návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

10x pečené kuře – nejlepší recepty na jednom místě

Pečené kuře s domácím pestem
Autor: Cat & Cook Pečené kuře s domácím pestem
Kuřecí maso je celosvětově velmi oblíbené a a ni u nás tomu není jinak. Pečené kuře je oblíbená nedělní klasika, ale pro svou jednoduchou přípravu je často řešením rodinných večeří i přes týden.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Kuřecí maso je vděčné. Je cenově dostupné, jeho příprava je jednoduchá a také rychlá. A protože je chuťově jemné, je oblíbené i u dětí. A tahle láska pak většinou trvá celý život. Také vzpomínáte na dozlatova vypečené kuře s nádivkou od babičky?

Dnes pro vás vybíráme recepty na kuře pečené v celku. Základem je kvalitní maso – kuře, které běhalo na dvorku nebo u farmáře v travnatém výběhu, má prostě lepší chuť a struktura masa je také rozdílná od masa z velkochovu.

Aby maso zůstalo šťavnaté, můžete ho péct částečně přikryté a až na závěr odkrýt a dopéct kůrčičku dokřupava. Oblíbené je kuře s nádivkou, které nemusíte péct jen na Velikonoce. A pokud chcete více opečené kůžičky, kuře pečte tzv. na motýlka.

Připravte výborné pečené kuře podle našich receptů:

 

 

Reklama