zpět

Hledáte inspiraci pro každodenní vaření?

Nechte si zasílat newsletter plný sezónních receptů.
Vložením emailu souhlasím s podmínkami pro zasílání novinek.
zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Zapečené gnocchi se špenátovou omáčkou, mozzarellou a parmazánem
Autor: Milluji Zapečené gnocchi se špenátovou omáčkou, mozzarellou a parmazánem

Zapečené gnocchi se špenátovou omáčkou, mozzarellou a parmazánem

Hodnoceno: 7x
Máte rádi gnocchi a přemýšlíte, jak si je vylepšit? Existuje nespočet omáček, chuťových kombinací, ale skvělou volbou je také zapečení! Často se gnocchi zapékají s rajčatovou omáčkou, ale co třeba taková špenátová? Ve spojení s mozzarellou a parmazánem jde o snadné a chutné jídlo, které zvládnete uvařit do 30 minut.
do 30 minut
3–4 porce

reklama

Postup

  1. Troubu předehřejte na 200 °C.
  2. Česnek nakrájejte nadrobno a orestujte na olivovém oleji.
  3. Přidejte špenát, orestujte a zalijte vínem, které nechte odpařit.
  4. Poté přidejte ke špenátu smetanu a provařte cca 5 minut.
  5. Nyní přidejte žervé a vše rozmixujte.
  6. Gnocchi dejte do zapékací mísy, zalijte je omáčkou, posypejte mozzarellou a polovinou parmazánu. Vše promíchejte.
  7. Nakonec nahoru nasypte zbytek parmazánu a dejte na 20 minut zapéct.
Zapečené gnocchi se špenátovou omáčkou, mozzarellou a parmazánem
Autor: Milluji Zapečené gnocchi se špenátovou omáčkou, mozzarellou a parmazánem

reklama

Milluji
Kateřina Jašková

Blog Milluji je zaměřen na racionální způsob života. Naše zdraví a štěstí je ovlivněno nejen správným a kvalitním stravováním, ale také způsobem myšlení a naším celkovým životním stylem. Na tomto blogu najdete inspiraci pro zdravé vaření a pečení, výrobu domácí kosmetiky, motivační články, články o zdraví a také o všech radostech i nástrahách mateřství.

Jmenuji se Kateřina Jašková a víte co? Miluji svůj život :)