Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jahody
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jahody
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Recepty Maso
Maso
Jazyk, srdce, mozek, krev
Pin it

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Sulc z vepřového masa s nakládanou zeleninou podle Martina Peciny

Sulc z vepřového masa s nakládanou zeleninou

Sulc z vepřového masa s nakládanou zeleninou Zdroj: Jazyk, srdce, mozek, krev

  • Zavřít
Sulc z vepřového masa s nakládanou zeleninou

Sulc z vepřového masa s nakládanou zeleninou Zdroj: Jazyk, srdce, mozek, krev

Moje hodnocení
12x

Zabijačka už dávno není obřadem, kdy hospodář praseti přečte ortel, než ho řezník milostivě zapíchne. Podobně uvadá i krása tlačenky, sulcu, drkotiny či huspeniny. Dejte si záležet na krájení surovin, neuspěchejte vaření masa s nožičkami a kostmi a pak všechno vyskládejte do formy jako mozaiku. A z lednice vytáhnete velice chutné umělecké dílo.

8 porcí
300 minut
Seznam.cz banner

Sulc

  • vepřové koleno (zadní) 1 ks (1,5 kg)
  • vepřové nožičky 2—3 ks (1,5 kg)
  • rostlinný olej 6 lžic
  • hladkolistá petržel 10 snítek
  • libeček 10 snítek
  • bobkový list 3 ks
  • celý pepř 20 kuliček
  • nové koření 5 kuliček
  • cibule 2 ks
  • mrkev 2 ks
  • petržel 1 ks
  • česnek 6 stroužků
  • bílý vinný ocet 3 lžíce
  • majoránka 5 snítek
  • sůl

Nakládaná zelenina

  • červená cibule 3—4 ks
  • ředkvičky 12 ks
  • kedlubna 2 ks
  • mrkev (velká) 1 ks
  • voda 1 litr
  • bílý vinný ocet 500 ml
  • cukr krupice 250 g
  • sůl 50 g
  • hořčičné semínko 2 lžíce
  • celý pepř 20 kuliček
  • nové koření 10 kuliček
  • bobkový list 6 ks

K podávání

  • kyselá okurka
  • kváskový chleba

Drkotina aneb variace na vepřovou huspeninu ze Slovácka Maso

Drkotina aneb variace na vepřovou huspeninu ze Slovácka

11
Domácí tlačenka Recepty

Domácí tlačenka

18
Květinový sulc Recepty

Květinový sulc

10
Domácí tlačenka Recepty

Domácí tlačenka

11
Domácí huspenina (sulc) Recepty

Domácí huspenina (sulc)

26

Postup přípravy

  1. Koleno a nožičky opláchněte studenou vodou a osušte. Případné štětiny opalte flambovací pistolí nebo oholte. Osolte ze všech stran a uložte alespoň na 2 dny do lednice.
  2. Nasolené koleno a nožičky vytáhněte z lednice, osušte a nechte 2 hodiny v pokojové teplotě. Troubu rozehřejte na 220 °C. Obě části prasete pomašlujte olejem a pečte 25 minut z každé strany dozlatova.
  3. Přesuňte je do hrnce, který není zbytečně velký, zalijte je studenou vodou a zahřívejte k varu. Průběžně sbírejte pěnu.
  4. Polovinu listové petržele a libečku svažte provázkem s bobkovým listem, nebo vše zabalte do pár listů pórku. Spolu s pepřem a novým kořením dejte do kastrolu k vepřovému a na nízkém stupni pozvolna vařte, až maso začne odpadávat od kosti. Trvá to asi 4 hodiny. Vývar nemíchejte ani nesolte, byl by zakalený.
  5. Měkké koleno vyndejte z hrnce a oberte maso. Uložte ho do lednice a kosti vraťte do vývaru. Ten uložte do druhého dne do chladu.
  6. Cibuli opláchněte, ale neloupejte. Překrojte ji napůl a opečte na 1 lžičce oleje na řezné straně dohněda. Mrkev a petržel omyjte, nakrájejte na kostičky a orestujte na oleji dozlatohněda. Česnek oloupejte. Zeleninu a česnek přidejte do vývaru a na mírném stupni ho nechte jemně probublávat další hodinu.
  7. Nožičky a kosti vyjměte a vyhoďte. Vývar sceďte do jiného hrnce, zchlaďte ho ve dřezu se studenou vodou a uložte do lednice.
  8. Červenou cibuli oloupejte, menší překrojte podélně napůl, větší nakrájejte na silnější plátky. Ředkvičky rozkrojte na poloviny nebo čtvrtiny. Kedlubnu a mrkev oloupejte a nastrouhejte na mandolíně na tenké plátky. Vše vsypte do mísy.
  9. V hrnci promíchejte vodu s octem, cukrem a kořením. Povařte 3 minuty od bodu varu a vroucí nálev přeceďte na zeleninu v míse. Nechte zchladnout a pak uložte do lednice.
  10. Druhý den opatrně seberte z povrchu vývaru tuk. Vývar zahřejte, přeceďte přes plátýnko a pomalu svařte na 750 ml. Ocet svařte na polovinu, tj. na 1–2 lžíce. Vmíchejte ho do svařeného vývaru a podle chuti přidejte koření. Vývar má být přechucený, protože se podává zastudena.
  11. Maso natrhejte na kousky, které utvoří elegantní mozaiku. Do pekáčku nebo jiné formy vlijte tenkou vrstvu vývaru. Nechte ho ztuhnout v lednici. Poklaďte masem, zbylou listovou petrželkou, libečkem a majoránkou a zalijte vývarem. Nechte přes noc ztuhnout v lednici.
  12. Před podáváním formu vložte na několik vteřin do horké vody, ale ne aby natekla na sulc. Povolí a sulc snadno vyklopíte. Pak ho nakrájejte na plátky a podávejte s nakládanou zeleninou a kyselou okurkou.
PRIMA TIP: Balení bylinek do listů pórku nebo do svazečku je populární způsob kořenění polévek a vývaru. Tzv. bouquet garni se vaří rovnou v pokrmu a dodá mu silnou bylinkovou chuť. Svazuje se proto, aby se jednotlivé bylinky daly před servírováním jednoduše vytáhnout. Nejčastěji se kombinuje listová petržel, bobkový list a tymián a k tomu se přidává dle lokality a pokrmu estragon, libeček, kerblík, rozmarýn…

Vyzkoušejte tradiční sulc podle videoreceptu s Karolínou Kamberskou

Kompletní recept najdete ZDE: Tradiční sulc

Tradiční recepty na pravé zabijačkové pochoutky

Tradiční recepty na pravé zabijačkové pochoutky

Silná cibulačka s česnekovými krutony podle Martina Peciny Polévky

Silná cibulačka s česnekovými krutony podle Martina Peciny

17
Uzený hovězí jazyk s křenovou omáčkou a pečenými bramborami podle Martina Peciny Maso

Uzený hovězí jazyk s křenovou omáčkou a pečenými bramborami podle Martina Peciny

13
Uzená krkovice s trnkovou omáčkou a nadýchanými šulánky podle Martina Peciny Maso

Uzená krkovice s trnkovou omáčkou a nadýchanými šulánky podle Martina Peciny

15
Kachní srdíčka se šalotkou na špízu se salátem a domácí tatarkou podle Martina Peciny Maso

Kachní srdíčka se šalotkou na špízu se salátem a domácí tatarkou podle Martina Peciny

11

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Jazyk, srdce, mozek, krev

Zdroj receptu

Jazyk, srdce, mozek, krev

Martin Pecina Jazyk, srdce, mozek, krev

Grafik, který miluje jídlo. Poctivé, domácí jídlo, které si pamatuje z dětství a nezavírá oči před tím, jak vzniká. Zabijačky, uzení, sběr ovoce a jeho pálení, pečení chleba… To všechno je součástí Martinova světa, kterým staví přirozený most mezi minulostí, tradicí a moravskou lidovou kuchyní a moderní gastronomií, která oslavuje suroviny a dlouhé, pomalé vaření, které je mimochodem vlastně také historicky prověřenou technikou. Martin Pecina si na nic nehraje, upřímně vám předává svá oblíbená jídla s českým a moravským rodokmenem a jen tak mimochodem odhaluje zapomenuté skvosty jako kroupy, kopřivy, trnky, vnitřnosti, morek, hovězí oháňka, silné omáčky a prorostlé maso… Jak vážně to myslí s udržitelností a zpracováním od čumáčku po ocásek svědčí fakt, že ze zbylých kostí vytváří designové šperky. Prohlédnout si je můžete na webu, kde prodává i svou krásnou, graficky vytříbenou, kuchařku.

www.martinpecina.cz

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky koření zelenina maso vepřové maso vývar zabíjačka Martin Pecina huspenina

Návrhy pro vás

Křupavé batátové chipsy – originální chuťovka oživí večírkovou tabuli Recepty

Křupavé batátové chipsy – originální chuťovka oživí večírkovou tabuli

Mojito Pavlova s kiwi a limetovým krémem – lehká jako baletní sukýnka, svěží jako oblíbený letní drink Sladké

Mojito Pavlova s kiwi a limetovým krémem – lehká jako baletní sukýnka, svěží jako oblíbený letní drink

Grilovaný hermelín s melounovou salsou – sladko-pikantní kombinace s výrazným sýrem Recepty

Grilovaný hermelín s melounovou salsou – sladko-pikantní kombinace s výrazným sýrem

Kynuté koláče s tvarohem, borůvkami a drobenkou – ryze český poklad chutná jako léto Sladké

Kynuté koláče s tvarohem, borůvkami a drobenkou – ryze český poklad chutná jako léto

Tagliatelle s bazalkovým pestem, rajčaty, rukolou a mozzarellou Recepty

Tagliatelle s bazalkovým pestem, rajčaty, rukolou a mozzarellou

Lečo s masovými kuličkami a olivami – letní zelenina v novém kabátku Zelenina

Lečo s masovými kuličkami a olivami – letní zelenina v novém kabátku

Chässchnitte – švýcarský sýrový toust, který zažene hlad raz dva Recepty

Chässchnitte – švýcarský sýrový toust, který zažene hlad raz dva

Kuřecí polévka s citronem a kuskusem – vydatný pokrm, který hravě nahradí hlavní chod Polévky

Kuřecí polévka s citronem a kuskusem – vydatný pokrm, který hravě nahradí hlavní chod


Přečtěte si také

Recepty
Křupavé batátové chipsy – originální chuťovka oživí večírkovou tabuli

Křupavé batátové chipsy – originální chuťovka oživí večírkovou tabuli

Novinky
Pivní speciály, které vám změní pohled na svět piva! Pojďte s námi na jedno orosené

Pivní speciály, které vám změní pohled na svět piva! Pojďte s námi na jedno orosené

Sladké
Mojito Pavlova s kiwi a limetovým krémem – lehká jako baletní sukýnka, svěží jako oblíbený letní drink

Mojito Pavlova s kiwi a limetovým krémem – lehká jako baletní sukýnka, svěží jako oblíbený letní drink

Recepty
Grilovaný hermelín s melounovou salsou – sladko-pikantní kombinace s výrazným sýrem

Grilovaný hermelín s melounovou salsou – sladko-pikantní kombinace s výrazným sýrem

Sladké
Kynuté koláče s tvarohem, borůvkami a drobenkou – ryze český poklad chutná jako léto

Kynuté koláče s tvarohem, borůvkami a drobenkou – ryze český poklad chutná jako léto

Recepty
Tagliatelle s bazalkovým pestem, rajčaty, rukolou a mozzarellou

Tagliatelle s bazalkovým pestem, rajčaty, rukolou a mozzarellou

Zelenina
Lečo s masovými kuličkami a olivami – letní zelenina v novém kabátku

Lečo s masovými kuličkami a olivami – letní zelenina v novém kabátku

Recepty
Chässchnitte – švýcarský sýrový toust, který zažene hlad raz dva

Chässchnitte – švýcarský sýrový toust, který zažene hlad raz dva

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Recepty
Tagliatelle s bazalkovým pestem, rajčaty, rukolou a mozzarellou

Tagliatelle s bazalkovým pestem, rajčaty, rukolou a mozzarellou

Penne zapečené se salsicciou a bílými fazolemi – snadný oběd plný zeleniny, masa a sýra Těstoviny

Penne zapečené se salsicciou a bílými fazolemi – snadný oběd plný zeleniny, masa a sýra

Těstovinový orzo salát s fetou a pistáciemi – rychlý, lehký a neodolatelný Saláty

Těstovinový orzo salát s fetou a pistáciemi – rychlý, lehký a neodolatelný

Sladké
Mojito Pavlova s kiwi a limetovým krémem – lehká jako baletní sukýnka, svěží jako oblíbený letní drink

Mojito Pavlova s kiwi a limetovým krémem – lehká jako baletní sukýnka, svěží jako oblíbený letní drink

Kynuté koláče s tvarohem, borůvkami a drobenkou – ryze český poklad chutná jako léto Sladké

Kynuté koláče s tvarohem, borůvkami a drobenkou – ryze český poklad chutná jako léto

Letní osvěžení z mrazáku: Mražené dortíky s ovocnou smetanovou náplní mezi lázeňskými oplatkami Sladké

Letní osvěžení z mrazáku: Mražené dortíky s ovocnou smetanovou náplní mezi lázeňskými oplatkami

Zelenina
Lečo s masovými kuličkami a olivami – letní zelenina v novém kabátku

Lečo s masovými kuličkami a olivami – letní zelenina v novém kabátku

Krůtí maso na paprice s bramborovými noky – dobře známý recept s lehkou obměnou Maso

Krůtí maso na paprice s bramborovými noky – dobře známý recept s lehkou obměnou

Dušené kuře s bramborami v orientální salse od Lubojatzky Couple Maso

Dušené kuře s bramborami v orientální salse od Lubojatzky Couple

Recepty
Křupavé batátové chipsy – originální chuťovka oživí večírkovou tabuli

Křupavé batátové chipsy – originální chuťovka oživí večírkovou tabuli

Lečo s masovými kuličkami a olivami – letní zelenina v novém kabátku Zelenina

Lečo s masovými kuličkami a olivami – letní zelenina v novém kabátku

Ztracená vejce s lilkovou pastou a sušenými rajčaty – dokonalá kombinace středomořských chutí Předkrmy a chuťovky

Ztracená vejce s lilkovou pastou a sušenými rajčaty – dokonalá kombinace středomořských chutí

Nápoje
Ostružinové mojito – kubánská klasika s letním ovocným twistem

Ostružinové mojito – kubánská klasika s letním ovocným twistem

Cold brew coffee: letní závislost, která vás osvěží i okouzlí dokonalou chutí Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Cold brew coffee: letní závislost, která vás osvěží i okouzlí dokonalou chutí

Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem Nápoje

Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Ryby a mořské plody
Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější!

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější!

Losos s koprovým pestem a bramborovými lupínky podle Karolíny Kamberské Recepty

Losos s koprovým pestem a bramborovými lupínky podle Karolíny Kamberské

Dokřupava smažené kalamáry s voňavým koprovým dipem – dokonalá letní chuťovka Ryby a mořské plody

Dokřupava smažené kalamáry s voňavým koprovým dipem – dokonalá letní chuťovka

Polévky
Kuřecí polévka s citronem a kuskusem – vydatný pokrm, který hravě nahradí hlavní chod

Kuřecí polévka s citronem a kuskusem – vydatný pokrm, který hravě nahradí hlavní chod

Mavromatika  – řecká fazolová polévka s tymiánem Recepty

Mavromatika – řecká fazolová polévka s tymiánem

Zelená fazolková polévka s koprem – snadný oběd, který zasytí i příjemně zahřeje Polévky

Zelená fazolková polévka s koprem – snadný oběd, který zasytí i příjemně zahřeje

Recepty
Křupavé batátové chipsy – originální chuťovka oživí večírkovou tabuli

Křupavé batátové chipsy – originální chuťovka oživí večírkovou tabuli

Chässchnitte – švýcarský sýrový toust, který zažene hlad raz dva Recepty

Chässchnitte – švýcarský sýrový toust, který zažene hlad raz dva

Ztracená vejce s lilkovou pastou a sušenými rajčaty – dokonalá kombinace středomořských chutí Předkrmy a chuťovky

Ztracená vejce s lilkovou pastou a sušenými rajčaty – dokonalá kombinace středomořských chutí

