

Vinná klobása s hrachovou kaší se zeleným hráškem – klasika, která patří k Vánocům

Předkrmy a chuťovky
Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem

Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem

Novinky
Jak vypadají Vánoce ve Španělsku? Zapomeňte na svařák a adventní trhy, čeká vás vino dulce, flamenco i betlémy!

Jak vypadají Vánoce ve Španělsku? Zapomeňte na svařák a adventní trhy, čeká vás vino dulce, flamenco i betlémy!

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek Těstoviny

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Sladké
Perníkové kuličky ze špaldové mouky, tvarohu a čekankového sirupu

Perníkové kuličky ze špaldové mouky, tvarohu a čekankového sirupu

Vánoční Štědrák – slavnostní vícevrstvý koláč s mákem, ořechy, povidly a tvarohem Sladké

Vánoční Štědrák – slavnostní vícevrstvý koláč s mákem, ořechy, povidly a tvarohem

Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře Sladké

Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře

Maso
Vinná klobása s hrachovou kaší se zeleným hráškem – klasika, která patří k Vánocům

Vinná klobása s hrachovou kaší se zeleným hráškem – klasika, která patří k Vánocům

Pečené kuře s dýňovou nádivkou a bramborami – nevšední sváteční pečínka Maso

Pečené kuře s dýňovou nádivkou a bramborami – nevšední sváteční pečínka

Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek Maso

Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem Nápoje

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce Nápoje

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Ryby a mořské plody
Kapr v kukuřično-bylinkové strouhance s bramborovým salátem – svěží sváteční klasika v moderním kabátku

Kapr v kukuřično-bylinkové strouhance s bramborovým salátem – svěží sváteční klasika v moderním kabátku

Lehká koprová omáčka s lososem – jemné rybí menu s krémovou omáčkou a vůní bylinek Ryby a mořské plody

Lehká koprová omáčka s lososem – jemné rybí menu s krémovou omáčkou a vůní bylinek

Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách Ryby a mořské plody

Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách

Polévky
Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub Polévky

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny Polévky

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny

Předkrmy a chuťovky
Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem

Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“ Předkrmy a chuťovky

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami Předkrmy a chuťovky

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Předkrmy a chuťovky
Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec Vegetariánské
7

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni Vegetariánské

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Sladké
Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře

Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce Sladké

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju Sladké

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Saláty
Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy

Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Přílohy
Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta Přílohy

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Hádka o Zůnu: Řekl to akorát blbě, hájil ho Ševčík. Svoboda slova u SPD nefunguje, řekl Bartoš Zelenskyj: Rusové o Vánocích masivně zaútočí, mají to v povaze. Nepříteli není nic svaté Vejce v novém roce zdraží, tuší chovatelé. O ceně rozhodne i slib, nad nímž stále visí otazník

prima-zeny

Pavel Zedníček se těší, až bude po Vánocích. S manželkou se chystá do Thajska Libor Bouček o dodržování vánočních tradic: Replikujeme to, co dělali naši rodiče Dojatý Kotek na vánoční zázrak nečeká. Ten největší se nám asi už stal, říká o Hubískovi

prima-zoom

Záhadná houba z Černobylu Je pro člověka lepší horká, nebo ledová sprcha? Přečtěte si výčet pozitiv a negativ obou dvou Může velryba spolknout člověka? Připomínáme slavnou historku s vorvaněm, který měl pozřít velrybáře

prima-fresh

Kapr v kukuřično-bylinkové strouhance s bramborovým salátem – svěží sváteční klasika v moderním kabátku Tipy na vánoční dárky na poslední chvíli: balíčky dobrot, poukázky i něco sladkého na zub Co neopomenout při vaření bramborového salátu a proč je kvalitní strouhanka pro řízek klíčová?

prima-cool

Avatar 4 je v ohrožení? Konečně. Trailer Nolanovy Odyssey dorazil ve špičkové kvalitě. Podívejte se na jeho oficiální verzi Mluvící ovce vyšetřují vraždu Hugha Jackmana. Trailer nové šílené komedie nemá chybu

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Sníh a mráz na Štědrý den? Šance na bílé Vánoce žije! 30 originálních novoročních přání. Víte, co znamená zkratka PF? 5 věcí, díky kterým to bude doma na Vánoce vypadat uklizeně i bez velké námahy

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.