Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Klára Michalová

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Domácí chipsy: Připravte bramborovou chuťovku, která mizí pod rukama

DOmácí bramborové chipsy s mořskou solí

DOmácí bramborové chipsy s mořskou solí Zdroj: iStock

  • Zavřít
DOmácí bramborové chipsy s mořskou solí

DOmácí bramborové chipsy s mořskou solí Zdroj: iStock

Znáte ten pocit, když otevřete sáček chipsů a než se nadějete, díváte se na prázdné dno? Tato neodolatelná pochoutka má své kouzlo, které snadno zvládnete vyčarovat ve své kuchyni. Příprava domácích chipsů nabízí nejen kontrolu nad složením, ale i možnost experimentovat s příchutěmi podle vlastních představ.

Seznam.cz banner

Tajemství dokonalých lupínků

„Pro kvalitní voňavé bramborové lupínky jsou rozhodující správné ingredience: brambory, olej a dochucení, například kořením," radí Rostislav Hrbáček ze společnosti Avena, která se specializuje na výrobu a míchání kuchyňských olejů.

Základem úspěchu jsou správné brambory. Sáhněte po škrobovitých odrůdách (varný typ C), které obsahují méně vody. Právě díky tomu se při smažení lépe vysuší a získají tu správnou křupavost, kterou všichni milujeme.

Ideální jsou větší brambory s pravidelným tvarem: usnadní vám krájení na stejnoměrné plátky. Ty by měly být co nejtenčí, ať už se rozhodnete ponechat slupku nebo ne.

Vaříme beze zbytku: Pečené chipsy z bramborových slupek
Předkrmy a chuťovky

Vaříme beze zbytku: Pečené chipsy z bramborových slupek

20

Umění přípravy

Pro dokonalé krájení využijte mandolínu nebo kuchyňský robot. Nemáte-li toto vybavení po ruce, poslouží i struhadlo s plátkovacím nástavcem nebo ostrý nůž a trocha trpělivosti.

Malý, ale důležitý mezikrok: nakrájené plátky propláchněte ve studené vodě. Nebo je rovnou namočte do ledové vody ve velké míse a nechte pár minut máčet. Zbavíte je přebytečného škrobu, což je klíčové pro výslednou texturu. Poté plátky brambor opravdu důkladně osušte papírovými ubrousky nebo čistou kuchyňskou utěrkou.

Vyzkoušejte také výborné bramborové hranolky z trouby podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Perfektní hranolky z trouby

Olej jako základ úspěchu

„V našich podmínkách jednoznačně doporučuji nejlépe řepkový olej s vyšším bodem zakouření na úrovni nad 200 °C. Naopak vůbec nedoporučuji extra panenský olivový olej, protože jednak má výraznější chuť, která by v tomto případě překážela, a také kouřový bod má výrazně nižší, což by ovlivnilo kvalitu lupínků," vysvětluje Rostislav Hrbáček.

Během smažení je třeba sledovat chování oleje. „Pokud olej při procesu po čase tmavne, více pění a plavou v něm kousky spálené hmoty, hodně kouří, anebo je kalný, musí se vyměnit, aby přípravu nepokazil," dodává Hrbáček jako radu na přípravu těch nejlepších domácích chipsů.

Chcete-li prodloužit životnost oleje, po vychladnutí jej přefiltrujte přes jemné sítko s gázou nebo papírový filtr a skladujte v tmavé láhvi v lednici.

Papriková tortilla z bramborových chipsů podle Gordona Ramsaye
Vegetariánské

Papriková tortilla z bramborových chipsů podle Gordona Ramsaye

24

Smažení nebo fritování?

Máte-li starou dobrou fritézu, gratulujeme! Získáte rovnoměrné a rychlé výsledky s minimální námahou. Stabilní teplota je klíčem k dokonalým lupínkům.

Klasická pánev poslouží také dobře, jen si pohlídejte teplotu (ideálně 160–180 °C). A do pánve nalijte vyšší vrstvu oleje. „Brambůrky se musí každopádně vkládat po dávkách, aby olej nevychládal," připomíná Rostislav Hrbáček.

Kouzlo dochucení

Nejjednodušší je osolit chipsy ihned po vyjmutí z oleje, kdy se sůl nejlépe přichytí. Ale proč se omezovat? Experimentujte s paprikou, česnekovým či sýrovým práškem, bylinkami jako rozmarýn a tymián, nebo dokonce s octovým práškem pro chuť podobnou oblíbeným chipům salt & vinegar. Překvapivě skvěle chutná také nesmrtelné kombo sůl & pepř.

Pro změnu můžete vyzkoušet také chipsy z jiné zeleniny

Křupavé chipsy z kadeřávku s mořskou solí, octem a sezamem Zelenina

Křupavé chipsy z kadeřávku s mořskou solí, octem a sezamem

20
Domácí chroupání se zeleninovými chipsy. Upečte si snadno vlastní! Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Domácí chroupání se zeleninovými chipsy. Upečte si snadno vlastní!

Domácí zeleninové chipsy s citronovým dipem Recepty

Domácí zeleninové chipsy s citronovým dipem

25
Pepřené batátové lupínky Recepty

Pepřené batátové lupínky

10
Křupavé batátové chipsy – originální chuťovka oživí večírkovou tabuli Recepty

Křupavé batátové chipsy – originální chuťovka oživí večírkovou tabuli

18
Řepové chipsy Recepty

Řepové chipsy

25
Pečené cuketové chipsy s parmazánem a tymiánem jsou zdravou chuťovkou, kterou si zamilujete Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Pečené cuketové chipsy s parmazánem a tymiánem jsou zdravou chuťovkou, kterou si zamilujete

Jak uchovat křupavost

„Nejdřív lupínky nechte úplně vychladnout na vzduchu, ideálně na mřížce nebo ubrousku. Pokud byste je uzavřeli teplé, zapaří se a změknou," varuje Hrbáček.

Domácí chipsy bez konzervantů vydrží zhruba 3 dny, pokud je uchováte v suché, vzduchotěsné nádobě při pokojové teplotě. Čím důkladněji je osušíte a čím lépe je uzavřete, tím déle si zachovají svou lákavou křupavost. Ovšem ruku na srdce, komu kdy vydržely chipsy 3 dny?

Zdravější alternativa pro náročné

Pokud hlídáte kalorie, zkuste variantu pečenou v troubě. Osušené plátky smíchejte s několika lžícemi oleje a kořením podle chuti. Rozložte je v jedné vrstvě na pečicí papír a vložte do trouby předehřáté na 200–220 °C. Po 10–15 minutách plátky obraťte a pečte dalších 10–15 minut, dokud nezezlátnou a nezkřehnou. Případně pro přípravu použijte horkovzdušnou fritézu.

Bramborové chipsy můžete použít i jako přílohu. Vyzkoušejte pečeného lososa s bramborovými lupínky podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Losos s koprovým pestem a bramborovými lupínky

Pusťte se do toho ještě dnes!

Představte si ten pocit, když na stůl položíte mísu křupavých, voňavých chipsů a oznámíte: "Ty jsem udělal/a já!" Domácí chipsy nejsou jen lahůdkou: mohou být i kulinářským dobrodružstvím a zábavou.

Tak co? Máte na dnešní večer už program? Vyhraďte si hodinku, vytáhněte brambory a proměňte svou kuchyni v manufakturu na výrobu té nejlepší pochoutky.  Do toho!

Původ chipsů

Říká se, že je "vynalezl" kuchař George Crum v New Yorku v roce 1853, když se snažil potěšit zákazníka, který chtěl extra tenké brambory. Různé podoby smažených plátků brambor samozřejmě existovaly po světě i dříve, ale jako “chipsy” se staly známé z USA. Kupované smažené bramborové lupínky byly v ČSSR k dostání v menším množství už od 70. let, ale průmyslově se začaly ve velkém a s různými příchutěmi vyrábět až po roce 1989.

Zdroj: Avena

Pečené bramborové lupínky a čerstvá zelenina s 3 výbornými dipy Recepty

Pečené bramborové lupínky a čerstvá zelenina s 3 výbornými dipy

15
Pečené bramborové spirály Recepty

Pečené bramborové spirály

21

Klára Michalová

Autor článku

Klára Michalová

Všechny články autora

šéfredaktorka FTV Prima , Prima FRESH

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky koření sůl brambůrky hranolky chipsy chuťovky brambor řepkový olej

Návrhy pro vás

Vepřová plec s hořčičnou omáčkou, zelenými fazolkami a rýží Maso

Vepřová plec s hořčičnou omáčkou, zelenými fazolkami a rýží

Škvarkové placičky s kysaným zelím – tradiční česká pochoutka k pivu i vínu Předkrmy a chuťovky

Škvarkové placičky s kysaným zelím – tradiční česká pochoutka k pivu i vínu

Řezy z bebe sušenek, pudinku a tvarohu – snadný moučník bez pečení Sladké

Řezy z bebe sušenek, pudinku a tvarohu – snadný moučník bez pečení

Zapečené kuřecí maso v pekáčku s brokolicí a žampiony – výživný oběd pro podzimní dny Maso

