Bramborové gnocchi s houbami a bylinkami
Zdroj: Kitchen Story
Bramborové gnocchi s houbami a bylinkami
Zdroj:
Kitchen Story
Už vám došly zásoby hub, ale stále na ně máte neskutečnou chuť? Houby z lesa jsou houby z lesa, ale když nejsou k mání, skvěle poslouží i krémové žampiony spolu s hlívou ústřičnou. Ochutnejte výtečné bramborové gnocchi, které máte hotové během několika minut.
Postup přípravy:
-
Na velké pánvi nechte rozpustit přepuštěné máslo a na mírném plameni opečte gnocchi. Není potřeba je předem vařit, jen musí mít na pánvi dostatek místa a nesmí se překrývat.
-
Jakmile jsou opečené z jedné strany, tak je obraťte na druhou. Znovu opékejte dozlatova.
-
Na druhé pánvi opečte slaninu nakrájenou na kostičky, přidejte na plátky nakrájený česnek a nechte orestovat.
-
Žampiony a hlívu nakrájejte na plátky a přidejte na pánev ke slanině. Osolte a opepřete. Chvíli restujte a pak podlijte bílým vínem.
-
Nechte odpařit všechen alkohol. Nakonec přidejte hrst špenátu a nasekané bylinky.
-
Promíchejte s opečenými gnocchi a podávejte zasypané nastrouhaným parmazánem.
Bramborové gnocchi s houbami a bylinkami
Zdroj: Kitchen Story
Bramborové gnocchi s houbami a bylinkami
Zdroj:
Kitchen Story
Další recepty na skvělé gnocchi: