Připravujeme Prostřeno! s módními fashion people. Do menu zařadí hity ze sítí

Dvě ženy, tři muži. Taková bude sestava u speciálního módního stolu od 24. června. Budou také menu módní, nebo se pojede sázka na klasiku? Koho vaření baví a považuje jej za další formu prezentace, kdo má pocit, že je pro život zbytečné? Kdo jí, aby žil, kdo žije, aby jedl?

Poslední premiérové díly Prostřeno! před letní pauzou, kdy se budou vysílat reprízy. Od 24. června uvidíte, jaký je pohled trendsetterů na improvizaci v kuchyni a kdo se jí nebojí. Komu se podaří do svého vyladěného menu zakomponovat módní insta hit do menu tak, aby nikdo nepoznal, že se jedná o úkol týdne. Jak mlsné jazýčky mají naši účastníci? Soutěžící budou jako už tradičně bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může vynést 10 tisíc navíc. Ze stejné částky se pak může těšit i jeden z diváků, pokud ovšem bude mít trochu štěstí. Sledujte proto Prostřeno!, hlasujte v nové aplikaci – a třeba to budete právě vy!

Čtěte také: Těhotnej kuchař: Chlebíček na řízku – to nemůže chutnat špatně!

Jako první se do kuchyně postaví Jakub Smrek. Podniká, je influencer a trafikant. Má pouze mámu, otec mu zemřel, když mu bylo devět let, na Alzheimerovu chorobu. Nabídku přijal, protože mu to přišlo jako dobrý nápad. S natáčením má zkušenosti z pořadu LIKE HOUSE. Na jaká jídla se mohou hosté těšit? Na talíři se jim objeví:
1) Carpaccio,
2) Pho Bo Junior,
3) žebra na černém pivu, domácí chléb,
4) apple pie.

Čtěte více: Další příběh mnoholásky: Česká modelka přiznala, že je bisexuálka a žije ve vztahu tří lidí

Úterní večer bude patřit Daniele Zálešákové. Věnuje se modelingu. Maluje obrazy a zajímá se o bytový design. Je téměř deset let v partnerském vztahu a aktuálně je zasnoubená. Nabídku do pořadu přijala proto, že ráda vaří. Výhru by dala do svého nadačního fondu. Během zábavy se bude hrát kulečník a menu si vybrala, protože je to výběr z jejích nejoblíbenějších pokrmů. A co se na talířích objeví?
1) Krevety na kokosu s red curry pastou a zeleninou,
2) rybí krémová polévka z vlastnoručně ulovené norské tresky se zeleninou a dýňová veganská polévka s opečeným chlebem,
3) paccheri rigati s rajčatovou omáčkou a burratou s lanýžem,
4) jahodový veganský koláč.

Středeční hostitel Josef Koudelka pracuje jako manažer známých osobností. Je svobodný a nemá děti. Za jeho účast v pořadu může kamarádka Andrea Pomeje, která s tímto nápadem přišla. Často spolu řeší jídlo a vaření a Josef pořad sleduje a má ho rád. Je to vlastně jediný pořad, do kterého by kdy šel. Pokud by vyhrál, tak by chtěl peníze věnovat někomu, kdo by je potřeboval – nejblíž mu jsou onkologicky nemocné děti, takže asi tam. Podávat se bude toto menu:
1) Květákové placičky s dresingem,
2) dýňová polévka,
3) kuřecí prsa se smetanovou omáčkou, pečené brambůrky,
4) andělské řezy.

Ve čtvrtek předvede, co v kuchyni dovede, Natálie Stejskalová. Je herečka, tanečnice, choreografka, lektorka tance, modelka, influencerka a věnuje se zpěvu a moderování. Natálie má na kontě úspěchy v modelingu. V roce 2016 vyhrála světovou soutěž krásy a talentu Miss Supertalent of the World v Jižní Koreji, v Soulu, kam byla vyslána jako reprezentantka České republiky, když získala titul Supermiss Talent. Vybrala si toto menu z důvodu, že ráda cestuje, a tak chtěla, aby menu otisklo její osobnost, životní styl a třeba místa, která má ráda. K mezinárodní kuchyni má blízko. Podávat se bude:
1) Italská rolka s rukolou,
2) karotkový krém se zázvorem a batáty,
3) Gà kho sả ớt gừng, nước sốt cốt dừ ,
4) banánové opojení Karibikem.

Jako poslední soutěžící tohoto týdne se představí Dominik Navrátil. Pracuje jako módní návrhář. Obléká osobnosti jako Lucie Vondráčková, Anna Julie Slováčková, Lucie Borhyová a nebo Denisa Nesvačilová. O rodině se nechce zmiňovat. Prostřeno! sleduje už dlouhou dobu, proto neváhal s přijetím nabídky. Část výhry by dal na charitativní projekt, část na vlastní radost. Podávat se u něj bude:
1) Houbovo-kachní paštika s domácím pečivem,
2) hráškový krém s piniovými oříšky,
3) hovězí na červeném víně se zeleninovým pyré,
4) citrusový dezert.

Stáhněte si aplikaci a nepřijdete o žádnou novinku

Novinka: Celý týden Prostřeno! online v předpremiéře

Každé pondělí najdete od 17:00 na online platformě prima+ všech pět dílů Prostřeno! celého týdne, a můžete je tak zhlédnout, kdykoli chcete. A to v placených tarifech LIGHT a PREMIUM. Budete vědět víc než ostatní!

Sledujte Prostřeno! každý všední den od 17:55 na Primě. Uteklo vám něco? Na prima+ najdete odvysílané epizody a už v pondělí všech pět z celého týdne.

Kdo má podle vás nejlepší menu?

Tento týden v Prostřeno! uvidíte napínavý boj o výhru:

Autor článku

Petra Jaroševská

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty