návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Libečkové koření

Hodnoceno: 0x
do 1 hodiny
Libečkové koření
Autor: Hodně domácí Libečkové koření
Libeček je v kuchyni prakticky nepostradatelný. Hodí se do omáček a všude tam, kde chcete mít onu "maggi chuť". Pokud si chcete uchovat libeček přes zimu, zamrazte ho a nebo nasekejte spolu s dalšími bylinkami a naložte do olivového oleje.

Suroviny

Postup

  1. Libeček opláchněte a rozmixujte.
  2. Přidejte vodu a vařte cca 5 minut.
  3. Pak vše sceďte přes plátýnko nebo gázu, přidejte sůl, olej a vařte tak dlouho, až se výluh zredukuje na polovinu.
  4. Dávejte do malých skleniček, popřípadě ještě zakápněte olejem, aby se koření nekazilo. Můžete přidat i umeocet a ochutit tak třeba koprovku nebo kulajdu.

Hodně domácí
Alena Podolníková

Svůj život jsem zasvětila fotografii. Fotím převážně lidi. Reklamy, svatby, rodinné focení, někdy i produktovou fotografii.

Během mé kariéry mě však dohnal můj životní styl a začala jsem mít zdravotní problémy. Měla jsem pocit, že možná už nebudu moct ani pracovat a to mě natolik vyděsilo, že jsem se rozhodla změnit život a stravovací návyky od základu. Mám rodinu, o kterou mě baví se starat, vařit jim domácí jídlo a tím je motivovat k tomu, aby se vydali stejnou cestou. Je to přesně tak, jak se říká : "Láska prochází žaludkem a jste to, co jíte."

Proto jsem se rozhodla, že se s vámi na blogu Hodně domácí podělím o mé recepty, které jsou jednoduché, nevyžadují příliš mnoho času a jsou především zdravé. Tedy většina.

Užijte si jich, stejně tak jako života!

Související témata: Malá jídla