Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jahody
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jahody
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Šéfkuchař Roman Paulus jede posledních šest let na hvězdné vlně

Roman Paulus - hvězdný šéfkuchař

Roman Paulus - hvězdný šéfkuchař Zdroj: archiv Bosch Fresh Festival

  • Zavřít
Roman Paulus - hvězdný šéfkuchař

Roman Paulus - hvězdný šéfkuchař Zdroj: archiv Bosch Fresh Festival

Série Bosch Fresh Festivalů se kvapem blíží a od začátku května do půlky června budou mít návštěvníci festivalů možnost vidět naživo vařit velmi slavné šéfkuchaře. V Plzni se představí i šestinásobný držitel michelinské hvězdy Roman Paulus z pražské restaurace Alcron.

Seznam.cz banner

Romane, procestoval jste půl světa, působil jste v restauracích ve Vídni nebo Londýně. Jaká světová kuchyně Vám osobně chutná nejvíce?

Osobně je mi velmi blízká kuchyně italská, která je svěží, jednoduchá a přitom nápaditá. A také mám velmi rád kuchyni asijskou. Tu ale pro její specifickou chuť, koření a způsob přípravy nepreferuji každý den, protože mě osobně se pak snadno přejí.

A kterou nejraději vaříte?

No, to je těžké. Rád se zabývám opět kuchyní asijskou, ale nepovažuji se za odborníka v této oblasti. Spíše mě baví objevovat ji stále více do hloubky. A pokud bych měl vypíchnout jednu konkrétní, tak bych asi vybral francouzskou kuchyni, protože ta ovlivňuje naše vaření v restauraci téměř každodenně. Baví mě na ni, že její principy se dají velmi dobře zakomponovat do klasických jídel a způsobu přípravy pokrmů.

Myslíte, že jsou Češi otevřeni zkoušet nové gastronomické směry a zahraniční speciality - i ty méně tradiční? Nebo zde v tomto ještě převládá spíše konzervativní myšlení?

Neřekl bych, že je to o tom, zda jsme Češi nebo Angličané, velmi nerad bych to takhle globalizoval. Moje zkušenost je, že jde především o typ člověka, jeho možnosti a třeba možnosti místa, kde žije. Pokud někdo má zájem okusit něco nového, cestu si vždy najde. Pokud jde třeba o Prahu, kde působím, je zde již dneska opravdu spousta světových restaurací v originálních podobách a jsou hojně vyhledávané a navštěvované. Z toho soudím, že i Čechy nové gastronomické směry a zahraniční kuchyně opravdu zajímají.

Působil jste dlouho v zahraničí. Jakou myslíte, že má česká gastronomie, potažmo čeští kuchaři, ve světě reputaci?

Já si hlavně myslím, že je důležité, jakou mají čeští kuchaři reputaci v Čechách. Každopádně, podle mě, kdo v zahraničí zaměstná českého kuchaře, tak podle mě neprohloupí. Podle mého názoru je hlavní, že stoupla úroveň českého vaření, vzdělanosti a šikovnosti kuchařů a vůbec české gastronomie a to si myslím, že je pozitivní. Za posledních šest, osm let se toho opravdu hodně odehrálo a myslím si, že zákazníci si můžou libovat, že mají kam chodit.

Romane, máte pocit, že se vlivy některých zahraničních kuchyní pozvolna infiltrují i do české gastronomie, přípravy jídla apod.?

To je jako ve všech oborech. Myslím si, že česká kuchyně nikdy nebyla tou, která by byla sama za sebe, je podobná kuchyním našeho regionu a vždy byla ovlivněna tímto směrem. A samozřejmě se to umocnilo tím, jak spousta kuchařů cestuje za zkušenostmi do zahraničí, přivážejí nové poznatky, které pak aplikují do svého vaření.

Kterou ze světových kuchyní vnímáte v současné době jako nejvíce „trendy“?

Pokud bychom chtěli aplikovat slovo „trendy“, jako definici toho, co je nejoblíbenější, tak je to už velmi dlouho kuchyně italská, protože je jednoduchá, kreativní a je prostě dobrá. Já vnímám poslední dobou velký vzestup skandinávské kuchyně….

Letos se zúčastníte vaření naživo na jednom z největších food festivalů v České Republice – Fresh Festivalu, konkrétně v Plzni. Zde je festival velmi populární již 7 let. Čím si vysvětlujete úspěch těchto festivalů v posledních letech?

V případě Bosch Fresh festivalu vidím jeden velký benefit. A to, že organizátoři vsadili na menší města, menší regiony, než Praha. Z mé zkušenosti si lidi ve městech jako Plzeň, České Budějovice atd. vezmou festival za svůj, nejsou tolik zahlceni jinými akcemi a jsou logicky vděčnější, když se můžou jít podívat na akci s kvalitním programem, ochutnat jídla, ke kterým by se běžně třeba nedostali….

Máte rád atmosféru živých vystoupení?

Ano, vzhledem k tomu, že si tyto akce dávkuju pomálu, jako šafránu :) Je to určitý adrenalin, který mám v omezené míře rád.

Romane, prozradíte své menu, které uvaříte a kterým chcete návštěvníky překvapit?

