Skořicová ovesná kaše s mangem a kiwi

Moje hodnocení
1x

Nastartujte svůj den vyváženou snídaní. Ovesné vločky jsou dobrým zdrojem vlákniny a mají vysoký obsah vitamínů a minerálů, snižují hladinu cholesterolu a cukru v krvi. V kombinaci se skořicí a čerstvým ovocem je ovesná kaše dobrým společníkem k ranní kávě nebo také jako odpolední svačinka.

1 porce
30 minut

Suroviny

  • ovesné vločky (např. Bonavita) 50 g
  • mandlové mléko 250 ml
  • med 20 g
  • mletá skořice 1 větší špetka
  • čerstvé mango a kiwi na ozdobení

Postup přípravy

  1. Nejprve v hrnci ohřejte mléko. Jakmile je teplé, přidejte ovesné vločky.
  2. Míchejte do zhoustnutí, poté odstavte z plotny a přidejte mletou skořici a med.
  3. Vše důkladně promíchejte a podávejte s kousky ovoce.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Bonavita


Přečtěte si také

Recepty