zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Libečkové "maggi " dochucovadlo
Autor: V kuchyni vždy otevřeno Libečkové "maggi " dochucovadlo

Libečkové maggi dochucovadlo

Hodnoceno: 7x
Žádné maggi v kostce, toto je skvělé libečkové dochucovadlo, které se vám hodí při přípravě poctivé domácí polévky! O víkendu určitě využijete! :)
do 10 minut

reklama

Postup

  1. Libeček, kopřivy i celer dobře omyjte a najemno posekejte. Můžete hodit i do mixéru a nasekat v něm, jen ne úplně na kaši. Posypejte solí a důkladně pomačkejte vařečkou nebo třeba paličkou z hmoždíře.
  2. Pak napěchujte do sklenek, opravdu hodně mačkejte. Čím víc, tím bude více šťávy. Můžete pak zalít pro zlepšení trvanlivosti trochou oleje.
  3. Uchovávejte v lednici. Používejte na dochucení polévek, můžete samozřejmě používat i drť, ale všeho opatrně, je to dost koncentrované a slané.

 

Libečkové "maggi " dochucovadlo 2 Foto: Libečkové "maggi " dochucovadlo; foto: V kuchyni vždy otevřeno

V kuchyni vždy otevřeno Foto: V kuchyni vždy otevřeno

Food blog V kuchyni vždy otevřeno vznikl v únoru 2014 a od té doby ho Andrea Motlíková plní recepty, které by měly být inspirací pro každého, kdo doma vaří pro svou rodinu, stejně jako autorka blogu.

V obsahu webu najdete především širokou nabídku rychlých večeří z české i světové kuchyně, předkrmy, polévky, ale i oblíbené moučníky nebo třeba recepty na domácí sirupy. Andrea používá hlavně sezonní a dostupné suroviny, spoustu z nich si pěstuje i na své zahradě.

Jak Andrea sama říká: „Na vaření mě baví to, že je to velice kreativní činnost. Někdo rád maluje, jiný háčkuje, prostě každý si najde to svoje naplnění v něčem jiném. A tahle moje záliba je myslím ku prospěchu i celé širší rodiny a doufám, že i ku prospěchu čtenářů mého blogu.“

reklama