Z naší země

Hřejivá ovesná kaše s jablkem a hruškou

Moje hodnocení
2x

Zapomeňte na rutinu, kdy do sebe ráno obrátíte sklenku vody na žízeň a rychle spolknete chleba s máslem, šunkou a zeleninou. Vstaňte dříve, dejte si načas a dopřejte si ranní pohodu s výtečnou ovesnou kaší. I naše babičky dobře věděly, že teplá snídaně je skvělý start do nového dne, tak hurá do toho!

2 porce
20 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Vločky uvařte v mléce na hutnou kaši. Mezitím si v druhém kastrůlku uduste nakrájené jablko s hruškou spolu s kořením a troškou vody.
  2. Kaši z vloček přendejte do misky a přelijte uvařeným ovocem, odstraňte koření. Vše posypte oříšky a zakápněte medem.

Vyzkoušejte další recepty na sladkou ovesnou kaši

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Z naší země


Přečtěte si také

Recepty