VE VARU: Restovaná husí játra s houbami a cizrnou na topince podle Pavla Sapíka
Zdroj: FTV Prima
VE VARU: Restovaná husí játra s houbami a cizrnou na topince podle Pavla Sapíka
Zdroj:
FTV Prima
Ani v 16. epizodě Ve varu nechyběl tip na rychlou večeři. Šéfkuchař Pavel Sapík připravil topinku s husími játry, houbami a česnekem, které doplnil o trochu cizrny. A na dochucení použil majoránku a silnou kachní šťávu z pečeného masa.
Postup přípravy
-
Očištěná a nakrájená játra orestujte na pánvi na troše oleje společně s nakrájenými houbami, šalotkou a česnekem. Opepřete. Přidejte majoránku, uvařenou cizrnu a zalijte kachní šťávou. Nechte krátce dusit a nakonec dle chuti osolte.
-
Mezitím v jiné pánvi opečte nasucho krajíce chleba dozlatova.
-
Nakonec k játrům přidejte nasekanou petržel a směs servírujte s opečeným chlebem.
-
PRIMA TIP: Podrobné recepty z pořadu VE VARU najdete pohromadě ZDE
-
Celé epizody pořadu VE VARU můžete shlédnout na prima+ ZDE
VE VARU: Restovaná husí játra s houbami a cizrnou na topince podle Pavla Sapíka
Zdroj: FTV Prima
VE VARU: Restovaná husí játra s houbami a cizrnou na topince podle Pavla Sapíka
Zdroj:
FTV Prima