Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Klára Michalová

Hit týdne

Další hity

Bramborový salát

Bramborový salát
Bramborový salát
Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Citronové crinkles
Citronové crinkles
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

10 tipů, jak zpracovat svatomartinskou husu beze zbytků, od kůže až po sádlo

Pečená husa s bramborovými špalíčky

Pečená husa s bramborovými špalíčky Zdroj: archiv Lokál

  • Zavřít
Pečená husa s bramborovými špalíčky

Pečená husa s bramborovými špalíčky Zdroj: archiv Lokál

Když se řekne svatomartinská husa, většina z nás si představí pečenou čtvrtku nebo stehno s křupavou kůžičkou, zelím a nadýchanými knedlíky. Jenže z husy se dá vytěžit mnohem víc než jen sváteční oběd. Spolu s výkonným šéfkuchařem Lokálů Václavem Koubou vám poradíme, jak z ní dostat maximum a zužitkovat každý kousek masa či proměnit sádlo a kosti v kulinářské poklady.

Seznam.cz banner

Den svatého Martina, který připadá na 11. listopadu, se pojí s řadou tradic. Zatímco první sníh bývá v tomto období čím dál vzácnější, svatomartinská husa je už po staletí jistotou. Naši předkové ji přitom uměli využít do poslední kapky sádla. Na jejich osvědčené postupy dnes navazují hospody Lokál, jež se zaměřují na poctivou tradiční českou kuchyni z těch nejlepších dostupných surovin. Spolu s výkonným šéfkuchařem Lokálů Václavem Koubou přinášíme deset tipů, jak připravit svatomartinskou husu tak, aby po ní nezbylo nic než spokojené břicho.

Svatomartinská pečená husa
Recepty

Svatomartinská pečená husa

40

Vše začíná u výběru

Základem je správný výběr husy. Myslete při něm na jednoduché pravidlo: čím starší kus, tím tužší maso. Sáhněte tak raději po mladší huse s křehčím masem a jemnější chutí. Na podzim si husa vytváří tukové zásoby na zimu, obalení sádlem se přitom pozitivně projeví na chuti masa. „Jelikož se husa v troubě vlivem horka výrazně speče a pustí hodně sádla, počítejte při nákupu průměrně s kilem živé váhy na osobu. Pro čtyřčlennou rodinu tak zvolte kousek o váze okolo 4 kilogramů,“ dodává Václav Kouba.

Méně je někdy více

V případě svatomartinské husy se vyplatí vsadit na klasiku – při dochucování si tak vystačíte jen se solí a kmínem. S kořením nešetřete, jinak bude maso mdlé. „Maso prosolte ze všech stran, zvenku i zevnitř, nejspíš na to padne vrchovatá lžíce soli. Sůl je klíčová pro intenzivní chuť pečené husy a dokonale vypečenou kůži. Husu můžete také nasolit den předem, díky delšímu kontaktu se solí maso krásně zkřehne,“ radí Václav Kouba. Také kmín přijde na kůži i do břišní dutiny.

Svatomartinská husa na jedničku. Tipy od šéfkuchaře z Lokálu na dokonale propečené maso a křupavou kůžičku
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Svatomartinská husa na jedničku. Tipy od šéfkuchaře z Lokálu na dokonale propečené maso a křupavou kůžičku

Pro výraznější aroma i chuť

Pokud si potrpíte na výraznější chutě, můžete husu při pečení potřít výpekem smíchaným s medem. Ten při pečení zkaramelizuje a zajistí zlatavou, jemně nasládlou krustičku. Mírnou štiplavost naopak zařídí několik kousků čerstvého zázvoru, zatímco vůni doplní bylinky – hodí se řebříček, pelyněk černobýl, mateřídouška nebo tradiční majoránka. S husou se také skvěle snoubí ovoce jako jablka, hrušky, sušené švestky nebo kdoule.

Nečekaný doplněk: jablko

Pečete-li husu vcelku, vložte dovnitř celé jablko a cibuli. V případě, že máte husu naporcovanou, obojí nakrájejte nahrubo a rozprostřete na dno pekáče. Navrch položte husí čtvrtky. „Jablka během pečení nasají přebytečný tuk, a zároveň se sama zkaramelizují a provoní celé maso,“ vysvětluje Václav Kouba. Po upečení je lze rozmačkat do výpeku a získat tak skvělý základ pro omáčku.

