Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jahody
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jahody
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Recepty Maso
Maso
Jazyk, srdce, mozek, krev
Pin it

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
reklama

Uzený hovězí jazyk s křenovou omáčkou a pečenými bramborami podle Martina Peciny

Uzený hovězí jazyk s křenovou omáčkou a pečenými bramborami podle Martina Peciny

Uzený hovězí jazyk s křenovou omáčkou a pečenými bramborami podle Martina Peciny Zdroj: Jazyk, srdce, mozek, krev

  • Zavřít
Uzený hovězí jazyk s křenovou omáčkou a pečenými bramborami podle Martina Peciny

Uzený hovězí jazyk s křenovou omáčkou a pečenými bramborami podle Martina Peciny Zdroj: Jazyk, srdce, mozek, krev

Moje hodnocení
10x

Uzené s křenem je základem lidové kuchyně. Křenová omáčka z jíšky a vývaru ho povýšila do měšťanské kuchyně a křenová omáčka ze svařeného vývaru se smetanou a uzený hovězí jazyk celý pokrm posunula do restaurací s aspirací na michelinskou hvězdu. Tak moc je to dobré!

4 porce
120 minut
česká
Seznam.cz banner

Maso

  • hovězí jazyk (uzený) 1 ks
  • sádlo 150 g
  • bouquet garni 1 ks

Omáčka

  • šalotka 5 ks
  • česnek 3 stroužky
  • máslo 2 lžíce
  • cukr krupice 2 lžíce
  • bílý vinný ocet 2 lžíce
  • suché bílé víno 200 ml
  • hovězí vývar 600 ml
  • smetana ke šlehání (33%) 500 ml
  • křen 100 g
  • sůl
  • pepř (čerstvě namletý)

Brambory

  • máslo 100 g
  • citronový tymián 1 hrst
  • brambory grenaille 1 kg
  • sůl
  • pepř (čerstvě namletý)

Cibule

  • hladká mouka 2 lžíce
  • cibule 3 ks
  • olej (na smažení)
  • sůl

Nové recepty pro ty, co se nebojí vařit z vnitřností

Nové recepty pro ty, co se nebojí vařit z vnitřností

Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 90 °C. Jazyk překrojte napůl, aby se vešel do menšího rendlíku, a zalijte ho rozpuštěným sádlem tak, aby byl celý ponořený. Přidejte bylinky a nechte ho konfitovat v troubě doměkka. Podle velikosti to trvá přibližně 8–9 hodin.
  2. Měkký jazyk vyjměte, zchlaďte studenou vodou a oloupejte z něj blánu. Sádlo přeceďte a uložte do lednice, pro konfitování ho můžete využít nejméně 3×. Jazyk vraťte do prázdného rendlíku a zakryjte ho, aby neosychal.
  3. Pokračujte s přípravou brambor. Troubu předehřejte na 180 °C. Máslo rozehřejte. Tymián otrhejte a polovinu lístků přidejte do másla, druhou polovinu nechte na zdobení. Brambory očistěte a osušte. Zespodu je zlehka seřízněte, aby brambory stabilně ležely. Z každé strany položte čínskou hůlku a pak do brambor udělejte zářezy nožem těsně vedle sebe zhruba do 2/3 výšky. Hůlky vám s tím pomohou. Brambory vyskládejte na plech vyložený pečicím papírem, pomašlujte je máslem s tymiánem, osolte a opepřete a pečte zhruba 1 hodinu doměkka. Během pečení je dvakrát pomašlujte, aby se tuk dostal hluboko do brambory.
  4. Na omáčku oloupejte šalotky a nakrájejte je nahrubo. Česnek oloupejte a překrojte napůl. V kastrolu rozehřejte máslo a orestujte šalotky doměkka. Zvyšte teplotu, přidejte česnek a opékejte 1–2 minuty. Osolte, opepřete, přidejte cukr a ocet a promíchejte. Odvařte ocet a pak zalijte vínem. Nechte většinu odvařit.
  5. Do kastrolu vlijte vývar, svařte ho na třetinu objemu, dolijte smetanu a znovu svařte, asi o třetinu. Křen oloupejte, nastrouhejte, vmíchejte do omáčky a povařte 1 minutu.
  6. Omáčku rozmixujte dohladka. Kastrol umyjte nebo si vezměte nový, vlijte do něj omáčku a dolaďte její konzistenci. Je-li moc řídká, svařte ji, je-li moc hustá, zřeďte ji trochou vývaru. Podle chuti osolte a opepřete.
  7. Připravte si vídeňskou cibulku. Do misky nasypte mouku. Cibuli oloupejte a nakrájejte na kolečka a rozeberte ji na jednotlivé vrstvy. Lehce je obalte v mouce a oklepejte. V rendlíku rozehřejte vysokou vrstvu oleje a osmažte v ní postupně cibuli dozlatova. Nechte ji okapat na papírové utěrce a osolte ji.
  8. Prohřejte omáčku, jazyk ohřívejte zvlášť ve vodě nebo vývaru. Jazyk vyjměte a servírujte s omáčkou, pečenými bramborami a osmaženou cibulkou.
PRIMA TIP: Balení bylinek do listů pórku nebo do svazečku je populární způsob kořenění polévek a vývaru. Tzv. bouquet garni se vaří rovnou v pokrmu a dodá mu silnou bylinkovou chuť. Svazuje se proto, aby se jednotlivé bylinky daly před servírováním jednoduše vytáhnout. Nejčastěji se kombinuje listová petržel, bobkový list a tymián, a k tomu se přidává dle lokality a pokrmu estragon, libeček, kerblík, rozmarýn…

Vyzkoušejte také křenovou omáčku s hovězím masem podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Křenová omáčka s hovězí loupanou plecí a bramborem podle Martina Škody

Inspirujte se i dalšími recepty s řízným křenem

Poklady maďarské kuchyně: Dušené kuře s křenovou omáčkou Maso

Poklady maďarské kuchyně: Dušené kuře s křenovou omáčkou

13
Domácí krenex – uchovejte si sílu a chuť křenu do zásoby Přílohy

Domácí krenex – uchovejte si sílu a chuť křenu do zásoby

12
Staročeská vejmrda z křenu a jablek podávaná s uzeným masem Recepty

Staročeská vejmrda z křenu a jablek podávaná s uzeným masem

7
Staročeská křenová polévka s bramborem Recepty

Staročeská křenová polévka s bramborem

20
Uzené s křenovou omáčkou podle Jana Pípala Recepty

Uzené s křenovou omáčkou podle Jana Pípala

19
Křenová pomazánka se šunkou a jarní cibulkou Recepty

Křenová pomazánka se šunkou a jarní cibulkou

72
Křenová omáčka s pečenými knedlíky Recepty

Křenová omáčka s pečenými knedlíky

24
Vepřové závitky s jablky a křenem Recepty

Vepřové závitky s jablky a křenem

16

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Jazyk, srdce, mozek, krev

Zdroj receptu

Jazyk, srdce, mozek, krev

Martin Pecina Jazyk, srdce, mozek, krev

Grafik, který miluje jídlo. Poctivé, domácí jídlo, které si pamatuje z dětství a nezavírá oči před tím, jak vzniká. Zabijačky, uzení, sběr ovoce a jeho pálení, pečení chleba… To všechno je součástí Martinova světa, kterým staví přirozený most mezi minulostí, tradicí a moravskou lidovou kuchyní a moderní gastronomií, která oslavuje suroviny a dlouhé, pomalé vaření, které je mimochodem vlastně také historicky prověřenou technikou. Martin Pecina si na nic nehraje, upřímně vám předává svá oblíbená jídla s českým a moravským rodokmenem a jen tak mimochodem odhaluje zapomenuté skvosty jako kroupy, kopřivy, trnky, vnitřnosti, morek, hovězí oháňka, silné omáčky a prorostlé maso… Jak vážně to myslí s udržitelností a zpracováním od čumáčku po ocásek svědčí fakt, že ze zbylých kostí vytváří designové šperky. Prohlédnout si je můžete na webu, kde prodává i svou krásnou, graficky vytříbenou, kuchařku.

www.martinpecina.cz

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky bylinky omáčka vnitřnosti máslo křen brambor Martin Pecina

Návrhy pro vás

Pizza kapsičky se třemi druhy sýra – snadná svačinka na piknik i rodinný výlet Recepty

Pizza kapsičky se třemi druhy sýra – snadná svačinka na piknik i rodinný výlet

Kuřecí prsa se špenátem a ricottou – výborný oběd pro celou rodinu podle Coolinářky Maso

Kuřecí prsa se špenátem a ricottou – výborný oběd pro celou rodinu podle Coolinářky

Jahodové knedlíky z celozrnné špaldové mouky a tvarohu – letní klasika oslazená sirupem Sladké

Jahodové knedlíky z celozrnné špaldové mouky a tvarohu – letní klasika oslazená sirupem

Banketky s uherákovou pěnou podle Mirky van Gils Slavíkové Předkrmy a chuťovky

Banketky s uherákovou pěnou podle Mirky van Gils Slavíkové

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři Polévky

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři

Filipínské hovězí pares s česnekovou rýží – tradiční dušený pokrm podle receptu ze SenSa Bistro Maso

Filipínské hovězí pares s česnekovou rýží – tradiční dušený pokrm podle receptu ze SenSa Bistro

Čokoládový dort s krémem a malinami – hříšný dezert, který zmizí během chvilky Sladké

Čokoládový dort s krémem a malinami – hříšný dezert, který zmizí během chvilky

Těhotnej kuchař: Nakládané houby ve sladkokyselém láku podle receptu paní Columbové Zelenina

Těhotnej kuchař: Nakládané houby ve sladkokyselém láku podle receptu paní Columbové


Přečtěte si také

Recepty
Pizza kapsičky se třemi druhy sýra – snadná svačinka na piknik i rodinný výlet

Pizza kapsičky se třemi druhy sýra – snadná svačinka na piknik i rodinný výlet

Maso
Kuřecí prsa se špenátem a ricottou – výborný oběd pro celou rodinu podle Coolinářky

Kuřecí prsa se špenátem a ricottou – výborný oběd pro celou rodinu podle Coolinářky

Novinky
Cesta divokého tuňáka z oceánu až na váš talíř: Jak poznat kvalitní rybu a vybírat v obchodech

Cesta divokého tuňáka z oceánu až na váš talíř: Jak poznat kvalitní rybu a vybírat v obchodech

Sladké
Jahodové knedlíky z celozrnné špaldové mouky a tvarohu – letní klasika oslazená sirupem

Jahodové knedlíky z celozrnné špaldové mouky a tvarohu – letní klasika oslazená sirupem

Předkrmy a chuťovky
Banketky s uherákovou pěnou podle Mirky van Gils Slavíkové

Banketky s uherákovou pěnou podle Mirky van Gils Slavíkové

Prostřeno!
Prostřeno: Rolka s uzeným lososem

Prostřeno: Rolka s uzeným lososem

Prostřeno!
Prostřeno: Vichyssoise

Prostřeno: Vichyssoise

Prostřeno!
Prostřeno: Burger s karbanátkem z červené řepy, batátové hranolky

Prostřeno: Burger s karbanátkem z červené řepy, batátové hranolky

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Recepty
Penne se sušenými rajčaty, rukolou a česnekem – snadný oběd do 20 minut

Penne se sušenými rajčaty, rukolou a česnekem – snadný oběd do 20 minut

Zapečené penne s kuřecím masem a hráškem s omáčkou ze zakysané smetany – dokonalá rodinná večeře Těstoviny

Zapečené penne s kuřecím masem a hráškem s omáčkou ze zakysané smetany – dokonalá rodinná večeře

Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny Recepty

Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny

Sladké
Jahodové knedlíky z celozrnné špaldové mouky a tvarohu – letní klasika oslazená sirupem

Jahodové knedlíky z celozrnné špaldové mouky a tvarohu – letní klasika oslazená sirupem

Smetanový dezert s jahodami do skleničky – sladká dobrota z pár surovin Sladké

Smetanový dezert s jahodami do skleničky – sladká dobrota z pár surovin

Čokoládový dort s krémem a malinami – hříšný dezert, který zmizí během chvilky Sladké

Čokoládový dort s krémem a malinami – hříšný dezert, který zmizí během chvilky

Maso
Kuřecí prsa se špenátem a ricottou – výborný oběd pro celou rodinu podle Coolinářky

Kuřecí prsa se špenátem a ricottou – výborný oběd pro celou rodinu podle Coolinářky

Filipínské hovězí pares s česnekovou rýží – tradiční dušený pokrm podle receptu ze SenSa Bistro Maso

Filipínské hovězí pares s česnekovou rýží – tradiční dušený pokrm podle receptu ze SenSa Bistro

Pomazánka z uzeného kuřete s pečenou paprikou a domácí bylinkové grissini Předkrmy a chuťovky

Pomazánka z uzeného kuřete s pečenou paprikou a domácí bylinkové grissini

Maso
Kuřecí prsa se špenátem a ricottou – výborný oběd pro celou rodinu podle Coolinářky

Kuřecí prsa se špenátem a ricottou – výborný oběd pro celou rodinu podle Coolinářky

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři Polévky

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři

Těhotnej kuchař: Nakládané houby ve sladkokyselém láku podle receptu paní Columbové Zelenina

Těhotnej kuchař: Nakládané houby ve sladkokyselém láku podle receptu paní Columbové

Nápoje
Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách

Melounovo-jogurtový shake s jahodami – rychlé osvěžení ve sklenici Nápoje

Melounovo-jogurtový shake s jahodami – rychlé osvěžení ve sklenici

Dejte si jednoho Fešáka aneb Starý dobrý Old Fashioned v moderním pojetí pro každý večer Nápoje
9

Dejte si jednoho Fešáka aneb Starý dobrý Old Fashioned v moderním pojetí pro každý večer

Recepty
Sezamový losos se soba nudlemi – rychlá a zdravá večeře s asijským šmrncem

Sezamový losos se soba nudlemi – rychlá a zdravá večeře s asijským šmrncem

Krevety s česnekovo-bylinkovou máslovou omáčkou – rychlé a chutné jídlo, které se hodí jako luxusní předkrm nebo romantická večeře Ryby a mořské plody

Krevety s česnekovo-bylinkovou máslovou omáčkou – rychlé a chutné jídlo, které se hodí jako luxusní předkrm nebo romantická večeře

Kapří hamburger – česká rybí specialita v moderním kabátku Recepty

Kapří hamburger – česká rybí specialita v moderním kabátku

Polévky
Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři

Slovenská krémová polévka z brambor s ovčí brynzou – sytý a voňavý demikát Polévky

Slovenská krémová polévka z brambor s ovčí brynzou – sytý a voňavý demikát

Rychlá polévka s bramborovými nočky – hřejivá miska vývaru, která potěší každý den Polévky

Rychlá polévka s bramborovými nočky – hřejivá miska vývaru, která potěší každý den

Recepty
Pizza kapsičky se třemi druhy sýra – snadná svačinka na piknik i rodinný výlet

Pizza kapsičky se třemi druhy sýra – snadná svačinka na piknik i rodinný výlet

Banketky s uherákovou pěnou podle Mirky van Gils Slavíkové Předkrmy a chuťovky

Banketky s uherákovou pěnou podle Mirky van Gils Slavíkové

Těhotnej kuchař: Nakládané houby ve sladkokyselém láku podle receptu paní Columbové Zelenina

Těhotnej kuchař: Nakládané houby ve sladkokyselém láku podle receptu paní Columbové

Recepty
Pizza kapsičky se třemi druhy sýra – snadná svačinka na piknik i rodinný výlet

Pizza kapsičky se třemi druhy sýra – snadná svačinka na piknik i rodinný výlet

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři Polévky

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři

Květáková tempura – smažený květák v japonském těstíčku, které krásně křupe Recepty

Květáková tempura – smažený květák v japonském těstíčku, které krásně křupe

Sladké
Jahodové knedlíky z celozrnné špaldové mouky a tvarohu – letní klasika oslazená sirupem

Jahodové knedlíky z celozrnné špaldové mouky a tvarohu – letní klasika oslazená sirupem

Sušenky s bílou čokoládou a rebarborou – sladkokyselá dobrota ke kávě i čaji Sladké

Sušenky s bílou čokoládou a rebarborou – sladkokyselá dobrota ke kávě i čaji

Jahodový dort s tvarohem a šlehačkou – letní moučník na plech, který zvládne každý Sladké

Jahodový dort s tvarohem a šlehačkou – letní moučník na plech, který zvládne každý

Saláty
Asijský mangový salát podle Šona – pro přípravu se používá nakyslé nezralé ovoce

Asijský mangový salát podle Šona – pro přípravu se používá nakyslé nezralé ovoce

Kuskusový salát s opečeným marinovaným tofu – rychlý oběd po asijsku plný bílkovin Saláty

Kuskusový salát s opečeným marinovaným tofu – rychlý oběd po asijsku plný bílkovin

Lehký bramborový salát s ředkvičkami – svěží jarní příloha i hlavní chod nejen pro vegetariány Saláty

Lehký bramborový salát s ředkvičkami – svěží jarní příloha i hlavní chod nejen pro vegetariány

Maso
Bún bò Nam Bô podle Šona – vietnamské hovězí s rýžovými nudlemi s tajným trikem na křehké masíčko

Bún bò Nam Bô podle Šona – vietnamské hovězí s rýžovými nudlemi s tajným trikem na křehké masíčko

Miso granola z pánve – sladkoslaná křupavá chuťovka podle Buchty v troubě Přílohy

Miso granola z pánve – sladkoslaná křupavá chuťovka podle Buchty v troubě

Bramborové halušky se slaninou, křupavou cibulkou a olomouckými tvarůžky Přílohy

Bramborové halušky se slaninou, křupavou cibulkou a olomouckými tvarůžky

prima-cnn-news prima-cnn-news

https://cdn.administrace.tv/2025/06/15/small_169/4b4a660c159355f8230c2ba139d08fd6.jpg Oktagon 72 v Edenu: Velkolepá trilogie je u konce. Vémola zvítězil a je absolutním králem ON-LINE: Írán zahájil nový útok, Izraelem znějí sirény. Do oblasti míří britské letouny VÝSTRAHA: Do Česka vtrhnou silné bouře. Mapa ukazuje, kde hrozí nebezpečí

prima-zeny prima-zeny

https://cdn.administrace.tv/2025/06/11/small_169/d9dca9f34143770e7b06ef5f1efc0f3c.jpg Dvořáková vzpomíná na dědu Munzara: Vozil mě v kočárku a balil tím maminky na hřišti Michal Dlouhý kvůli nové roli změnil vzhled, místo oholené tváře nosil plnovous Svou formu můžete podpořit i v létě. Bezoperační metody fungují, říká Petra Řehořková

prima-zoom prima-zoom

https://cdn.administrace.tv/2025/06/13/small_169/a928139fa5e9e8a5c51c47aff570c4ed.jpg Alergii na maso už mají statisíce lidí Přijdeme o bránu do pekla? Následek sovětského přešlapu se viditelně změnil Jakou nejvyšší rychlostí se kdy pohyboval člověk? Rekord je v řádu desítek tisíc kilometrů za hodinu

prima-fresh prima-fresh

https://cdn.administrace.tv/2025/06/12/small_169/ed0bc8159fd93c231135bd3926c67efe.png Pizza kapsičky se třemi druhy sýra – snadná svačinka na piknik i rodinný výlet Kuřecí prsa se špenátem a ricottou – výborný oběd pro celou rodinu podle Coolinářky Cesta divokého tuňáka z oceánu až na váš talíř: Jak poznat kvalitní rybu a vybírat v obchodech

prima-cool prima-cool

https://cdn.administrace.tv/2025/06/14/small_169/6de0f4f35a261f4680bd909148b02508.jpg Vémola: trilogie s Kinclem? Ten je hotovej Hra na oliheň ve finálním traileru slibuje krvavé finále, co obrátí vše naruby Největší chyba superhrdinských filmů? Režisér Johna Wicka vysvětlil, co je na nich špatně

playboy playboy

https://cdn.administrace.tv/2025/05/21/small_169/0e6d1232efc84432f0dfe88be5a05107.jpg Co vás čeká v červnovém vydání magazínu Playboy? Sexy jak se patří: Souboj extrémních dekoltů na Playboy párty! Rozparky nezaostávaly Ráno, po práci nebo před večeří? Sexuální budík zvoní jinak ve dvaceti a jinak po padesátce

lajk lajk

https://cdn.administrace.tv/2025/06/12/small_169/0888535caa4e8f253a67a5d0b60407c5.jpg Rychlé miliony českých influencerů: Sharlota a Stejk přiznali konkrétní částky Xholakys chce seknout se svlékáním. V nové kariéře chce lidem pomáhat duševně Rychlé a efektivní, peníze vydělaný, komentoval prohru Kuběnka. Koho vyzval do dalšího zápasu?

prima-living prima-living

https://cdn.administrace.tv/2025/06/11/small_169/215d3957e0f092dff0cc0b758271af7d.jpg Hortenzie, máta či jasmínovník jsou ideální pro pěstování v nádobách Sušení na šňůře prodlužuje životnost prádla, navíc se na ní nesrazí Chris Evans prodává své luxusní sídlo za 7 milionů dolarů. Nechybí tělocvična ani bazén

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.