reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Sbírka receptů na nejlepší dipy k masu i zelenině

Avokádový hummus
Autor: Kate's Cuisine Avokádový hummus
Dip je cizí slovo, které už v našem jazyce zdomácnělo, a hlavně se ujalo i v našich kuchyních. Omáčka k namáčení je skvělý vynález, můžete ji podávat ke grilovanému masu, k čerstvé i pečené zelenině, k hranolkům nebo jen s dobrým pečivem. Ideální pohoštění na večírek i dětskou oslavu, hodí se i jako pozornost, když míříte k někomu na návštěvu.
17. 07. 2020

Dipy můžou mít různý základ, skvělá je třeba ochucená zakysanka nebo tvaroh, dip lze připravit z rozmixovaných luštěnin - mezi dipy bezpochyby patří i cizrnový hummus. Na omáčky lze využít i pečenou zeleninu nebo avokádo, zkrátka možností je nepočítaně! 

Dip s nakrájenou čerstvou zeleninou a kousky pečiva můžete podávat nejen jako chuťovku, ale hodí se i jako rychlá a lehká večeře, zvláště v létě.

Vyberte si z naší nabídky receptů a připravte si zajímavé dipy: