Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky
Klára Michalová

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Pitný kalendář pro únorové abstinenty aneb Suchej únor den po dni (1. – 7. února)

Základem pitného režimu by měla být čistá voda

Základem pitného režimu by měla být čistá voda Zdroj: iStock

  • Zavřít
Základem pitného režimu by měla být čistá voda

Základem pitného režimu by měla být čistá voda Zdroj: iStock

Únor je obdobím, kdy obvykle ztrácíme motivaci k novoročním předsevzetím, která se často týkají životosprávy. Náročné pracovní tempo po svátečním období, přetrvávající zima a krátké dny naší náladě, vitalitě ani imunitě také zrovna neprospívají. Co nám ale prospěje, to je dostatečný a kvalitní pitný režim, jeden z klíčových pilířů zdraví.

Seznam.cz banner

Právě v tomto období se navíc můžeme zapojit do kampaně Suchej únor, která od roku 2013 vybízí k měsíční abstinenci od alkoholu a šíří osvětu o zásadách zdravého životního stylu. Představuje skvělý způsob, jak podpořit své zdraví, získat nové návyky a inspirovat se ke správnému pitnému režimu.

Na každý únorový den roku 2025 pro vás máme připravený tip, radu, zajímavost nebo recept pro inspiraci a obohacení pitného režimu – ať už se rozhodnete abstinovat, nebo ne…

1. TÝDEN

sobota 1. února: Příprava na první týden

Pokud alkohol vůbec nepijete, děláte dobře, protože poslední výzkumy ukazují, že nejbezpečnější dávka alkoholu je žádný alkohol. Patříte-li mezi konzumenty alkoholu a chcete ho v únoru vynechat, připravte se na to a psychicky i prakticky se soustřeďte hlavně na první týden, který bývá nejtěžší.

  • Zbavte se veškerého alkoholu doma, který by vás mohl zbytečně lákat.
  • Pijte dostatek nealkoholických tekutin, které pomáhají se zvládnutím či prevencí abstinenčních příznaků (obzvláště výhodné jsou přírodní minerálky, protože nemají žádné kalorie, zato doplňují tělu důležité minerální látky).
  • Pokud pijete alkohol jako rituál k uvolnění, snížení stresu apod., připravte si předem jiné, náhradní rituály (například procházka místo večera se sklenkou vína, kino místo posezení v hospodě).
  • Při pomyšlení na alkoholický nápoj se zaměstnejte nějakou příjemnou aktivitou, ideálně pohybovou, která má pozitivní vliv i na psychiku.
  • Zkuste nealkoholické drinky, které mohou být až překvapivě chutné. Na trhu jsou už nealko destiláty, z kterých si můžete umíchat oblíbený koktejl, případně se poohlédněte po nealko sektu, proseccu nebo tichém vínu.

Češi drží v Evropě třetí příčku s nejvyšší konzumací čistého alkoholu na osobu. Suchej únor má ambici tento nechvalný výsledek změnit
Novinky

Češi drží v Evropě třetí příčku s nejvyšší konzumací čistého alkoholu na osobu. Suchej únor má ambici tento nechvalný výsledek změnit

neděle 2. února: Denní dávka tekutin

Dospělý člověk by měl denně vypít alespoň 35 ml tekutin na kilogram své tělesné hmotnosti a den (například při hmotnosti 70 kg to je téměř 2,5 l tekutin). Potřeba se dále zvyšuje pohybovou aktivitou a pobytem nejen v horkém, ale také vytápěném nebo mrazivém prostředí, což je v únoru aktuální. Pít se přitom má pravidelně tak, aby nedocházelo k pocitu žízně, která je již známkou nedostatku tekutin v organizmu. Proto si vypočítejte svou denní dávku tekutin (tělesná hmotnost v kg x 0,35 ml) a tu považujte za minimum vašeho každodenního pitného režimu.

Vyzkoušejte nealkoholický drink Sweet Tony podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Sweet Tony – nealkoholický míchaný drink podle Zdeňka Pohlreicha

pondělí 3. února: Ráno s minerálkou

První únorový pracovní den nastartujte dostatečným množstvím tekutin – vaše tělo i mysl to ocení! Po ránu obvykle stačí 3 dcl nápoje, nejlépe čisté vody, a ještě lépe minerálky, která dodá tělu kromě vody také potřebné minerální látky. Pokud ale spíte v místnosti, kde je sušší vzduch, nebo spíte s otevřenou pusou, raději si přilijte ještě 2 dcl. A když si pak dáte šálek čaje s něčím dobrým k snídani, v klidu a bez stresu, může i neoblíbené pondělí začít pohodově – pak je už jen krůček k tomu, aby byl pohodový celý den 😊

Pečený čaj ze směsi mraženého a čerstvého ovoce Nápoje

Pečený čaj ze směsi mraženého a čerstvého ovoce

9
Pečený čaj na zahřátí Recepty

Pečený čaj na zahřátí

126

úterý 4. února: Kvalitní pitný režim

Nedílnou součástí kvalitního jídelníčku je kvalitní pitný režim. Jeho základ by měla určitě tvořit čistá voda – pitná, pramenitá, minerální (slabě či středně mineralizovaná). Na zpestření můžete přidat čaje, ředěné 100% džusy a ovocné nebo zeleninové šťávy, vyhýbat se nemusíte ani kávě. Co je vhodné omezit na minimum, to jsou příliš sladké, energetické a samozřejmě alkoholické nápoje.

Sklenice plná osvěžení: Vytvořte originální ledové kostky do limonády, smoothie nebo kávy
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Sklenice plná osvěžení: Vytvořte originální ledové kostky do limonády, smoothie nebo kávy

středa 5. února: Pozor na pivo

Pivo je považováno za český národní nápoj. Jeho konzumace mírně klesá, nicméně čísla jsou stále poměrně vysoká. V posledních letech se dostává do popředí i nealkoholické pivo, které mnozí ocení v rámci Suchýho února – ale pozor, co do množství energie na tom nemusí být o moc lépe a sacharidů může obsahovat až dvojnásobek! Víte, jak vychází výživově jednotlivé varianty?

Nápoj 500 ml Energetická hodnota Obsah tuku Obsah sacharidů Obsah bílkovin Obsah alkoholu
Pivo světlé ležák 12 % 945 kJ 0 g 21 g 2,5 g 18 g
Pivo světlé výčepní 10 % 800 kJ 0 g 20 g 1,5 g 15 g
Pivo tmavé výčepní 10 % 785 kJ 0 g 21,5 g 1,5 g 13,5 g
Pivo světlé nealkoholické 315 kJ 0 g 14 g 0,5 g 2,3 g
Pivo ochucené nealkoholické (např. s příchutí pomela a grepu) cca 715 kJ 0 g cca 40 g cca 2,5 g cca 1,5 g

Zdroj hodnot: nutridatabaze.cz a kaloricketabulky.cz

Fakta a mýty (nejen) o plzeňském pivu, které překvapí i zkušené pivaře
Novinky

Fakta a mýty (nejen) o plzeňském pivu, které překvapí i zkušené pivaře

čtvrtek 6. února: Hydratace organizmu

Tekutiny potřebuje každá buňka našeho těla. Organismus je získává z látkové výměny (200–300 ml), z potravin a pokrmů (700–1000 ml) a hlavně z nápojů v rámci pitného režimu (1200–1500 ml, ale i mnohem více). Dodržujete svoji denní dávku tekutin?

pátek 7. února: Nápoje na zahřátí

Zimní chladné nebo dokonce mrazivé dny často vyžadují větší zahřátí. Někdo sahá po více vrstvách oblečení, jiný po „tekutém svetru“ ve formě grogu, svařeného vína apod., který ale nezapadá do Suchýho února. Konzumace alkoholických nápojů v mrazivých dnech je navíc velice záludná – v první chvíli sice krásně zahřejí, jenže pak působením alkoholu roztáhnou cévy, člověk rychle ztratí tepelné zásoby a snadněji prochladne. K tomu mohou přispět i alkoholem otupělé smysly, způsobující nedostatečné vnímání chladu. Zkuste ohřát raději hruškový džus, samotný nebo ředěný vodou, přidat do něj trochu skořice a třeba i špetku čili – také zahřeje!

Horký jablečný mošt se skořicí a pomerančem
Nápoje

Horký jablečný mošt se skořicí a pomerančem

19

Zdroj: Věra Boháčová, DiS., nutriční terapeutka se zaměřením na prevenci a léčbu civilizačních onemocnění, spolupracovnice AquaLife Institutu

Klára Michalová

Autor článku

Klára Michalová

Všechny články autora

šéfredaktorka FTV Prima , Prima FRESH

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky zdraví alkohol volný čas nápoj Suchej únor tekutina minerální voda organismus pitný režim nealkoholický nápoj životní styl a volný čas

Návrhy pro vás

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech Sladké

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři Přílohy

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři Maso

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři

Kynuté buchty plněné červeným zelím – známá česká specialita připravená naslano Recepty

Kynuté buchty plněné červeným zelím – známá česká specialita připravená naslano

Pečené kuřecí stehno s houbovou omáčkou a máslovými nudlemi – chutě a vůně podzimu na talíři Maso

Pečené kuřecí stehno s houbovou omáčkou a máslovými nudlemi – chutě a vůně podzimu na talíři

Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka Polévky

Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka

Bramborový koláč s jablky – snadný a chutný recept inspirovaný českou kuchyní Recepty

Bramborový koláč s jablky – snadný a chutný recept inspirovaný českou kuchyní

Sladko-pikantní hovězí guláš s povidly – klasika v novém kabátku Maso

Sladko-pikantní hovězí guláš s povidly – klasika v novém kabátku


Přečtěte si také

Sladké
Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Prostřeno!
Prostřeno: Smetanovo vaječná pomazánka na francouzské bagetě

