Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky
Klára Michalová

Hit týdne

Další hity

Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy

Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Citronové crinkles
Citronové crinkles
Bramborový salát
Bramborový salát
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Poznejte 5 tradičních odrůd vína, kterým se v Čechách a na Moravě daří nejlépe. S čím je ideálně kombinovat?

Tradiční odrůdy vína v Čechách i na Moravě

Tradiční odrůdy vína v Čechách i na Moravě Zdroj: Vína z Moravy, vína z Čech

  • Zavřít
Tradiční odrůdy vína v Čechách i na Moravě

Tradiční odrůdy vína v Čechách i na Moravě Zdroj: Vína z Moravy, vína z Čech

Odměňujete se víkendem na jižní Moravě nebo ve vinařských Čechách, kde si můžete dopřát svěží víno z místního vinařství? Případně máte svůj večerní rituál se sklenkou našeho vína? A pochutnáváte si spíše na módních výstřelcích, nebo sázíte na klasiku tradičních odrůd, z kterých však naši šikovní vinaři dokážou vytvořit trendy zázraky? Nejste si jisti, které ty tradiční odrůdy vlastně jsou? Pojďme si je představit.

Seznam.cz banner

Naši krajinu zdobí více než 17 500 hektarů vinic, které jsou součástí harmonického ekosystému. Vinohrady formují přírodu a dodávají regionu jedinečný charakter. Starají se o ně zkušení vinaři a vinohradníci, kteří buď pokračují v rodinné tradici, nebo si k oboru sami našli cestu díky vášni k vínu. Mistři vinařského oboru pečují o révu jako o vlastní děti. Sice vycházejí z tradičních postupů, ale aby byl celý proces co nejšetrnější a zároveň podpořil bohatost, svěžest a jedinečnost chuti a vůně vína, využívají nejmodernější technologie.

Jak již bylo naznačeno, naši vinaři si jsou vědomi potřeby chovat se ke krajině s úctou, proto je pro moravské a české vinařství obzvláště v posledních letech typický obrat k ekologii, hospodaření v co největším souladu s přírodou.

Netradiční výlety za vínem: 4 tipy na méně známé vinařské cíle
Novinky

Netradiční výlety za vínem: 4 tipy na méně známé vinařské cíle

V České republice máme pro pěstování vinné révy vynikající předpoklady a naše unikátní klimatické a půdní podmínky zaručují, že jsou naše vína typická kořenitou plností a delikátním projevem jemných aromatických látek podpořených křupavou kyselinou, které jinde na světě nenajdete. Jaké odrůdy jsou pro naše klima nejvhodnější a dosahují v našich podmínkách nejvyšší kvality? Jsou sice tradiční, ale jako takové poskytují ideální kvalitní surovinu, jež nabízí prostor pro kreativitu a nápady našich vinařů, kteří s moderními technologiemi dokážou doslova čarovat. Z bílých se jedná o Veltlínské zelené, Müller Thurgau a Rýnský ryzlink, z červených o Frankovku a Svatovavřinecké.

Nejlepší recepty s vínem

Nejlepší recepty s vínem

Veltlínské zelené

Bělošpičák nebo Muškatel, i takto se na Moravě dříve říkalo Veltlínskému zelenému. Jedná se o naši nejhojnější bílou odrůdu. Pro svou univerzálnost se často používá do cuvée a také je oblíbenou surovinou pro výrobu šumivých vín. Můžeme o něm tvrdit, že je svěží jako orosená tráva. Vůně a chutě nápoje zelenožluté barvy prozrazují složení půdy vinice.

Kde se odrůdě obzvlášť daří:

Veltlínské zelené ochutnejte kdekoliv, ale určitě také na Velkopavlovicku, Znojemsku a Mikulovsku. Výjimečně je najdeme také v Čechách, kde má zase trochu jiný, ale také zajímavý charakter.

Jaké pokrmy skvěle doplní?

Veltlínské zelené si užijte k zeleninovým salátům, studeným lehkým předkrmům, pstruhu na másle či smaženému telecímu řízku.

