návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Vyzkoušejte klasické i netradiční recepty z kysaného zelí!

Valašská kyselica
Autor: Regionální kuchařka Valašská kyselica
Kysané zelí má velmi vysoký obsah vitaminu C, který posiluje imunitu. Patří mezi tradiční české ingredience, naši předci dobře věděli, že metoda fermentace je nejen dobrá k uchovávání potravin, ale také velmi prospěšná našemu zdraví.
04. 11. 2016

Můžete ho chroupat jen tak zasyrova, přidat ho do salátů nebo do sendvičů, ale dobré je i tepelně zpracované. Kdo by si v zimě rád nedal pořádnou zelňačku nebo segedín? Šťouchané brambory se zelím, nebo-li lepenice, je báječná příloha třeba k zabijačkovým pochoutkám... Zkrátka ideální příloha k jitrnici nebo pečenému bůčku.

Z našich receptů si určitě vyberete :)

Související témata: kysané zelí , nejlepší recepty , zdravé recepty
Reklama