K huse podávejte třeba bramborové knedlíky. Máme pro vás návodný videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Bramborové knedlíky podle receptu z Lokálu

Pečte s trpělivostí

Dokonale propečená svatomartinská husa nevznikne ve spěchu. Vložte ji do trouby rozpálené na 160 °C a pečte 3,5–4 hodiny, do změknutí. Průběžně (zhruba každých 20 minut) kontrolujte a přelévejte výpekem, aby se nevysušila. „První 1,5 hodiny nechte husu přiklopenou a pečte ideálně na horkovzduch. Poté ji odklopte a nechte péct půl hodiny, aby hřbet získal zlatou barvu. Následně ji obraťte hřbetem dolů a dopečte zbývající 1,5–2 hodiny do barvy i z této strany. Po uplynutí celkové doby zvyšte teplotu na 200 °C a pečte dalších zhruba 30 minut. Kůže tak hezky zezlátne,“ sdílí svůj osvědčený postup Václav Kouba.

Cesta ke křupavé kůrčičce

„Aby byla kůže dokonale křupavá, vyplatí se ji před pečením zlehka propíchnout – pomůže to tuku lépe vytékat,“ doporučuje Václav Kouba. Buďte však opatrní a propícheněte jen svrchní část kůže, aby maso zůstalo neporušené. Ideálně k tomu využijte špejli nebo jehlu. 

Užijte si pořádnou svatomartinskou hostinu s výběrem našich receptů

Užijte si pořádnou svatomartinskou hostinu s výběrem našich receptů

Široké využití drobů

Než husu vložíte do trouby, odstraňte z ní všechny vnitřnosti. Rozhodně je ale nevyhazujte! Můžete z nich připravit klasické knedlíčky do polévky, uvařit poctivý kaldoun nebo je použít jako základ do omáček, nádivek či na ragú. Delikatesou jsou také husí játra v sádle, studený předkrm, který si podobně jako paštiku namažete na chleba. Z drobů si také můžete připravit další plnohodnotné jídlo, stačí srdce, játra i žaludek opéct na cibulce.

Připravte tradiční kaldoun s drůbky podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Polévka kaldoun s drůbežími drůbky podle Zdeňka Pohlreicha

Ani kůstka nazmar

„Pokud husu porcujete zasyrova a pečete jednotlivé kusy zvlášť, zbude vám kromě odřezků v podobě krku a špiček křídel také vyjmutá páteř a tuk z břišní dutiny. To vše poslouží jako základ na silný vývar,“ vyjmenovává Václav Kouba. Z upečené husy vám také zbyde skelet a další kosti. Dejte je na plech a opečte v troubě. Poté vložte do hrnce a přidejte nakrájenou kořenovou zeleninu (mrkev, petržel, celer) a cibuli, dále odřezky z husy a divoké koření (pepř, nové koření a bobkový list). Vše zalijte studenou vodou. Přiveďte k varu a nechte probublávat na plotně 1,5–2 hodiny. „Nezapomínejte v průběhu odebírat pěnu, abyste odstranili vysráženou bílkovinu a vývar zůstal čirý,“ radí Václav Kouba.

Poklad jménem sádlo

Ani tuku, který po upečené huse zbyde, se nezbavujte. „Stačí ho přefiltrovat přes jemné sítko, nalít do sklenice a takto ho uchovat v lednici i po několik týdnů,“ uvádí Václav Kouba. Skvěle se hodí k dalšímu vaření (například ke konfitování husích jater či přípravě bramborových lokšů), nebo si ho jednoduše namažte na chleba. „My jsme doma husí sádlo používali také při pečení povidlových a makových buchet, jen tedy sádlo nesmí být solené,“ vzpomíná Václav Kouba.

Bramborový knedlík s trhaným husím masem a červené brusinkové zelí
Recepty

Bramborový knedlík s trhaným husím masem a červené brusinkové zelí

28

Rychlá svačinka i plnohodnotný oběd

Samotné sádlo na chlebu vás neláká? Zkuste si ho spolu s natrhaným zbylým husím masem připravit jako husí rillette. Kromě této francouzské pochoutky lze trhané maso později využít i na vydatný oběd, například jako náplň do bramborových knedlíků.

  • PRIMA TIP: Pokud se vám nechce se s husou doma dělat, nemusíte se bát, že o pečínku přijdete. Vyrazte například do některého z Lokálů, které najdete v Praze, Brně a Plzni. Zde svatomartinskou husu servírují v tradiční podobě – dozlatova upečenou čtvrtku doprovodí na talíři červené zelí s jablky spolu s variací knedlíků nebo lokšemi. Na sváteční pokrm se hosté mohou těšit přímo na Martina, v úterý 11. listopadu.

