Přivítejte podzim s radostí a novým číslem časopisu Prima FRESH

Léto se chýlí ke konci, ale čeká nás krásné roční období, tak není třeba smutnit. Ba naopak! Podzim přináší bohatou úrodu a s ní nastává pohostinný čas. V novém čísle časopisu Prima FRESH najdete plejádu nových receptů a spoustu inspirace, jak si užít nejen babí léto. Stavte se pro něj v trafice už 28. srpna.

Podzim je moje nejoblíbenější roční období. Prosluněné babí léto, lesy plné hub, zahrádky vydávají své plody, velká vedra pominula a zase je chuť na horkou polévku…

V novém čísle se nám sešli hned dva velcí milovníci české kuchyně. Šéfkuchař Jan Punčochář sází na poctivou a bezchybně uvařenou klasiku, Martin Pecina, vítěz kulinární soutěže, se nebojí známé české recepty obléct do moderního kabátku. Oba dva rádi pracují i s vnitřnostmi a „obyčejnými“ surovinami, které umí proměnit v dokonalý pokrm.

Vydali jsme se na průzkum k našim bývalým sousedům. Tentokrát jsme vynechali notoricky známé maďarské recepty jako je lečo nebo langoše a našli jsme méně známé, ale o to zajímavější recepty, které vydaly staré kuchařky a průvodce po maďarských regionech.

Pokud věčně hledáte nápady, co uvařit rodině k večeři, budou se vám hodit recepty na masové kuličky z různých koutů světa. A nechybí ani zajímavé postupy, jak zpracovat zvěřinu, která si zaslouží větší zájem. Je totiž překvapivě dostupná a zdravá.

Pro milovníky sladkého jsme připravili báječné jablečné dezerty a také lákavé moučníky z kynutého těsta s podrobným postupem. A pokud rádi pečete, oceníte i velmi originální recepty na domácí chleby.

Užijte si krásné babí léto plné kulinárních i cestovatelských zážitků.

Vaše Klára Michalová

P.S.: Pokud vás některý recept zaujme a doma si ho uvaříte, nezapomeňte jeho fotku sdílet s námi na Instagramu @primafresh a obrázek označte hashtagem #primafresh. Nebo nám obrázek pošlete na e-mail: fresh@iprima.cz, kam nám můžete napsat i jakékoli jiné postřehy a nápady.

Objednejte si roční předplatné jen za 236 Kč. Získáte 4 čísla časopisu plná sezonních receptů přímo do schránky.

Více informací o předplatném najdete zde:

Autor článku

Klára Michalová

Všechny články autora

šéfredaktorka FTV Prima , Prima FRESH

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty