Jak na to - Tipy a triky v kuchyni Vyzkoušejte jednoduchý způsob, jak lze uchovat čerstvý medvědí česnek až dva roky
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni Česnek podivný není podivný, ale vynikající! Užijte si sezonu bylinky s výraznou chutí a vůní
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni Medvědí česnek vnese do kuchyně jaro. Při jeho sběru dejte pozor na tři zásadní věci
Těstoviny Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro
Sladké Šuhajdy podle Pavla Berkyho – moderní verze nepečených čokoládových košíčků plněných ořechovým krémem
Těstoviny Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro
Zelenina Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem
Předkrmy a chuťovky Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami
Předkrmy a chuťovky Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá