Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Recepty
Recepty
Marcela Prachařová
Pin it

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Krémeš, kremšnita nebo kremná rezina: Oblíbený moučník z křehkého těsta s pudinkovým a smetanovým krémem

Krémeš, kremšnita nebo kremná rezina: Oblíbený moučník z křehkého těsta s pudinkovým a smetanovým krémem

Krémeš, kremšnita nebo kremná rezina: Oblíbený moučník z křehkého těsta s pudinkovým a smetanovým krémem Zdroj: Marcela Prachařová

  • Zavřít
Krémeš, kremšnita nebo kremná rezina: Oblíbený moučník z křehkého těsta s pudinkovým a smetanovým krémem

Krémeš, kremšnita nebo kremná rezina: Oblíbený moučník z křehkého těsta s pudinkovým a smetanovým krémem Zdroj: Marcela Prachařová

Moje hodnocení
16x

Hledáte tip na moučník plný krému a křehkého těsta? Pak je krémeš pro vás to pravé! Varianty tohoto receptu najdete ve slovinské, chorvatské i české kuchyni. Tak zkuste třeba tuto!

20 porcí
300 minut
Seznam.cz banner

Suroviny

  • listové těsto 275 g
  • vejce 3 ks
  • cukr 100 g
  • hladká mouka 70 g
  • plnotučné mléko 500 ml
  • vanilkový extrakt
  • smetana ke šlehání (+ 1 lžíce cukru na doslazení) 200 ml
  • moučkový cukr

Postup přípravy:

  1. Zapněte troubu na 200 °C (horkovzduch na 180 °C). Listové těsto rozválejte na dva tenké pláty o rozměrech asi 25×25 cm. Pokud použijete už rozválené listové těsto, rozdělte ho napůl a kratší stranu ještě maličko rozválejte (u obou půlek).
  2. Jednu půlku nechte vcelku (ta bude fungovat jako spodek dezertu), druhou nakrájejte na stejné díly - tak velké, jak velké chcete porce. Já nakrájela na jedné straně po 5 cm (na 5 kousků) a z druhé strany po 6 cm (na 4 kousky) - vznikne tak 20 porcí. Věřte, pravítko je v tomto případě kamarád. Tento druhý plát si krájejte ještě před pečením, aby bylo finální porcování řezu jednodušší a při řezání, byť ostrým nožem, jste si ho celý nezničili tím, že se horní patro bude bortit do krému.
  3. Oba pláty vložte na samostatný plech, přikryjte čistým pečicím papírem a zatižte druhým stejně velkým plechem - budete tedy potřebovat čtyři plechy. Tento styl pečení se zátěží děláme proto, aby listové těsto pečením nenabylo do výšky, ale zůstalo nízké a přesto křehké a lístkující.
  4. Zatížené plechy vložte do rozpálené trouby a pečte 20 minut. Připravte si žloutkový krém. Vejce rozklepněte a oddělte žloutky od bílků. Žloutky vložte do misky s polovinou cukru (tzn. 50 g) a na vysoké otáčky vyšlehejte do nadýchané pěny.
  5. Přidejte mouku a opět ji šleháním spojte se žloutkovým základem. Přidejte vanilku, zalijte směs mlékem a ručně spojte do homogenní směsi. Poté přelijte do hrnce se silným dnem  postavte na středně silný plamen.
  6. Drátěnou metličkou neustále míchejte a oddělujte od stěn a ode dna. Přiveďte k varu, stáhněte na menší oheň a vařte další aspoň 3 minuty, dokud se mouka neprovaří (poznáte to i tak, že přestane být cítit moučné aroma při přičichnutí nad hrnec a následně i při ochutnání).
  7. Bílky si s druhou polovinou cukru (opět 50 g) vložte do misky, kterou vložte na parní lázeň. Směs promíchávejte metlou a zahřívejte k 65 °C (ano, potřebujete teploměr). Pak z parní lázně sejměte a vyšlehejte sníh, který je velmi tuhý, lesklý a tvoří ostré špičky. Tomuto způsobu tepelně opracovaného sněhu se říká švýcarská metoda. Pokud umíte italskou, můžete použít i tu. Teoreticky by mělo stačit i bílky vyšlehat s cukrem zastudena a pevný sníh zamíchat do horkého žloutkového základu - tím se i bílky tepelně opracují, ale já používám raději švýcarskou metodu, abych měla jistotu, že krém nebude zdravotně závadný.
  8. Sníh zamíchejte stěrkou do ještě teplého žloutkového krému. Směs za občasného míchání nechte vychladnout (cca 1 hodinu). Připravte si nádobu (já používám čtvercovou formu na dort), ve které bude dezert tuhnout. Na dno položte upečený plát listového těsta (ten v kuse).
  9. Potřete ho vaječným krémem, který má pokojovou teplotu, a vložte do lednice, kde ho nechte aspoň 1 hodinu zchladnout a zatuhnout. Poté smetanu vyšlehejte dotuha, oslaďte trochou cukru a navrstvěte na vaječný krém. Následně poklaďte druhým plátem upečeného listového těsta - toho na kousky a vyrovnejte tak, aby byly jednotlivé dílky vedle sebe a celý dezert lícoval.
  10. Nechte proležet aspoň 4 hodiny. Před servírováním posypte moučkovým cukrem a ostrým nožem rozdělte na porce podle jednotlivých kousků těsta na vrchu dezertu.

Nebo můžete vyzkoušet trochu jiné řezy:

Kompletní recept najdete ZDE: Míša řezy

Těch máme v našem repertoáru opravdu dost:

Cheesecake řezy s jahodami, rebarborou a křupavou crumble vrstvou Recepty

Cheesecake řezy s jahodami, rebarborou a křupavou crumble vrstvou

18
Nepečené řezy Nanaimo – kultovní kanadský dezert s kokosem, čokoládou a vanilkovým krémem Sladké

Nepečené řezy Nanaimo – kultovní kanadský dezert s kokosem, čokoládou a vanilkovým krémem

23
Slovenské řezy s křupavou sněhovou čepicí podle Besky Sladké

Slovenské řezy s křupavou sněhovou čepicí podle Besky

12
Ranní rosa  –  tříbarevné řezy s tvarohovo-kokosovými kuličkami Sladké

Ranní rosa – tříbarevné řezy s tvarohovo-kokosovými kuličkami

20
Jednoduché řezy s krémem z vaječného koňaku a pařížské šlehačky Sladké

Jednoduché řezy s krémem z vaječného koňaku a pařížské šlehačky

14
Jednoduché tvarohové řezy s kakaem podle Pavla Berkyho Sladké

Jednoduché tvarohové řezy s kakaem podle Pavla Berkyho

14
Sváteční kaštanové řezy se šlehačkou Sladké

Sváteční kaštanové řezy se šlehačkou

13
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní Sladké

Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní

24
Mraky – křehké řezy z odpalovaného těsta s pudinkovým krémem Recepty

Mraky – křehké řezy z odpalovaného těsta s pudinkovým krémem

38

Marcela Prachařová

Zdroj receptu

Marcela Prachařová

Pradobroty Marcela Prachařová

Lásku k jídlu si hýčkám už od dob, kdy jsem byla malé děvče. Tenkrát mi vařila maminka a školní jídelna. Když jsem vyrostla a osamostatnila se, musela jsem si začít vařit a péct sama. Záhy jsem zjistila, že mě to baví a docela i jde, protože mé výtvory chválí nejen můj muž, ale i kamarádi, známí a kolegové v práci.

V roce 2011 jsem se stala "matkou na mateřské" a abych nebyla intelektuálně nevytížená a z péče o potomstvo se nezbláznila, začala jsem jídlo fotit a založila blog Pradobroty.cz.

Na blogu najdete recepty převážně české a evropské a v 90 % takové, kde náročnost a výsledný efekt stojí v rozumném poměru.

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky dezert moučník pečení listové těsto žloutkový krém

Návrhy pro vás

Zapékaná kořenová zelenina se sýrem – barevná příloha, která okouzlí vzhledem i chutí Zelenina

Zapékaná kořenová zelenina se sýrem – barevná příloha, která okouzlí vzhledem i chutí

Vietnamská vepřová žebírka na sladkokyselo – křupavá obíračka v lepkavé zálivce nước chấm Maso

Vietnamská vepřová žebírka na sladkokyselo – křupavá obíračka v lepkavé zálivce nước chấm

Halloweenské kanapky ve stylu caprese – strašidelné oči z mozzarelly, rajčat a oliv Předkrmy a chuťovky

Halloweenské kanapky ve stylu caprese – strašidelné oči z mozzarelly, rajčat a oliv

Starovídeňské řezy s džemem a mandlemi – nostalgická klasika z vídeňských kaváren Sladké

Starovídeňské řezy s džemem a mandlemi – nostalgická klasika z vídeňských kaváren

Sušenkové dýně s náplní z kaki – sladký Halloween vonící po skořici Sladké

Sušenkové dýně s náplní z kaki – sladký Halloween vonící po skořici

Pastel de papa s dýní – zapečený koláč s mletým hovězím masem Maso
4

Pastel de papa s dýní – zapečený koláč s mletým hovězím masem

Halloweenský spider cake – pavoučí dort, kterým oslníte každou návštěvu Sladké

Halloweenský spider cake – pavoučí dort, kterým oslníte každou návštěvu

Dýňové carbonara – podzimní variace na klasický recept podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Dýňové carbonara – podzimní variace na klasický recept podle Zdeňka Pohlreicha


Přečtěte si také

Zelenina
Zapékaná kořenová zelenina se sýrem – barevná příloha, která okouzlí vzhledem i chutí

Zapékaná kořenová zelenina se sýrem – barevná příloha, která okouzlí vzhledem i chutí

Prostřeno!
Prostřeno: Citronové řezy podle Angel

Prostřeno: Citronové řezy podle Angel

Prostřeno!
Prostřeno: Vykouřená Grilovačka královny Smokee

Prostřeno: Vykouřená Grilovačka královny Smokee

Prostřeno!
Prostřeno: Květáková polévka podle Angel

Prostřeno: Květáková polévka podle Angel

Prostřeno!
Prostřeno: Fresh salát s jedlými květy podle Angel

Prostřeno: Fresh salát s jedlými květy podle Angel

Novinky
Barmbrack, soul cakes nebo ossa dei morti. Objevte tradiční halloweenská jídla v různých zemích!

Barmbrack, soul cakes nebo ossa dei morti. Objevte tradiční halloweenská jídla v různých zemích!

Maso
Vietnamská vepřová žebírka na sladkokyselo – křupavá obíračka v lepkavé zálivce nước chấm

Vietnamská vepřová žebírka na sladkokyselo – křupavá obíračka v lepkavé zálivce nước chấm

Soutěžící
Angel Švejdů alias Smokee Kween nejí maso

Angel Švejdů alias Smokee Kween nejí maso

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Dýňové carbonara – podzimní variace na klasický recept podle Zdeňka Pohlreicha

Dýňové carbonara – podzimní variace na klasický recept podle Zdeňka Pohlreicha

Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem Těstoviny
6

Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro Těstoviny

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro

Sladké
Starovídeňské řezy s džemem a mandlemi – nostalgická klasika z vídeňských kaváren

Starovídeňské řezy s džemem a mandlemi – nostalgická klasika z vídeňských kaváren

Sušenkové dýně s náplní z kaki – sladký Halloween vonící po skořici Sladké

Sušenkové dýně s náplní z kaki – sladký Halloween vonící po skořici

Halloweenský spider cake – pavoučí dort, kterým oslníte každou návštěvu Sladké

Halloweenský spider cake – pavoučí dort, kterým oslníte každou návštěvu

Maso
Vietnamská vepřová žebírka na sladkokyselo – křupavá obíračka v lepkavé zálivce nước chấm

Vietnamská vepřová žebírka na sladkokyselo – křupavá obíračka v lepkavé zálivce nước chấm

Pastel de papa s dýní – zapečený koláč s mletým hovězím masem Maso
4

Pastel de papa s dýní – zapečený koláč s mletým hovězím masem

Kynutý hrnkový knedlík plněný trhaným kuřetem s paprikovou omáčkou podle Marka Fichtnera Omáčky

Kynutý hrnkový knedlík plněný trhaným kuřetem s paprikovou omáčkou podle Marka Fichtnera

Zelenina
Zapékaná kořenová zelenina se sýrem – barevná příloha, která okouzlí vzhledem i chutí

Zapékaná kořenová zelenina se sýrem – barevná příloha, která okouzlí vzhledem i chutí

Pikantní kuřecí játra – rychlá asijská inspirace plná zeleniny a výrazných chutí Maso

Pikantní kuřecí játra – rychlá asijská inspirace plná zeleniny a výrazných chutí

Staročeský bác neboli liťák – bramborová buchta naslano s uzeným masem Recepty

Staročeský bác neboli liťák – bramborová buchta naslano s uzeným masem

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Jemná krémová polévka s kuřecím masem a kukuřicí – poctivý oběd, který snadno zasytí

Jemná krémová polévka s kuřecím masem a kukuřicí – poctivý oběd, který snadno zasytí

Zelňačka s dýní, houbami a uzeným – sytá a hustá polévka pro chladné dny Polévky

Zelňačka s dýní, houbami a uzeným – sytá a hustá polévka pro chladné dny

Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína Polévky

Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína

Předkrmy a chuťovky
Halloweenské kanapky ve stylu caprese – strašidelné oči z mozzarelly, rajčat a oliv

Halloweenské kanapky ve stylu caprese – strašidelné oči z mozzarelly, rajčat a oliv

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem Recepty

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween Předkrmy a chuťovky

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Zelenina
Zapékaná kořenová zelenina se sýrem – barevná příloha, která okouzlí vzhledem i chutí

Zapékaná kořenová zelenina se sýrem – barevná příloha, která okouzlí vzhledem i chutí

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem Vegetariánské

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween Předkrmy a chuťovky

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Sladké
Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu Sladké

Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta Sladké

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta

Saláty
Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Omáčky
Kynutý hrnkový knedlík plněný trhaným kuřetem s paprikovou omáčkou podle Marka Fichtnera

Kynutý hrnkový knedlík plněný trhaným kuřetem s paprikovou omáčkou podle Marka Fichtnera

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři Přílohy

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři

Konfitované kachní žaludky s ragú ze zelené čočky – delikatesa pro trpělivé gurmány Maso

Konfitované kachní žaludky s ragú ze zelené čočky – delikatesa pro trpělivé gurmány

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Unikl program nové vlády: ANO změní pravidla důchodů a zavede druhou verzi EET Nečekaný úder: Zničili jsme Rusům mocnou zbraň, tvrdí Kyjev. Ořešniků byly jen tři kusy Rodina odkryla hrob Aničky Slováčkové. Je přístupný pro všechny fanoušky

prima-zeny

Kotek čelí výzvě. Udělejme Kozárovice znovu skvělými, sní o vlastním divadle v kulturáku Miu jako zrádkyni Petra absolutně nečekala. Nedostatek spánku už nezvládala Petře byl vystrojen pohřeb. Bylo to silné, komentoval atmosféru mise MJ

prima-zoom

Znáte postrach Hitlerjugend? Které místo v autě je nejbezpečnější? Lidé se na něm bohužel často nepoutají Potkan ulovil letícího netopýra. Kamera natočila zvířecí střet, který může ohrozit celou populaci

prima-fresh

Zapékaná kořenová zelenina se sýrem – barevná příloha, která okouzlí vzhledem i chutí Barmbrack, soul cakes nebo ossa dei morti. Objevte tradiční halloweenská jídla v různých zemích! Vietnamská vepřová žebírka na sladkokyselo – křupavá obíračka v lepkavé zálivce nước chấm

prima-cool

VIDEO: První trailer Vřískotu 7 Nahota, blonďatý Caesar a drsná akce: Necenzurovaný trailer nového Spartaka odhalil všechny trumfy 38 % na ČSFD. Nová série Zaklínače v Česku pohořela, nekritizuje se však jen výměna herce

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Listopad bude teplý, ale slunce vzácné. Jak bude na Dušičky? Zlaté mléko z kurkumy pomáhá při nachlazení. Jak ho připravit doma? Připravte pokojovky na zimu. Uberte na vodě a zkontrolujte škůdce

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.