melouny BOUQUET

Pikantní melounová grilovací omáčka s rajčaty a chilli

Moje hodnocení
2x

Máte rádi něco ostřejšího? Pak je pro vás melounová omáčka ke grilovaným masům naprosto ideální. Nebojte si upravit množství chilli papriček podle toho, kolik snesete.

1 porce
30 minut

Suroviny

Postup přípravy:

  1. Meloun rozmixujte. Dejte ho do rendlíku, přidejte nasekanou chilli papričku, rajčata, prolisované stroužky česneku, škrob, sůl, pepř, cukr a lístky tymiánu.
  2. Metličkou vše prošlehejte. Pomalu přiveďte k varu a za stálého míchání vařte pár minut. Hotovou omáčku podávejte ke grilovanému masu.

Další zajímavé melounové recepty najdete na webu:

A nezapomeňte si ke grilovačce připravit nějaký osvěžující drink, třeba podle našeho videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

melouny BOUQUET


Přečtěte si také

Recepty