Pavel Sapík

VE VARU: Restovaná husí játra s houbami a cizrnou na topince podle Pavla Sapíka

Moje hodnocení
1x

Ani v 16. epizodě Ve varu nechyběl tip na rychlou večeři. Šéfkuchař Pavel Sapík připravil topinku s husími játry, houbami a česnekem, které doplnil o trochu cizrny. A na dochucení použil majoránku a silnou kachní šťávu z pečeného masa.

2 porce
30 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Očištěná a nakrájená játra orestujte na pánvi na troše oleje společně s nakrájenými houbami, šalotkou a česnekem. Opepřete. Přidejte majoránku, uvařenou cizrnu a zalijte kachní šťávou. Nechte krátce dusit a nakonec dle chuti osolte.
  2. Mezitím v jiné pánvi opečte nasucho krajíce chleba dozlatova.
  3. Nakonec k játrům přidejte nasekanou petržel a směs servírujte s opečeným chlebem.
  • PRIMA TIP: Podrobné recepty z pořadu VE VARU najdete pohromadě ZDE
  • Celé epizody pořadu VE VARU můžete shlédnout na prima+ ZDE

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Pavel Sapík


Přečtěte si také

Recepty