Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama
Kolekce Recepty na nejlepší masové pečínky

Recepty na ty nejlepší masové pečínky, které potřebují svůj čas!

Vepřové, hovězí nebo třeba kachní maso? Výběr té správné masové pečínky je jenom na vás – v podzimním počasí se takové jídlo hodí naprosto skvěle, pak už se jen zachumlat pod deku a relaxovat! :)
20. 10. 2017

Postávání u rozpálené plotny má během letního období rád opravdu málokdo. Navíc bývá chuť i na něco daleko lehčího, což tomu také nenahrává. Aktuálně se ale venku značně ochladilo a pomalu pečená masa jsou ideální volbou – výsledná jídla příjemně zahřejí, maso se krásně rozpadá a je správně šťavnaté.

V případě pečínek se nemusíte omezovat jen na známé kusy vepřového masa. Vyzkoušejte oblíbenou pomalu pečenou kachnu, konfitovaného králíka, hovězí hrudí nebo kýtu. 

Kterou pečínku o víkendu vyzkoušíte?