Recepty
Křupavé batátové chipsy – originální chuťovka oživí večírkovou tabuli

Křupavé batátové chipsy – originální chuťovka oživí večírkovou tabuli

Tagliatelle s bazalkovým pestem, rajčaty, rukolou a mozzarellou Recepty

Tagliatelle s bazalkovým pestem, rajčaty, rukolou a mozzarellou

Chässchnitte – švýcarský sýrový toust, který zažene hlad raz dva Recepty

Chässchnitte – švýcarský sýrový toust, který zažene hlad raz dva

Sladké
Mojito Pavlova s kiwi a limetovým krémem – lehká jako baletní sukýnka, svěží jako oblíbený letní drink

Mojito Pavlova s kiwi a limetovým krémem – lehká jako baletní sukýnka, svěží jako oblíbený letní drink

Kynuté koláče s tvarohem, borůvkami a drobenkou – ryze český poklad chutná jako léto Sladké

Kynuté koláče s tvarohem, borůvkami a drobenkou – ryze český poklad chutná jako léto

Kuřecí polévka s citronem a kuskusem – vydatný pokrm, který hravě nahradí hlavní chod Polévky

Kuřecí polévka s citronem a kuskusem – vydatný pokrm, který hravě nahradí hlavní chod

Saláty
Letní salát s ostružinami a smaženým kozím sýrem – čerstvý, křupavý a plný kontrastních chutí!

Letní salát s ostružinami a smaženým kozím sýrem – čerstvý, křupavý a plný kontrastních chutí!

Salátové wrapy s bulgurem a tuňákem – jednoduchá chuťovka na letní oslavu i piknik Recepty

Salátové wrapy s bulgurem a tuňákem – jednoduchá chuťovka na letní oslavu i piknik

Slaná salátová granola s ořechy, semínky a ovesnými vločkami podle Karolíny Fourové Recepty

Slaná salátová granola s ořechy, semínky a ovesnými vločkami podle Karolíny Fourové

Recepty
Losos s koprovým pestem a bramborovými lupínky podle Karolíny Kamberské

Losos s koprovým pestem a bramborovými lupínky podle Karolíny Kamberské

Risotto Nero Frutti di Mare podle Marina Ristorante – efektní italská klasika s chutí moře Ryby a mořské plody

Risotto Nero Frutti di Mare podle Marina Ristorante – efektní italská klasika s chutí moře

Pečená kuřecí stehna s citronem podávaná s rýží a olivami – křehké maso, které chutná jako léto Maso

Pečená kuřecí stehna s citronem podávaná s rýží a olivami – křehké maso, které chutná jako léto

prima-cnn-news

Putin osobně v USA? Kreml chce vyšachovat Kyjev i Evropu, říká analytik. Zmínil i metody KGB Jiřikovského přivezli v poutech do Brna. Maskovaní policisté od něj drželi novináře dál Výbuch v areálu pardubické chemičky: Tři lidé se vážně zranili. Není jasné, co ho způsobilo

prima-zeny

Před kamerou po letní pauze. Vacula šel z klece do kostela, Řezníček nestihl moře Pohlreich opět v roli šéfa: Obdivuju všechny v branži, stav gastro scény se zlepšuje Kdo je kdo v novém seriálu Polabí. Hlavní postavy a jejich herečtí představitelé

prima-zoom

2500 let staré tajemství bylo konečně rozluštěno Králíkům v Coloradu začaly růst rohy a chapadla, podivné výrůstky děsí místní obyvatele Nejvyšší slunečnice světa narostla do třetího poschodí, opatruje ji vysokozdvižná plošina

prima-fresh

Křupavé batátové chipsy – originální chuťovka oživí večírkovou tabuli Pivní speciály, které vám změní pohled na svět piva! Pojďte s námi na jedno orosené Mojito Pavlova s kiwi a limetovým krémem – lehká jako baletní sukýnka, svěží jako oblíbený letní drink

prima-cool

Nikdo 2 je podle kritiků ideálním letní peckou Vetřelec ukázal ohromné kulisy, ve kterých se natáčel první díl nového seriálu Cillian Murphy je učitel roku. V prvním traileru čelí teroru grázlů v polepšovně

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Kvůli mojí tvorbě musel táta na kobereček, říká Řezník a představuje Martyho frky Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Ewa Farna žije v luxusní vile za Prahou. Manžel zdědil dům na Novém Světě Natrhejte si mariánské bylinky! Jaké mají účinky a na co jsou dobré? Letos je hodně much. Zbavte se jich pomocí pastí a dalších vychytávek

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.