Ale samozřejmě. Letos jsem si připravil lososa marinovaného v rumu se salátem tabbouleh, srnčí hřbet s kaštany a uzeným morkem, bílou a hořkou čokoládu ve speciální úpravě a na workshopu si s návštěvníky uvařím chřestové rizoto s lososem pošírovaným v olivovém oleji.

Více o letošním programu a účinkujících Bosch Fresh Festivalu najdete v tomto článku:

OCHUTNEJ SVĚT se Zdeňkem Pohlreichem na BOSCH FRESH FESTIVALU!
Gastro akce a food festivaly

OCHUTNEJ SVĚT se Zdeňkem Pohlreichem na BOSCH FRESH FESTIVALU!

Festival se uskuteční v:

• Českých Budějovicích, 6. a 7. května na Výstavišti České Budějovice

• Plzni, 20. a 21. května v OC Plaza Plzeň

• Liberci, 27. a 28. května v Parku u bazénu

• Pardubicích, 17. a 18. června na Dostihovém závodišti

Program bude probíhat vždy v sobotu od 10 do 20 hodin a v neděli od 10 do 17 hodin.

Více info na webu www.freshfestival.cz nebo na facebookových profilech festivalu.

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Sdílejte článek
Štítky koření kuchyně festival gastronomie restaurace Plzeň kuchař šéfkuchař Česko rozhovor francouzská kuchyně Bosch Fresh Festival Roman Paulus šéfkuchař Roman Paulus

Návrhy pro vás

Krupicové nočky s tvarohem a borůvkovou omáčkou – rychlejší verze oblíbené letní klasiky Sladké

Krupicové nočky s tvarohem a borůvkovou omáčkou – rychlejší verze oblíbené letní klasiky

Vlačný dort s jahodami a kokosem – elegantní moučník s náplní ze smetany a mascarpone Sladké

Vlačný dort s jahodami a kokosem – elegantní moučník s náplní ze smetany a mascarpone

Dušené toskánské kuře s rajčaty a špenátem ve smetanové omáčce – výrazné chutě léta v jedné pánvi Maso

Dušené toskánské kuře s rajčaty a špenátem ve smetanové omáčce – výrazné chutě léta v jedné pánvi

Škola zavařování: Nakládané lilky v lehce pikantní marinádě na kyselo jsou báječné třeba na topinky Zelenina

Škola zavařování: Nakládané lilky v lehce pikantní marinádě na kyselo jsou báječné třeba na topinky

Tvarohový dort s malinami – lahodný moučník chutná a voní létem Sladké

Tvarohový dort s malinami – lahodný moučník chutná a voní létem

Vepřové kotletky zapečené v alobalu se slaninou, žampiony, bramborem a sýrem Maso

Vepřové kotletky zapečené v alobalu se slaninou, žampiony, bramborem a sýrem

Játrová zavářka do polévky – tradiční doplněk silných vývarů dodá chuť i výživové benefity Polévky

Játrová zavářka do polévky – tradiční doplněk silných vývarů dodá chuť i výživové benefity

Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli Maso

Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli


Přečtěte si také

Novinky
Letní čtení plné jídla – 6 tipů na knihy o gastronomii, které si můžete přečíst během prázdnin

Letní čtení plné jídla – 6 tipů na knihy o gastronomii, které si můžete přečíst během prázdnin

Sladké
Krupicové nočky s tvarohem a borůvkovou omáčkou – rychlejší verze oblíbené letní klasiky

Krupicové nočky s tvarohem a borůvkovou omáčkou – rychlejší verze oblíbené letní klasiky

Sladké
Vlačný dort s jahodami a kokosem – elegantní moučník s náplní ze smetany a mascarpone

Vlačný dort s jahodami a kokosem – elegantní moučník s náplní ze smetany a mascarpone

Maso
Dušené toskánské kuře s rajčaty a špenátem ve smetanové omáčce – výrazné chutě léta v jedné pánvi

Dušené toskánské kuře s rajčaty a špenátem ve smetanové omáčce – výrazné chutě léta v jedné pánvi

Zelenina
Škola zavařování: Nakládané lilky v lehce pikantní marinádě na kyselo jsou báječné třeba na topinky

Škola zavařování: Nakládané lilky v lehce pikantní marinádě na kyselo jsou báječné třeba na topinky

Novinky
Šťavnaté ovoce z ohně: Připravte si na grilovačce sladkou pochoutku plnou letní chuti

Šťavnaté ovoce z ohně: Připravte si na grilovačce sladkou pochoutku plnou letní chuti

Sladké
Tvarohový dort s malinami – lahodný moučník chutná a voní létem

Tvarohový dort s malinami – lahodný moučník chutná a voní létem

Maso
Vepřové kotletky zapečené v alobalu se slaninou, žampiony, bramborem a sýrem

Vepřové kotletky zapečené v alobalu se slaninou, žampiony, bramborem a sýrem

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře Těstoviny

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní Recepty

Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní

Sladké
Krupicové nočky s tvarohem a borůvkovou omáčkou – rychlejší verze oblíbené letní klasiky

Krupicové nočky s tvarohem a borůvkovou omáčkou – rychlejší verze oblíbené letní klasiky

Vlačný dort s jahodami a kokosem – elegantní moučník s náplní ze smetany a mascarpone Sladké

Vlačný dort s jahodami a kokosem – elegantní moučník s náplní ze smetany a mascarpone

Tvarohový dort s malinami – lahodný moučník chutná a voní létem Sladké

Tvarohový dort s malinami – lahodný moučník chutná a voní létem

Maso
Dušené toskánské kuře s rajčaty a špenátem ve smetanové omáčce – výrazné chutě léta v jedné pánvi

Dušené toskánské kuře s rajčaty a špenátem ve smetanové omáčce – výrazné chutě léta v jedné pánvi

Vepřové kotletky zapečené v alobalu se slaninou, žampiony, bramborem a sýrem Maso

Vepřové kotletky zapečené v alobalu se slaninou, žampiony, bramborem a sýrem

Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli Maso

Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli

Zelenina
Škola zavařování: Nakládané lilky v lehce pikantní marinádě na kyselo jsou báječné třeba na topinky

Škola zavařování: Nakládané lilky v lehce pikantní marinádě na kyselo jsou báječné třeba na topinky

Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami Maso

Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá Zelenina

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Nápoje
Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů Nápoje

Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách Nápoje

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách

Těstoviny
Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře Těstoviny

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Losos s bramborovo-chřestovým pyré, dušeným špenátem a citrusovým máslem Ryby a mořské plody

Losos s bramborovo-chřestovým pyré, dušeným špenátem a citrusovým máslem

Polévky
Játrová zavářka do polévky – tradiční doplněk silných vývarů dodá chuť i výživové benefity

Játrová zavářka do polévky – tradiční doplněk silných vývarů dodá chuť i výživové benefity

Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku Polévky

Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři Polévky

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři

Zelenina
Škola zavařování: Nakládané lilky v lehce pikantní marinádě na kyselo jsou báječné třeba na topinky

Škola zavařování: Nakládané lilky v lehce pikantní marinádě na kyselo jsou báječné třeba na topinky

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá Zelenina

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu Zelenina

Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu

Zelenina
Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Palak tofu – indická omáčka z kořeněného špenátu s tofu místo panýru Vegetariánské

Palak tofu – indická omáčka z kořeněného špenátu s tofu místo panýru

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek Vegetariánské

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Sladké
Krupicové nočky s tvarohem a borůvkovou omáčkou – rychlejší verze oblíbené letní klasiky

Krupicové nočky s tvarohem a borůvkovou omáčkou – rychlejší verze oblíbené letní klasiky

Tvarohový dort s malinami – lahodný moučník chutná a voní létem Sladké

Tvarohový dort s malinami – lahodný moučník chutná a voní létem

Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli Maso

Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli

Saláty
Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny Saláty

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce Saláty
4

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce

Vegetariánské
Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce Saláty
4

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení Přílohy

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení

prima-cnn-news

Střela, která měnila dějiny: Trump před rokem unikl smrti, pomohl mu atentát do Bílého domu? Auto bez řidiče vjelo v Aténách do lidí před restauracemi. Na místě 12 zraněných Sledujte RADAR: Bouřky se proženou Českem, nastává čas dešťů. Čekejte tropické dusno

prima-zeny

Veličenstva na festivalu: Slavní prozradili, kdy se cítili jako opravdoví králové a královny Bernášková o vztahu s dcerou: Držím si hranici rodiče, nechci, ať je po mně přecitlivělá Dojemné gesto Jitky Čvančarové ve Varech. Tetováním vzdala hold zesnulé Kolouchové

prima-zoom

Jak krajty tráví celou svou kořist? Video zachytilo poslední okamžiky muže, který se na letišti vrhnul do motoru letadla Letadlo Air India spadlo 40 sekund po startu, hlasový záznam naznačuje bizarní příčinu

prima-fresh

Krupicové nočky s tvarohem a borůvkovou omáčkou – rychlejší verze oblíbené letní klasiky Vlačný dort s jahodami a kokosem – elegantní moučník s náplní ze smetany a mascarpone Dušené toskánské kuře s rajčaty a špenátem ve smetanové omáčce – výrazné chutě léta v jedné pánvi

prima-cool

Jak se povedlo filmové Kingdom Come? Stellan Skarsgård převzal Křišťálový glóbus, karlovarský festival má nečekaného vítěze 20 nejprodávanějších her roku 2025: Assassin's Creed má v zádech i Kingdom Come 2

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Amanda Bynes chce shodit. Přiznala užívání léku na hubnutí, který frčí mezi celebritami Xholakys chce seknout se svlékáním. V nové kariéře chce lidem pomáhat duševně Rychlé miliony českých influencerů: Sharlota a Stejk přiznali konkrétní částky

prima-living

František Ringo Čech žije ve finském srubu. Byl mezi prvními, kdo si takové bydlení pořídil 5 jedovatých hub, které se pletou s jedlými. Prozradíme triky, jak je rozlišit Vodnice: Pěstujte zapomenutou staročeskou zeleninu! Jak na to?

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.