Suroviny:
- měkký tvaroh 300 g
- vanilkový cukr 2 sáčky
- bílá čokoláda (nahrubo nasekaná) 50 g
- kaki (např. Persimon Bouquet) 2 ks
- rum (není nutný) 1 lžíce
- mletá skořice 1/2 lžičky
- maliny (mražené) 200 g
- třtinový cukr 1 lžíce
- vanilka (drcená) 1 špetka
- bonbony (gumové žížaly)
Postup přípravy:
Tvaroh promixujte s vanilkovým cukrem a přidejte čokoládu. Poté ho rozdělte do skleniček.
Kaki rozmixujte a smíchejte s rumem a skořicí. Taktéž rozdělte do skleniček na tvaroh.
Maliny dejte do rendlíku spolu s třtinovým cukrem a míchejte na mírném plameni, dokud se nerozmrazí. Přidejte vanilku a nalijte na kaki. Přidejte žížaly a podávejte.
Další dezert do skleničky? Stačí si pustit náš videorecept!
Kompletní recept najdete ZDE: Panna cotta