Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Recepty Denní chody Polévky
Polévky
Jazyk, srdce, mozek, krev
Pin it

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Silná cibulačka s česnekovými krutony podle Martina Peciny

Silná cibulačka s česnekovými krutony podle Martina Peciny

Silná cibulačka s česnekovými krutony podle Martina Peciny Zdroj: Jazyk, srdce, mozek, krev

  • Zavřít
Silná cibulačka s česnekovými krutony podle Martina Peciny

Silná cibulačka s česnekovými krutony podle Martina Peciny Zdroj: Jazyk, srdce, mozek, krev

Moje hodnocení
19x

Cibulačka je symbolem neokázalého rustikálního jídla, které Francouzi povýšili na klenot podzimní kuchyně. V tomto případě se ale jedná o úplně jiný chuťový zážitek. V silném cibulovém vývaru se vaří zkaramelizované cibule různých druhů a doplňují je řízné krutony s česnekem a tymiánem.

4 porce
90 minut
Seznam.cz banner

Polévka

  • žlutá cibule (menší) 3 ks
  • červená cibule (menší) 3 ks
  • šalotka (banánová) 4 ks
  • šalotka (kulatá) 4 ks
  • jarní cibulka 6 ks
  • pórek 1/2 ks
  • zeleninový vývar 1,2 litru
  • tymián 5 snítek
  • cukr krupice 2,5 lžíce
  • máslo 1 lžíce
  • rostlinný olej 1 lžíce
  • bílý vinný ocet 2 lžíce
  • celý pepř pár kuliček
  • sůl

Krutony

  • chléb (nebo bageta, starší)
  • česnek 3 stroužky
  • máslo cca 50 g
  • tymián 4 snítky
  • sůl

Chlebová polévka s pečenou cibulí, šalvějí a chlebovou drobenkou Polévky

Chlebová polévka s pečenou cibulí, šalvějí a chlebovou drobenkou

18
Lahodný džem z karamelizované cibule s balzamikovým octem Předkrmy a chuťovky

Lahodný džem z karamelizované cibule s balzamikovým octem

22
Francouzská cibulačka s nudlemi po asijsku Polévky

Francouzská cibulačka s nudlemi po asijsku

10
Cibulová polévka s fenyklem a kaprem podle Marcela Ihnačáka Recepty

Cibulová polévka s fenyklem a kaprem podle Marcela Ihnačáka

16
Pečené cibule s máslem ochuceným pastou miso podle Ottolenghiho Recepty

Pečené cibule s máslem ochuceným pastou miso podle Ottolenghiho

20
Večeře do 30 minut: Rychlá cibulačka s tymiánem Recepty

Večeře do 30 minut: Rychlá cibulačka s tymiánem

15
Polévka z pečené cibule a s tyčinkami z listového těsta s nivou Recepty

Polévka z pečené cibule a s tyčinkami z listového těsta s nivou

24
Jak udělat karamelizovanou cibuli v pomalém hrnci? Pomalu a bez práce Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Jak udělat karamelizovanou cibuli v pomalém hrnci? Pomalu a bez práce

Karamelizovaná cibule: Recept krok za krokem i tipy, jak ji použít Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Karamelizovaná cibule: Recept krok za krokem i tipy, jak ji použít

Postup přípravy

  1. Pečivo nakrájejte na tenké plátky a vykrájejte z nich libovolné tvary. Česnek rozmáčkněte dlaní nebo nožem a oloupejte. V pánvi rozehřejte máslo, přidejte do něj celé česneky a tymián a nechte rozvonět. Přidejte kousky pečiva a na nižším středním stupni je pozvolna opečte z obou stran dozlatova. Osolte, promíchejte a nechte okapat na papírových utěrkách.
  2. Cibule a šalotky oloupejte a rozřízněte podélně na poloviny. Zelenou část jarních cibulek nakrájejte nahrubo, bílou na části dlouhé asi 4 cm. Pórek očistěte a nakrájejte nahrubo.
  3. Zeleninový vývar osolte, přidejte pepř, bílou i zelenou část pórku, zelené části jarních cibulek, tymián a 1 lžíci cukru. Vařte 20 minut od bodu varu. Pak přeceďte a ponechte pouze vývar.
  4. Vývar osolte, je-li třeba. Vložte do něj cibule, povařte 5 minut mírným varem a přidejte šalotky a jarní cibulky. Vařte dalších 5 minut, pak cibule vyjměte děrovanou naběračkou a nechte je okapat.
  5. V hlubší pánvi rozehřejte máslo s olejem. Položte do ní vařené cibule a šalotky řeznou stranou dolů, osolte a opékejte dohněda. Posypte zbylým cukrem a restujte do zlatohněda. Přidejte ocet a nechte ho pozvolna odvařit, až se cibule obalí ve sladkokyselém glazé.
  6. Část cibulí ponechte vcelku a část rozeberte na vrstvy. Upravte je na talíř a zalijte vývarem. Podávejte s krutony.
PRIMA TIP: Pórek nejsnáze a nejlépe zbavíte nečistot a písku tak, že zhruba 5 cm od kořene póru zapíchněte nůž a vedete řez směrem k listům. Pórek se rozevře a můžete ho důkladně propláchnout. Pak odřízněte kořínky a pokračujte v krájení.

Vyzkoušejte také francouzskou cibulačku se šumivým vínem podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE. Francouzská cibulačka s tymiánem a šumivým vínem podle Zdeňka Pohlreicha

Uzený hovězí jazyk s křenovou omáčkou a pečenými bramborami podle Martina Peciny Maso

Uzený hovězí jazyk s křenovou omáčkou a pečenými bramborami podle Martina Peciny

14
Uzená krkovice s trnkovou omáčkou a nadýchanými šulánky podle Martina Peciny Maso

Uzená krkovice s trnkovou omáčkou a nadýchanými šulánky podle Martina Peciny

19
Kachní srdíčka se šalotkou na špízu se salátem a domácí tatarkou podle Martina Peciny Maso

Kachní srdíčka se šalotkou na špízu se salátem a domácí tatarkou podle Martina Peciny

11

Jazyk, srdce, mozek, krev

Zdroj receptu

Jazyk, srdce, mozek, krev

Martin Pecina Jazyk, srdce, mozek, krev

Grafik, který miluje jídlo. Poctivé, domácí jídlo, které si pamatuje z dětství a nezavírá oči před tím, jak vzniká. Zabijačky, uzení, sběr ovoce a jeho pálení, pečení chleba… To všechno je součástí Martinova světa, kterým staví přirozený most mezi minulostí, tradicí a moravskou lidovou kuchyní a moderní gastronomií, která oslavuje suroviny a dlouhé, pomalé vaření, které je mimochodem vlastně také historicky prověřenou technikou. Martin Pecina si na nic nehraje, upřímně vám předává svá oblíbená jídla s českým a moravským rodokmenem a jen tak mimochodem odhaluje zapomenuté skvosty jako kroupy, kopřivy, trnky, vnitřnosti, morek, hovězí oháňka, silné omáčky a prorostlé maso… Jak vážně to myslí s udržitelností a zpracováním od čumáčku po ocásek svědčí fakt, že ze zbylých kostí vytváří designové šperky. Prohlédnout si je můžete na webu, kde prodává i svou krásnou, graficky vytříbenou, kuchařku.

www.martinpecina.cz

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky cibule česnek vývar tymián máslo cibulačka Martin Pecina cibule šalotka

Návrhy pro vás

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech Sladké

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři Přílohy

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři Maso

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři

Kynuté buchty plněné červeným zelím – známá česká specialita připravená naslano Recepty

Kynuté buchty plněné červeným zelím – známá česká specialita připravená naslano

Pečené kuřecí stehno s houbovou omáčkou a máslovými nudlemi – chutě a vůně podzimu na talíři Maso

Pečené kuřecí stehno s houbovou omáčkou a máslovými nudlemi – chutě a vůně podzimu na talíři

Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka Polévky

Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka

Bramborový koláč s jablky – snadný a chutný recept inspirovaný českou kuchyní Recepty

Bramborový koláč s jablky – snadný a chutný recept inspirovaný českou kuchyní

Sladko-pikantní hovězí guláš s povidly – klasika v novém kabátku Maso

Sladko-pikantní hovězí guláš s povidly – klasika v novém kabátku


Přečtěte si také

Novinky
Mixér: koktejly inspirované novou knihou, týden mušlí, dýňové speciality nebo nová partnerství

Mixér: koktejly inspirované novou knihou, týden mušlí, dýňové speciality nebo nová partnerství

Prostřeno!
Připravujeme Prostřeno! s inspirativními tvůrci digitálního obsahu

Připravujeme Prostřeno! s inspirativními tvůrci digitálního obsahu

Sladké
Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Prostřeno!
Prostřeno: Smetanovo vaječná pomazánka na francouzské bagetě

Prostřeno: Smetanovo vaječná pomazánka na francouzské bagetě

Prostřeno!
Prostřeno: Poctivá česnečka s krutony a strouhaným sýrem podle Simony

Prostřeno: Poctivá česnečka s krutony a strouhaným sýrem podle Simony

Prostřeno!
Prostřeno: Kuřecí na medu, šťouchané vařené brambory s osmaženou cibulkou dozlatova

Prostřeno: Kuřecí na medu, šťouchané vařené brambory s osmaženou cibulkou dozlatova

Prostřeno!
Prostřeno: Karamelovo-jablečný dezert ve skleničce zdobený malinou

Prostřeno: Karamelovo-jablečný dezert ve skleničce zdobený malinou

Přílohy
Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Polévky
Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem Recepty

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Sladké
Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Tažený švestkový závin s mákem a mandlemi – tradiční sladkost s chutí podzimu Sladké

Tažený švestkový závin s mákem a mandlemi – tradiční sladkost s chutí podzimu

Bramborové taštičky plněné hruškovým pyré: Sladký dotek podzimu na talíři Sladké

Bramborové taštičky plněné hruškovým pyré: Sladký dotek podzimu na talíři

Maso
Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři

Pečené kuřecí stehno s houbovou omáčkou a máslovými nudlemi – chutě a vůně podzimu na talíři Maso

Pečené kuřecí stehno s houbovou omáčkou a máslovými nudlemi – chutě a vůně podzimu na talíři

Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka Polévky

Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka

Přílohy
Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Kynuté buchty plněné červeným zelím – známá česká specialita připravená naslano Recepty

Kynuté buchty plněné červeným zelím – známá česká specialita připravená naslano

Bramborový koláč s jablky – snadný a chutný recept inspirovaný českou kuchyní Recepty

Bramborový koláč s jablky – snadný a chutný recept inspirovaný českou kuchyní

Nápoje
Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem Nápoje

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu Recepty

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu

Ryby a mořské plody
Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější! Ryby a mořské plody

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější!

Polévky
Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka

Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů Polévky

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů Polévky

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Předkrmy a chuťovky
Smažené hermelínové nugety se švestkovým dipem – slaná chuťovka s voňavým překvapením

Smažené hermelínové nugety se švestkovým dipem – slaná chuťovka s voňavým překvapením

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem Předkrmy a chuťovky

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Houbový sulc – retro lahůdka na studeno, která překvapí a potěší milovníky aspiku Předkrmy a chuťovky

Houbový sulc – retro lahůdka na studeno, která překvapí a potěší milovníky aspiku

Předkrmy a chuťovky
Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Čočková sekaná s mrkví a hráškem – chutná vegetariánská verze tradičního českého oběda Vegetariánské

Čočková sekaná s mrkví a hráškem – chutná vegetariánská verze tradičního českého oběda

Sladké
Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Tažený švestkový závin s mákem a mandlemi – tradiční sladkost s chutí podzimu Sladké

Tažený švestkový závin s mákem a mandlemi – tradiční sladkost s chutí podzimu

Bramborové taštičky plněné hruškovým pyré: Sladký dotek podzimu na talíři Sladké

Bramborové taštičky plněné hruškovým pyré: Sladký dotek podzimu na talíři

Saláty
Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Přílohy
Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu Zelenina

Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu

Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce Recepty

Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Trump má na Putina ještě jeden trumf. Zahrajte ho konečně, naléhají kongresmani Nesestřelíme ani rogalo, pustil se Turek do vlády kvůli armádě. Kupka se rázně ohradil Smrt zhatila olympijské sny. Mladá krasobruslařka nepřežila v Itálii střet s nákladním vozem

prima-zeny

Zrádkyně si nevěří, chtějí proti sobě taktizovat. Daniela Brzobohatá má spadeno na Sáru Druhá řada Zrádců odstartovala. Diváky si získala Věra i vrchní komisařka Mia Zrádci se s bijcem nemazali: Kincl končí. Měl mě poslouchat, rýpla si jeho manželka

prima-zoom

Na jednu věc má člověk lepší čich než žralok Prehistorická želva vážila jako dva nosorožci, kořist lovila ostrým zobákem Česko poslalo proti ruským dronům vrtulníky ruské výroby. Mají výbavu pro noční boj

prima-fresh

Mixér: koktejly inspirované novou knihou, týden mušlí, dýňové speciality nebo nová partnerství Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

prima-cool

Cillian Murphy o roli Voldemorta EMMY 2025: seznam všech oceněných Nový Zaklínač se ohání mečem v prvním velkém traileru. Ukázala se i hvězda Matrixu

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Těšte se! Po deštivých dnech přijde slunečný víkend s letními teplotami Užijte si dýně až do jara. Jak je správně sklidit a uskladnit? Jak pěstovat starček převislý, sukulent připomínající korálky na niti

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.