Zdroj: autorský text, archiv Lokál

Klára Michalová

Autor článku

Klára Michalová

Všechny články autora

šéfredaktorka FTV Prima , Prima FRESH

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky jablko maso svatomartinská husa zero waste kůže pečení husa sádlo Lokál

Návrhy pro vás

Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží Ovoce

Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích Ryby a mořské plody

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin Maso

Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína Předkrmy a chuťovky

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu Sladké

Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany Polévky

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Kokosové suky – dvoubarevné nepečené pokušení s vůní vanilky a rumu Sladké

Kokosové suky – dvoubarevné nepečené pokušení s vůní vanilky a rumu

Kapr v kukuřično-bylinkové strouhance s bramborovým salátem – svěží sváteční klasika v moderním kabátku Ryby a mořské plody

Kapr v kukuřično-bylinkové strouhance s bramborovým salátem – svěží sváteční klasika v moderním kabátku


Přečtěte si také

Novinky
Jan Pípal z Vinohradského Parlamentu a jeho jistota sváteční tabule. Jak peče kachnu on?

Jan Pípal z Vinohradského Parlamentu a jeho jistota sváteční tabule. Jak peče kachnu on?

Ovoce
Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Novinky
Káva s vůní perníku: moderní zimní rituál inspirovaný sladkou tradicí z Česka

Káva s vůní perníku: moderní zimní rituál inspirovaný sladkou tradicí z Česka

Ryby a mořské plody
Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Maso
Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin

Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin

Novinky
Vánoce ve světě: Na Islandu dává 13 Santů sladkosti do bot. Japonci mají k večeři fast food

Vánoce ve světě: Na Islandu dává 13 Santů sladkosti do bot. Japonci mají k večeři fast food

Předkrmy a chuťovky
Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Sladké
Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu

Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek Těstoviny

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Ovoce
Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu Sladké

Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu

Kokosové suky – dvoubarevné nepečené pokušení s vůní vanilky a rumu Sladké

Kokosové suky – dvoubarevné nepečené pokušení s vůní vanilky a rumu

Maso
Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin

Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin

Vinná klobása s hrachovou kaší se zeleným hráškem – klasika, která patří k Vánocům Maso

Vinná klobása s hrachovou kaší se zeleným hráškem – klasika, která patří k Vánocům

Pečené kuře s dýňovou nádivkou a bramborami – nevšední sváteční pečínka Maso

Pečené kuře s dýňovou nádivkou a bramborami – nevšední sváteční pečínka

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem Nápoje

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce Nápoje

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Ryby a mořské plody
Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína Předkrmy a chuťovky

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany Polévky

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Polévky
Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou Polévky

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub Polévky

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub

Předkrmy a chuťovky
Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem Předkrmy a chuťovky

Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“ Předkrmy a chuťovky

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Předkrmy a chuťovky
Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec Vegetariánské
7

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni Vegetariánské

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Ovoce
Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře Sladké

Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce Sladké

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Ryby a mořské plody
Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy Saláty

Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Přílohy
Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta Přílohy

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Babiš slavil Štědrý den s Monikou a dětmi, Fiala zdravil z Brna. Začíná být líp, vzkázal Turek Vémola ve vazbě. Advokát zmínil jediný důvod, upozornil na vážný zdravotní stav zápasníka Mrazivá předpověď pro svátky: Teploty v Česku padnou hluboko pod nulu, kdy bude nejchladněji?

prima-zeny

Baby boom celebrit v roce 2025: Které hvězdy se staly rodiči? Vánoce slavných 2025: Kotek na skok na farmě, Kavalčík se synem a Řehořková ve Vídni Josef Maršálek popsal, jak stráví Štědrý den. Dárky si u nich doma už dávno nedávají

prima-zoom

Nejstarší kouzelnický trik Vnímá vás kočka jako rodiče, nebo spíš jako kotě, o které se musí starat? Rozebíráme nesmírně zapeklité téma Zdrogovaný vrah dostal 50 let vězení, v Česku to nemá obdoby. Kónya detailně popsal, jak zabil svého otce

prima-fresh

Jan Pípal z Vinohradského Parlamentu a jeho jistota sváteční tabule. Jak peče kachnu on? Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží Káva s vůní perníku: moderní zimní rituál inspirovaný sladkou tradicí z Česka

prima-cool

5 nejočekávanějších her roku 2026 4 nejlepší nové hry, které byste si měli zahrát o vánočním volnu. Vybere si tu každý Další únik traileru Spider-Mana 4

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Na Boží hod vánoční nestelte a nevěšte prádlo! Jinak může přijít neštěstí Vánoční návštěvy: Jak být skvělým hostem i hostitelem? Proč se líbat pod jmelím? Vánoční legendy o lásce a štěstí

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.