Zapečené kuřecí maso v pekáčku s brokolicí a žampiony – výživný oběd pro podzimní dny

Pečené vepřové koleno na pivu a medu – voňavá klasika s karamelovou kůrkou Maso

Pečené vepřové koleno na pivu a medu – voňavá klasika s karamelovou kůrkou

Brunkager – Dánské hnědé sušenky s mandlemi podle Kristiny Lund Sladké

Brunkager – Dánské hnědé sušenky s mandlemi podle Kristiny Lund

Kynutý koláč z bramborového těsta s mákem, tvarohem a švestkami Sladké

Kynutý koláč z bramborového těsta s mákem, tvarohem a švestkami

Kotrč a hříbky na smetaně s pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z restaurace Brambory Zelenina

Kotrč a hříbky na smetaně s pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z restaurace Brambory


Přečtěte si také

Maso
Vepřová plec s hořčičnou omáčkou, zelenými fazolkami a rýží

Vepřová plec s hořčičnou omáčkou, zelenými fazolkami a rýží

Prostřeno!
Prostřeno: Květáková polévka s jedlými květy

Prostřeno: Květáková polévka s jedlými květy

Prostřeno!
Prostřeno: Šlehaná brynza

Prostřeno: Šlehaná brynza

Prostřeno!
Prostřeno: Losos s hráškovým pyré a karamelizovanou mrkví

Prostřeno: Losos s hráškovým pyré a karamelizovanou mrkví

Prostřeno!
Prostřeno: Ovocný crumble s vanilkovou zmrzlinou

Prostřeno: Ovocný crumble s vanilkovou zmrzlinou

Předkrmy a chuťovky
Škvarkové placičky s kysaným zelím – tradiční česká pochoutka k pivu i vínu

Škvarkové placičky s kysaným zelím – tradiční česká pochoutka k pivu i vínu

Sladké
Řezy z bebe sušenek, pudinku a tvarohu – snadný moučník bez pečení

Řezy z bebe sušenek, pudinku a tvarohu – snadný moučník bez pečení

Soutěžící
Alexandra Vovc se nebojí říct lidem pravdu, i když to bolí

Alexandra Vovc se nebojí říct lidem pravdu, i když to bolí

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Recepty
Fusilli s houbami a slaninou – podzimní klasika s italskými chutěmi

Fusilli s houbami a slaninou – podzimní klasika s italskými chutěmi

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů Polévky

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem Recepty

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem

Sladké
Řezy z bebe sušenek, pudinku a tvarohu – snadný moučník bez pečení

Řezy z bebe sušenek, pudinku a tvarohu – snadný moučník bez pečení

Brunkager – Dánské hnědé sušenky s mandlemi podle Kristiny Lund Sladké

Brunkager – Dánské hnědé sušenky s mandlemi podle Kristiny Lund

Kynutý koláč z bramborového těsta s mákem, tvarohem a švestkami Sladké

Kynutý koláč z bramborového těsta s mákem, tvarohem a švestkami

Maso
Vepřová plec s hořčičnou omáčkou, zelenými fazolkami a rýží

Vepřová plec s hořčičnou omáčkou, zelenými fazolkami a rýží

Zapečené kuřecí maso v pekáčku s brokolicí a žampiony – výživný oběd pro podzimní dny Maso

Zapečené kuřecí maso v pekáčku s brokolicí a žampiony – výživný oběd pro podzimní dny

Pečené vepřové koleno na pivu a medu – voňavá klasika s karamelovou kůrkou Maso

Pečené vepřové koleno na pivu a medu – voňavá klasika s karamelovou kůrkou

Maso
Vepřová plec s hořčičnou omáčkou, zelenými fazolkami a rýží

Vepřová plec s hořčičnou omáčkou, zelenými fazolkami a rýží

Kotrč a hříbky na smetaně s pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z restaurace Brambory Zelenina

Kotrč a hříbky na smetaně s pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z restaurace Brambory

Smažené hřiby v trojobalu s bramborovým salátem a restovaným kadeřávkem podle Lukáše Soukupa z restaurace Brambory Zelenina

Smažené hřiby v trojobalu s bramborovým salátem a restovaným kadeřávkem podle Lukáše Soukupa z restaurace Brambory

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Ryby a mořské plody
Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Polévky
Mexická fazolová polévka se sýrovou quesadillou – ideální do sychravých dní

Mexická fazolová polévka se sýrovou quesadillou – ideální do sychravých dní

Krémová houbová polévka – nejlepší způsob, jak zužitkovat zásoby lesních hub Polévky

Krémová houbová polévka – nejlepší způsob, jak zužitkovat zásoby lesních hub

Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka Polévky

Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka

Předkrmy a chuťovky
Škvarkové placičky s kysaným zelím – tradiční česká pochoutka k pivu i vínu

Škvarkové placičky s kysaným zelím – tradiční česká pochoutka k pivu i vínu

Závin s růžičkovou kapustou, bramborem a uzeným – jednoduchá chuťovka naslano Maso

Závin s růžičkovou kapustou, bramborem a uzeným – jednoduchá chuťovka naslano

Zvěřinová paštika s kachními játry na opečeném toustu – delikátní podzimní chuťovka Předkrmy a chuťovky

Zvěřinová paštika s kachními játry na opečeném toustu – delikátní podzimní chuťovka

Recepty
Pečená dýně s houbami v hořčicové omáčce – nevšední kombinace podzimních chutí

Pečená dýně s houbami v hořčicové omáčce – nevšední kombinace podzimních chutí

Závin s lesními houbami a zeleninou – slaná svačina do krabičky i snadný oběd Vegetariánské

Závin s lesními houbami a zeleninou – slaná svačina do krabičky i snadný oběd

Lišky ve smetanové omáčce se zastřeným vejcem – delikátní houbový oběd Recepty

Lišky ve smetanové omáčce se zastřeným vejcem – delikátní houbový oběd

Sladké
Piškotový dort s jablky a ananasem – svěží dezert bez pečení

Piškotový dort s jablky a ananasem – svěží dezert bez pečení

Ostružinové řezy – vláčný čokoládový korpus s lehkým ovocným krémem Sladké

Ostružinové řezy – vláčný čokoládový korpus s lehkým ovocným krémem

Bezlepkový makový dort se švestkami – moučník s tvarohovým krémem a ovocným přelivem Sladké

Bezlepkový makový dort se švestkami – moučník s tvarohovým krémem a ovocným přelivem

Saláty
Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Maso
Dokonalý holandský řízek s bramborovou kaší a okurkovým salátem podle receptu z restaurace Brambory na Pankráci

Dokonalý holandský řízek s bramborovou kaší a okurkovým salátem podle receptu z restaurace Brambory na Pankráci

Krémové rizoto s pečenými hruškami a modrým sýrem – sladko-slaná harmonie na talíři Přílohy

Krémové rizoto s pečenými hruškami a modrým sýrem – sladko-slaná harmonie na talíři

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři Přílohy

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Valeš: ODS se bude z nemoci zvané Spolu léčit dlouho. Fialu bych neodepisoval, namítl Kubáček SPD do vlády nechce, Motoristé ano, řekl Babiš. Jmenoval dvě ministerstva, která ANO nepustí „Radiační situace v nebi je normální.“ Lidé litují smrti Dany Drábové, hold vzdali i politici

prima-zeny

Daniela Brzobohatá o náročnosti detektivní hry: Jak nespím osm hodin, jsem lítostivá Honza z nahé seznamky: Velikost je mýtus, i s malým kašpárkem se dá hrát velké divadlo Zrádcům jsem udělala geniální službu, lká Petra. Věrným se nedokáže podívat do očí

prima-zoom

VIDEO: Největší puška na světě Zemřela Dana Drábová. Jaderné inženýrce, která roky uklidňovala českou veřejnost, bylo 64 let Prohlédněte si nejmodernější vesmírnou stanici. Má skleník a centrifugu

prima-fresh

Vepřová plec s hořčičnou omáčkou, zelenými fazolkami a rýží Škvarkové placičky s kysaným zelím – tradiční česká pochoutka k pivu i vínu Řezy z bebe sušenek, pudinku a tvarohu – snadný moučník bez pečení

prima-cool

Taylor Swift znovu ovládla Ameriku James Bond přišel o všechny pistole. Kontroverzní změna vyvolala strach o nadcházející film prima+ bude exkluzivně streamovat česko-slovenskou verzi Naked Attraction. Startuje před Óčkem

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Inspirace pro podzimní truhlíky: Jaké otužilé rostliny jsou nejlepší? Mrkev a petržel na podzim sklízíme i vyséváme. Proč je podzimní výsev výhodný? Vypadá jedovatě, ale není! Modrozelená límcovka měděnková je skvělá houba

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.