Hledáte inspiraci pro každodenní vaření?
Nechte si zasílat newsletter plný sezónních receptů.
Najděte si recept
Na co máte chuť?

Čokoládová ovesná kaše s mandlovým máslem a malinami
Skvělý způsob, jak nastartovat den. Tahle ovesná kaše vás nejen dostatečně zasytí a dodá energii na celé dopoledne, ale je také významným zdrojem hořčíku, který se podílí na energetickém metabolismu, což hraje klíčovou roli při hubnutí. Takže si po ránu nejen pochutnáte, ale zároveň uděláte něco pro svou vysněnou postavu :)
do 10 minut
1 porce
Hořčík najdete nejen v ovesných vločkách, ale i ve vysokoprocentní čokoládě (80%) a také v mandlích, z kterých je vyrobené mandlové máslo.
Suroviny (1 porce)
Omlouváme se, snažíme se dohledat chybějící obrázek
Postup
- Nejprve v hrnci ohřejte mléko. Pak přidejte čokoládu a míchejte, dokud se nerozpustí.
- Poté přidejte ovesné vločky a míchejte do zhoustnutí. Kaši odstavte, přidejte javorový sirup a vše promíchejte.
- Servírujte s mandlovým máslem, malinami a kouskem nakrájeného banánu.