Zapečené gnocchi se špenátovou omáčkou, mozzarellou a parmazánem

Moje hodnocení
13x

Máte rádi gnocchi a přemýšlíte, jak si je vylepšit? Existuje nespočet omáček, chuťových kombinací, ale skvělou volbou je také zapečení! Často se gnocchi zapékají s rajčatovou omáčkou, ale co třeba taková špenátová? Ve spojení s mozzarellou a parmazánem jde o snadné a chutné jídlo, které zvládnete uvařit do 30 minut.

3 porce
30 minut
italská

Suroviny

Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 200 °C.
  2. Česnek nakrájejte nadrobno a orestujte na olivovém oleji.
  3. Přidejte špenát, orestujte a zalijte vínem, které nechte odpařit.
  4. Poté přidejte ke špenátu smetanu a provařte cca 5 minut.
  5. Nyní přidejte žervé a vše rozmixujte.
  6. Gnocchi dejte do zapékací mísy, zalijte je omáčkou, posypejte mozzarellou a polovinou parmazánu. Vše promíchejte.
  7. Nakonec nahoru nasypte zbytek parmazánu a dejte na 20 minut zapéct.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Milluji


Přečtěte si také

Recepty