Suroviny
- meloun (např. bezpeckový meloun Bouquet) 200 g
- rajčata (pasírovaná) 2 lžíce
- česnek 2 stroužky
- chilli papričky 1 ks
- třtinový cukr 1 lžička
- škrob 1 lžička
- tymián 2 snítky
- sůl
- pepř
Postup přípravy:
- Meloun rozmixujte. Dejte ho do rendlíku, přidejte nasekanou chilli papričku, rajčata, prolisované stroužky česneku, škrob, sůl, pepř, cukr a lístky tymiánu.
- Metličkou vše prošlehejte. Pomalu přiveďte k varu a za stálého míchání vařte pár minut. Hotovou omáčku podávejte ke grilovanému masu.
Další zajímavé melounové recepty najdete na webu:
A nezapomeňte si ke grilovačce připravit nějaký osvěžující drink, třeba podle našeho videoreceptu
Kompletní recept najdete ZDE