Bez dobrého vína se neobejde třeba klasická francouzská cibulačka. Připravte ji podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE

Müller Thurgau

Müller Thurgau, to je zkrátka klasika, která se rodí z kusu země, na němž jsme vyrostli. Pro mnoho lidí znamená první setkání s vínem třeba v podobě oblíbeného Svatomartinského. Možná se vám v souvislosti s „milerkou“ vybaví vůně lučního kvítí s lehkými muškátovými a ovocnými tóny a šťavnatá harmonická chuť v každém doušku. Barvu nemá tolik výraznou, o to víc působí lehce, zelenkavě žlutě s jiskrnými odlesky.

Kde se odrůdě obzvlášť daří:

U nás se pěstuje na více než 1 600 ha vinic. Miluje těžší a vápenité půdy. Doporučení si zaslouží milerka především z Valticka, Lednicka, Mikulovska, Znojemska, Mělnicka a Žernosecka.

Jaké pokrmy skvěle doplní?

Protože je pro tuto odrůdu typická lehká, svěží a šťavnatá chuť, podávejte ji nejen s lehkými pokrmy, jako jsou zeleninové saláty klidně i s chřestem, saláty, pečené ryby, spíš pošírované a velmi lehce upravené, kuřecí galantina nebo králičí teriny, a čerstvými tvarohovými sýry kravskými i kozími.

Sommelierský slovník II. díl Novinky

Sommelierský slovník II. díl

Sommelierský slovník I. díl Novinky

Sommelierský slovník I. díl

Ryzlink rýnský

O Rýnském ryzlinku se říká, že je to víno králů a zároveň král vín. Jedná se o vysoce kvalitní odrůdu. U nás se o jeho rozšíření zasloužil v 17. století řád mnišský řád sv. Benedikta. Vína mají zelenožlutou barvu a s přibývající zralostí se objevují zlatavé odstíny, u bobulových výběrů až jantarové. Vůně a chuť se liší v závislosti na ročníku, vyzrálosti a terroiru. U mladších vín se výrazněji projevuje „ovocitost“ (broskve, meruňky, ananas, citrusové plody aj.), u starších vín zase lipové květy přecházející do „medovosti“ a typické „petrolejovosti“. Chuti dominuje plná a osvěžující pikantní kyselinka, která víno předurčuje k dlouhodobému zrání.

Kde se odrůdě obzvlášť daří:

Na Litoměřicku, Mělnicku, Znojemsku, Strážnicku a ve Slovácké podoblasti v okolí Bzence.

Jaké pokrmy skvěle doplní?

Z gastronomického pohledu patří k nejvíce univerzálním vínům. Nicméně perfektně se snoubí s lehkými úpravami ryb a drůbeže. Doplní také tučnější masité pokrmy a asijskou kuchyni. Ve výběrech pak může doplnit i delikátní foie gras.

Ryzlink se báječně snoubí s asijskou kuchyní. Zkuste k němu připravit legendární kung pao z restaurace Sia

Kompletní recept najdete ZDE

Frankovka

Frankovka je naší nejrozšířenější modrou odrůdou. Pěstuje se ale prakticky jen na Moravě, protože je pozdně dozrávající a potřebuje teplé polohy, které jí dodají plnost chuti i aroma. Jejímu charakteru dává vyniknout zrání v barikových i větších sudech. Vína mívají světle i tmavě rubínovou barvu s fialovými záblesky. Vůně obsahuje ovocné tóny připomínající švestky, třešně nebo lesní ovoce, jako jsou třeba ostružiny. V pozadí obvykle najdeme tóny černého koření. Chuť bývá plná, bohatá a extraktivní s vyšší tříslovinou i kyselinou, která je předurčuje k dlouhodobé archivaci. Tím se pak stává krásně hebkou a měkkou.

Kde se odrůdě obzvlášť daří:

Nejhojněji je vysazována v okolí Velkých Pavlovic – neboli Modrých hor, na Slovácku nebo na Podluží. Skvělé Frankovky jsou z okolí Kraví hory, z obcí jako jsou Bořetice nebo Němčice. Velmi charakteristické Frankovky najdeme ale také ve Znojemské podoblasti v okolí Dolních Kounic.

Jaké pokrmy skvěle doplní?

Skvěle se hodí k tradiční české kuchyni, jako je pečené maso, husa, kachna, zvěřina i guláš.

Poklady francouzské kuchyně: Divočák na víně Maso

Poklady francouzské kuchyně: Divočák na víně

19
Hovězí veverka na víně s bramborovými plackami z restaurace Kuchyň Maso

Hovězí veverka na víně s bramborovými plackami z restaurace Kuchyň

30
Vepřové ragú na víně s rajčatovou omáčkou Recepty

Vepřové ragú na víně s rajčatovou omáčkou

22
Kuře cacciatore na víně a rajčatech Recepty

Kuře cacciatore na víně a rajčatech

29
Kančí na víně se švestkami Recepty

Kančí na víně se švestkami

21
Hovězí na víně po burgundsku Recepty

Hovězí na víně po burgundsku

28

Svatovavřinecké

Svatovavřinecké víno je u nás oblíbené pro velmi hlubokou, intenzivní a sytou tmavě červenou barvu, tóny peckového ovoce, švestek, povidel nebo také skořice a koření ve vůni a šťavnatou, „ovocitou“, poměrně plnou a bohatou chuť s výraznou kyselinkou, která zráním měkne a stává se sametově hebkou. Stejně jako většina našich odrůd se i Svatovavřinecké pěstuje ve všech našich šesti vinařských podoblastech. Zásadní ovšem je terroir, souhrn klimatických a půdních podmínek, které dávají vínu to, čím pak je.

Kde se odrůdě obzvlášť daří:

Typickými moravskými regiony pro Svatovavřinecké je Velkopavlovicko a okolí Brna, v české vinařské oblasti pak okolí Litoměřic a Velkých Žernosek.

Jaké pokrmy skvěle doplní?

Je ideálním společníkem k sýrům s ušlechtilou plísní na povrchu, tmavým masům, steakům, guláši, vepřové panence v pikantní úpravě i k vysoké zvěřině. Svatovavřinecké je také jednou z hlavních odrůd k výrobě Svatomartinského, i proto se skvěle hodí k pečené huse nebo kachně.

Další informace o víně i vinařských akcích najdete na www.vinazmoravyvinazcech.cz.

Svatovavřinecké se skvěle snoubí s pečenou drůbeží. Třeba s velmi pomalu pečenou kachnou, kterou zvládnete snadno podle videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE

Klára Michalová

Autor článku

Klára Michalová

Všechny články autora

šéfredaktorka FTV Prima , Prima FRESH

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky koření víno maso salát sýr recept kachna Morava Česko vinařství vinice pokrm

Návrhy pro vás

Malinová vosí hnízda – svěží a moderní varianta klasického nepečeného cukroví Sladké

Malinová vosí hnízda – svěží a moderní varianta klasického nepečeného cukroví

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř Přílohy

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Mandlovo-karamelové úlomky: Nevšední tip na cukroví s minimem ingrediencí Sladké

Mandlovo-karamelové úlomky: Nevšední tip na cukroví s minimem ingrediencí

Nepečený čokoládový salám – klasické cukroví se sušeným ovocem a kapkou rumu Sladké

Nepečený čokoládový salám – klasické cukroví se sušeným ovocem a kapkou rumu

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju Sladké

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky Ryby a mořské plody

Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky

Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami Polévky

Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami

Pistáciová srdíčka s čekankovým sirupem a lyofilizovaným ovocem Sladké

Pistáciová srdíčka s čekankovým sirupem a lyofilizovaným ovocem


Přečtěte si také

Sladké
Malinová vosí hnízda – svěží a moderní varianta klasického nepečeného cukroví

Malinová vosí hnízda – svěží a moderní varianta klasického nepečeného cukroví

Prostřeno!
Prostřeno: Krémová bramborová s žampiony

Prostřeno: Krémová bramborová s žampiony

Prostřeno!
Prostřeno: Wellington z vepřové panenky a gratinované brambory

Prostřeno: Wellington z vepřové panenky a gratinované brambory

Prostřeno!
Prostřeno: Panna cotta s lesními plody a efektní dekorací

Prostřeno: Panna cotta s lesními plody a efektní dekorací

Prostřeno!
Prostřeno: Tatarák z lososa s domácí bagetkou

Prostřeno: Tatarák z lososa s domácí bagetkou

PR článek
Dva ze tří Čechů si připlatí za kvalitní potravinu. Chtějí jídlo ze zdejších polí a příběh

Dva ze tří Čechů si připlatí za kvalitní potravinu. Chtějí jídlo ze zdejších polí a příběh

Novinky
Z Jesenických hor až pod vánoční stromeček: Příběh rodiny, která vaří s láskou Dobroty z hor

Z Jesenických hor až pod vánoční stromeček: Příběh rodiny, která vaří s láskou Dobroty z hor

Přílohy
Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek Těstoviny

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra Těstoviny

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

Sladké
Malinová vosí hnízda – svěží a moderní varianta klasického nepečeného cukroví

Malinová vosí hnízda – svěží a moderní varianta klasického nepečeného cukroví

Mandlovo-karamelové úlomky: Nevšední tip na cukroví s minimem ingrediencí Sladké

Mandlovo-karamelové úlomky: Nevšední tip na cukroví s minimem ingrediencí

Nepečený čokoládový salám – klasické cukroví se sušeným ovocem a kapkou rumu Sladké

Nepečený čokoládový salám – klasické cukroví se sušeným ovocem a kapkou rumu

Přílohy
Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Sváteční vinná klobása se zeleninou a zámecké brambory s bylinkami – delikátní klasika podávaná s noblesou Maso

Sváteční vinná klobása se zeleninou a zámecké brambory s bylinkami – delikátní klasika podávaná s noblesou

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce Nápoje

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia Nápoje

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia

Ryby a mořské plody
Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky

Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky

Kapří filety na cibuli – rychlý recept na jemnou rybu se zeleninou Ryby a mořské plody

Kapří filety na cibuli – rychlý recept na jemnou rybu se zeleninou

Candát s vídeňským bramborovým salátem – variace na milovanou štědrovečerní večeři Ryby a mořské plody

Candát s vídeňským bramborovým salátem – variace na milovanou štědrovečerní večeři

Polévky
Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami

Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika Polévky

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera Polévky

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera

Předkrmy a chuťovky
Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut Předkrmy a chuťovky

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Vegetariánské
Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec
7

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni Vegetariánské

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Sladké
Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem Maso

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod Sladké

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Předkrmy a chuťovky
Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Přílohy
Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta Přílohy

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Schillerová: Poslanci začnou řešit nový rozpočet v lednu. Původní návrh je plný děr Demokraté zveřejnili nové snímky Trumpa s Epsteinem. Pocházejí z jeho sídla neřesti Nejhledanější zločinci Evropy: Dva Češi, květinářka i nebezpečný italský mafián

prima-zeny

Nejsilnější momenty pohřbu Hezuckého. Mareš s květinami, zlomená vdova i dojemná řeč Boučka Leoš Mareš se loučí s Hezuckým. Miluju tě, kamaráde, řekl a oznámil koncert pro Patrika Herečka Míša Pecháčková si vyzkoušela roli modelky. Při focení se cpala řízky

prima-zoom

Vozíčkářka poletí do vesmíru Jak vypadá nejčernější černá? Nejtmavší látka na světě pohltí téměř veškeré světlo a nadchla by Vojtu Kotka Proč vám tak smrdí pupík? Dejte si na něj pozor, testy tam našly obrovské množství bakterií

prima-fresh

Malinová vosí hnízda – svěží a moderní varianta klasického nepečeného cukroví Z Jesenických hor až pod vánoční stromeček: Příběh rodiny, která vaří s láskou Dobroty z hor Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

prima-cool

Nejlepší hrou roku není Kingdom Come 2 Prvních pět minut z Nolanovy Odyssey uniklo na internet. Epická scéna s trójským koněm vyráží dech Street Fighter se vrací do kin. V prvním traileru nového filmu je schovaný i Jason Momoa

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Vánoční jmelí pro zdraví: Co léčí a jak ho bezpečně užívat? Pusinky, nebo hubinky? To je jedno! Základem je správně vyšlehat bílky! Svatá Lucie noci upije. Podle tradice doma neuklízejte, neperte prádlo a buďte hodní

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.