Prostřeno: Smetanovo vaječná pomazánka na francouzské bagetě

Prostřeno!
Prostřeno: Poctivá česnečka s krutony a strouhaným sýrem podle Simony

Prostřeno: Poctivá česnečka s krutony a strouhaným sýrem podle Simony

Prostřeno!
Prostřeno: Kuřecí na medu, šťouchané vařené brambory s osmaženou cibulkou dozlatova

Prostřeno: Kuřecí na medu, šťouchané vařené brambory s osmaženou cibulkou dozlatova

Prostřeno!
Prostřeno: Karamelovo-jablečný dezert ve skleničce zdobený malinou

Prostřeno: Karamelovo-jablečný dezert ve skleničce zdobený malinou

Přílohy
Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Maso
Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři

Soutěžící
Simona Čermáková nemá ráda mlaskání a játra

Simona Čermáková nemá ráda mlaskání a játra

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Polévky
Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem Recepty

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Sladké
Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Tažený švestkový závin s mákem a mandlemi – tradiční sladkost s chutí podzimu Sladké

Tažený švestkový závin s mákem a mandlemi – tradiční sladkost s chutí podzimu

Bramborové taštičky plněné hruškovým pyré: Sladký dotek podzimu na talíři Sladké

Bramborové taštičky plněné hruškovým pyré: Sladký dotek podzimu na talíři

Maso
Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři

Pečené kuřecí stehno s houbovou omáčkou a máslovými nudlemi – chutě a vůně podzimu na talíři Maso

Pečené kuřecí stehno s houbovou omáčkou a máslovými nudlemi – chutě a vůně podzimu na talíři

Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka Polévky

Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka

Přílohy
Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Kynuté buchty plněné červeným zelím – známá česká specialita připravená naslano Recepty

Kynuté buchty plněné červeným zelím – známá česká specialita připravená naslano

Bramborový koláč s jablky – snadný a chutný recept inspirovaný českou kuchyní Recepty

Bramborový koláč s jablky – snadný a chutný recept inspirovaný českou kuchyní

Nápoje
Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem Nápoje

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu Recepty

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu

Ryby a mořské plody
Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější! Ryby a mořské plody

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější!

Polévky
Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka

Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů Polévky

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů Polévky

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Předkrmy a chuťovky
Smažené hermelínové nugety se švestkovým dipem – slaná chuťovka s voňavým překvapením

Smažené hermelínové nugety se švestkovým dipem – slaná chuťovka s voňavým překvapením

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem Předkrmy a chuťovky

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Houbový sulc – retro lahůdka na studeno, která překvapí a potěší milovníky aspiku Předkrmy a chuťovky

Houbový sulc – retro lahůdka na studeno, která překvapí a potěší milovníky aspiku

Předkrmy a chuťovky
Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Čočková sekaná s mrkví a hráškem – chutná vegetariánská verze tradičního českého oběda Vegetariánské

Čočková sekaná s mrkví a hráškem – chutná vegetariánská verze tradičního českého oběda

Sladké
Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Tažený švestkový závin s mákem a mandlemi – tradiční sladkost s chutí podzimu Sladké

Tažený švestkový závin s mákem a mandlemi – tradiční sladkost s chutí podzimu

Bramborové taštičky plněné hruškovým pyré: Sladký dotek podzimu na talíři Sladké

Bramborové taštičky plněné hruškovým pyré: Sladký dotek podzimu na talíři

Saláty
Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Přílohy
Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu Zelenina

Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu

Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce Recepty

Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

STAN a Piráti mají peníze od Číny, zaútočil Turek. Co si to dovolujete? vykřikla Kovářová Vyhnat Ukrajince by byla tragédie, míní Kovářová. Stačilo! varuje před válečnými veterány Dron nad vládními budovami ve Varšavě: Ochranka ho zneškodnila a zadržela dva Bělorusy

prima-zeny

Druhá řada Zrádců odstartovala. Diváky si získala Věra i vrchní komisařka Mia Zrádci se s bijcem nemazali: Kincl končí. Měl mě poslouchat, rýpla si jeho manželka Díky zradě získáváme zkušenosti, říká Jan Tyl. Vítězství ve Zrádcích přeje věrným

prima-zoom

Na jednu věc má člověk lepší čich než žralok Prehistorická želva vážila jako dva nosorožci, kořist lovila ostrým zobákem Česko poslalo proti ruským dronům vrtulníky ruské výroby. Mají výbavu pro noční boj

prima-fresh

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři

prima-cool

Cillian Murphy o roli Voldemorta EMMY 2025: seznam všech oceněných Nový Zaklínač se ohání mečem v prvním velkém traileru. Ukázala se i hvězda Matrixu

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Těšte se! Po deštivých dnech přijde slunečný víkend s letními teplotami Užijte si dýně až do jara. Jak je správně sklidit a uskladnit? Jak pěstovat starček převislý, sukulent připomínající korálky na niti

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.