Najděte si recept
Na co máte chuť?
Recepty na ty nejlepší masové pečínky, které potřebují svůj čas!

Vepřové, hovězí nebo třeba kachní maso? Výběr té správné masové pečínky je jenom na vás – v podzimním počasí se takové jídlo hodí naprosto skvěle, pak už se jen zachumlat pod deku a relaxovat! :)
Postávání u rozpálené plotny má během letního období rád opravdu málokdo. Navíc bývá chuť i na něco daleko lehčího, což tomu také nenahrává. Aktuálně se ale venku značně ochladilo a pomalu pečená masa jsou ideální volbou – výsledná jídla příjemně zahřejí, maso se krásně rozpadá a je správně šťavnaté.
V případě pečínek se nemusíte omezovat jen na známé kusy vepřového masa. Vyzkoušejte oblíbenou pomalu pečenou kachnu, konfitovaného králíka, hovězí hrudí nebo kýtu.