Zapečené gnocchi se špenátovou omáčkou, mozzarellou a parmazánem
Zdroj: Milluji
Zapečené gnocchi se špenátovou omáčkou, mozzarellou a parmazánem
Zdroj:
Milluji
Máte rádi gnocchi a přemýšlíte, jak si je vylepšit? Existuje nespočet omáček, chuťových kombinací, ale skvělou volbou je také zapečení! Často se gnocchi zapékají s rajčatovou omáčkou, ale co třeba taková špenátová? Ve spojení s mozzarellou a parmazánem jde o snadné a chutné jídlo, které zvládnete uvařit do 30 minut.
Postup přípravy
-
Troubu předehřejte na 200 °C.
-
Česnek nakrájejte nadrobno a orestujte na olivovém oleji.
-
Přidejte špenát, orestujte a zalijte vínem, které nechte odpařit.
-
Poté přidejte ke špenátu smetanu a provařte cca 5 minut.
-
Nyní přidejte žervé a vše rozmixujte.
-
Gnocchi dejte do zapékací mísy, zalijte je omáčkou, posypejte mozzarellou a polovinou parmazánu. Vše promíchejte.
-
Nakonec nahoru nasypte zbytek parmazánu a dejte na 20 minut zapéct.
Zapečené gnocchi se špenátovou omáčkou, mozzarellou a parmazánem 2
Zdroj: Milluji
Zapečené gnocchi se špenátovou omáčkou, mozzarellou a parmazánem 2
Zdroj:
Milluji