návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím

Vyzkoušejte jeden z našich receptů se známým ovčím sýrem – brynzou

Brynzu známe především v kombinaci s haluškami, ale nemusí zůstat jen u nich. Tento ovčí sýr se skvěle hodí ke kuřecímu masu, do slaných palačinek i jako základ různých dipů nebo pomazánek!
12. 04. 2017

Brynza je jeden ze slovenských národních pokladů. Čerstvý ovčí sýr je nejlepší na jaře, když ovce spásají čerstvou trávu a luční kvítí - pokud někde narazíte na májovou brynzu, určitě ji vyzkoušejte.

Který z receptů vás zaujal nejvíc? Nás baví špenátové palačinky!

Související témata: recepty , tipy , nejlepší , brynza , bryndza
Reklama