Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Prima Fresh ■ Prima Fresh Recepty
Recepty
Marcela Prachařová
Pin it

Hit týdne

Další hity

Bramborový salát

Bramborový salát
Bramborový salát
Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Citronové crinkles
Citronové crinkles
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Krémeš, kremšnita nebo kremná rezina: Oblíbený moučník z křehkého těsta s pudinkovým a smetanovým krémem

Krémeš, kremšnita nebo kremná rezina: Oblíbený moučník z křehkého těsta s pudinkovým a smetanovým krémem

Krémeš, kremšnita nebo kremná rezina: Oblíbený moučník z křehkého těsta s pudinkovým a smetanovým krémem Zdroj: Marcela Prachařová

  • Zavřít
Krémeš, kremšnita nebo kremná rezina: Oblíbený moučník z křehkého těsta s pudinkovým a smetanovým krémem

Krémeš, kremšnita nebo kremná rezina: Oblíbený moučník z křehkého těsta s pudinkovým a smetanovým krémem Zdroj: Marcela Prachařová

Moje hodnocení
17x

Hledáte tip na moučník plný krému a křehkého těsta? Pak je krémeš pro vás to pravé! Varianty tohoto receptu najdete ve slovinské, chorvatské i české kuchyni. Tak zkuste třeba tuto!

20 porcí
300 minut
Seznam.cz banner

Suroviny

  • listové těsto 275 g
  • vejce 3 ks
  • cukr 100 g
  • hladká mouka 70 g
  • plnotučné mléko 500 ml
  • vanilkový extrakt
  • smetana ke šlehání (+ 1 lžíce cukru na doslazení) 200 ml
  • moučkový cukr

Postup přípravy:

  1. Zapněte troubu na 200 °C (horkovzduch na 180 °C). Listové těsto rozválejte na dva tenké pláty o rozměrech asi 25×25 cm. Pokud použijete už rozválené listové těsto, rozdělte ho napůl a kratší stranu ještě maličko rozválejte (u obou půlek).
  2. Jednu půlku nechte vcelku (ta bude fungovat jako spodek dezertu), druhou nakrájejte na stejné díly - tak velké, jak velké chcete porce. Já nakrájela na jedné straně po 5 cm (na 5 kousků) a z druhé strany po 6 cm (na 4 kousky) - vznikne tak 20 porcí. Věřte, pravítko je v tomto případě kamarád. Tento druhý plát si krájejte ještě před pečením, aby bylo finální porcování řezu jednodušší a při řezání, byť ostrým nožem, jste si ho celý nezničili tím, že se horní patro bude bortit do krému.
  3. Oba pláty vložte na samostatný plech, přikryjte čistým pečicím papírem a zatižte druhým stejně velkým plechem - budete tedy potřebovat čtyři plechy. Tento styl pečení se zátěží děláme proto, aby listové těsto pečením nenabylo do výšky, ale zůstalo nízké a přesto křehké a lístkující.
  4. Zatížené plechy vložte do rozpálené trouby a pečte 20 minut. Připravte si žloutkový krém. Vejce rozklepněte a oddělte žloutky od bílků. Žloutky vložte do misky s polovinou cukru (tzn. 50 g) a na vysoké otáčky vyšlehejte do nadýchané pěny.
  5. Přidejte mouku a opět ji šleháním spojte se žloutkovým základem. Přidejte vanilku, zalijte směs mlékem a ručně spojte do homogenní směsi. Poté přelijte do hrnce se silným dnem  postavte na středně silný plamen.
  6. Drátěnou metličkou neustále míchejte a oddělujte od stěn a ode dna. Přiveďte k varu, stáhněte na menší oheň a vařte další aspoň 3 minuty, dokud se mouka neprovaří (poznáte to i tak, že přestane být cítit moučné aroma při přičichnutí nad hrnec a následně i při ochutnání).
  7. Bílky si s druhou polovinou cukru (opět 50 g) vložte do misky, kterou vložte na parní lázeň. Směs promíchávejte metlou a zahřívejte k 65 °C (ano, potřebujete teploměr). Pak z parní lázně sejměte a vyšlehejte sníh, který je velmi tuhý, lesklý a tvoří ostré špičky. Tomuto způsobu tepelně opracovaného sněhu se říká švýcarská metoda. Pokud umíte italskou, můžete použít i tu. Teoreticky by mělo stačit i bílky vyšlehat s cukrem zastudena a pevný sníh zamíchat do horkého žloutkového základu - tím se i bílky tepelně opracují, ale já používám raději švýcarskou metodu, abych měla jistotu, že krém nebude zdravotně závadný.
  8. Sníh zamíchejte stěrkou do ještě teplého žloutkového krému. Směs za občasného míchání nechte vychladnout (cca 1 hodinu). Připravte si nádobu (já používám čtvercovou formu na dort), ve které bude dezert tuhnout. Na dno položte upečený plát listového těsta (ten v kuse).
  9. Potřete ho vaječným krémem, který má pokojovou teplotu, a vložte do lednice, kde ho nechte aspoň 1 hodinu zchladnout a zatuhnout. Poté smetanu vyšlehejte dotuha, oslaďte trochou cukru a navrstvěte na vaječný krém. Následně poklaďte druhým plátem upečeného listového těsta - toho na kousky a vyrovnejte tak, aby byly jednotlivé dílky vedle sebe a celý dezert lícoval.
  10. Nechte proležet aspoň 4 hodiny. Před servírováním posypte moučkovým cukrem a ostrým nožem rozdělte na porce podle jednotlivých kousků těsta na vrchu dezertu.

Nebo můžete vyzkoušet trochu jiné řezy:

Kompletní recept najdete ZDE: Míša řezy

Těch máme v našem repertoáru opravdu dost:

Cheesecake řezy s jahodami, rebarborou a křupavou crumble vrstvou Recepty

Cheesecake řezy s jahodami, rebarborou a křupavou crumble vrstvou

21
Nepečené řezy Nanaimo – kultovní kanadský dezert s kokosem, čokoládou a vanilkovým krémem Sladké

Nepečené řezy Nanaimo – kultovní kanadský dezert s kokosem, čokoládou a vanilkovým krémem

25
Slovenské řezy s křupavou sněhovou čepicí podle Besky Sladké

Slovenské řezy s křupavou sněhovou čepicí podle Besky

14
Ranní rosa  –  tříbarevné řezy s tvarohovo-kokosovými kuličkami Sladké

Ranní rosa – tříbarevné řezy s tvarohovo-kokosovými kuličkami

24
Jednoduché řezy s krémem z vaječného koňaku a pařížské šlehačky Sladké

Jednoduché řezy s krémem z vaječného koňaku a pařížské šlehačky

17
Jednoduché tvarohové řezy s kakaem podle Pavla Berkyho Sladké

Jednoduché tvarohové řezy s kakaem podle Pavla Berkyho

19
Sváteční kaštanové řezy se šlehačkou Sladké

Sváteční kaštanové řezy se šlehačkou

14
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní Sladké

Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní

27
Mraky – křehké řezy z odpalovaného těsta s pudinkovým krémem Recepty

Mraky – křehké řezy z odpalovaného těsta s pudinkovým krémem

44

Marcela Prachařová

Zdroj receptu

Marcela Prachařová

Pradobroty Marcela Prachařová

Lásku k jídlu si hýčkám už od dob, kdy jsem byla malé děvče. Tenkrát mi vařila maminka a školní jídelna. Když jsem vyrostla a osamostatnila se, musela jsem si začít vařit a péct sama. Záhy jsem zjistila, že mě to baví a docela i jde, protože mé výtvory chválí nejen můj muž, ale i kamarádi, známí a kolegové v práci.

V roce 2011 jsem se stala "matkou na mateřské" a abych nebyla intelektuálně nevytížená a z péče o potomstvo se nezbláznila, začala jsem jídlo fotit a založila blog Pradobroty.cz.

Na blogu najdete recepty převážně české a evropské a v 90 % takové, kde náročnost a výsledný efekt stojí v rozumném poměru.

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky dezert moučník pečení listové těsto žloutkový krém

Návrhy pro vás

Vinná klobása s hrachovou kaší se zeleným hráškem – klasika, která patří k Vánocům Maso

Vinná klobása s hrachovou kaší se zeleným hráškem – klasika, která patří k Vánocům

Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem Předkrmy a chuťovky

Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem

Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře Sladké

Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře

Lehká koprová omáčka s lososem – jemné rybí menu s krémovou omáčkou a vůní bylinek Ryby a mořské plody

Lehká koprová omáčka s lososem – jemné rybí menu s krémovou omáčkou a vůní bylinek

Ořechové válečky – nepečené delikátní cukroví s rumem, marcipánem a čokoládou Sladké

Ořechové válečky – nepečené delikátní cukroví s rumem, marcipánem a čokoládou

Pečené kuře s dýňovou nádivkou a bramborami – nevšední sváteční pečínka Maso

Pečené kuře s dýňovou nádivkou a bramborami – nevšední sváteční pečínka

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“ Předkrmy a chuťovky

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou Polévky

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou


Přečtěte si také

Maso
Vinná klobása s hrachovou kaší se zeleným hráškem – klasika, která patří k Vánocům

Vinná klobása s hrachovou kaší se zeleným hráškem – klasika, která patří k Vánocům

Předkrmy a chuťovky
Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem

Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem

Novinky
Jak vypadají Vánoce ve Španělsku? Zapomeňte na svařák a adventní trhy, čeká vás vino dulce, flamenco i betlémy!

Jak vypadají Vánoce ve Španělsku? Zapomeňte na svařák a adventní trhy, čeká vás vino dulce, flamenco i betlémy!

Sladké
Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře

Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak zachránit nepovedené cukroví? Tipy a triky, když se při vánočním pečení nedaří

Jak zachránit nepovedené cukroví? Tipy a triky, když se při vánočním pečení nedaří

Články ze světa vaření
Průvodce nejoblíbenějšími italskými bublinkami

Průvodce nejoblíbenějšími italskými bublinkami

Ryby a mořské plody
Lehká koprová omáčka s lososem – jemné rybí menu s krémovou omáčkou a vůní bylinek

Lehká koprová omáčka s lososem – jemné rybí menu s krémovou omáčkou a vůní bylinek

Sladké
Ořechové válečky – nepečené delikátní cukroví s rumem, marcipánem a čokoládou

Ořechové válečky – nepečené delikátní cukroví s rumem, marcipánem a čokoládou

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek Těstoviny

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Sladké
Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře

Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře

Ořechové válečky – nepečené delikátní cukroví s rumem, marcipánem a čokoládou Sladké

Ořechové válečky – nepečené delikátní cukroví s rumem, marcipánem a čokoládou

Matcha pusinky – nevšední twist na známé cukroví se zeleným čajem Sladké

Matcha pusinky – nevšední twist na známé cukroví se zeleným čajem

Maso
Vinná klobása s hrachovou kaší se zeleným hráškem – klasika, která patří k Vánocům

Vinná klobása s hrachovou kaší se zeleným hráškem – klasika, která patří k Vánocům

Pečené kuře s dýňovou nádivkou a bramborami – nevšední sváteční pečínka Maso

Pečené kuře s dýňovou nádivkou a bramborami – nevšední sváteční pečínka

Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek Maso

Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem Nápoje

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce Nápoje

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Ryby a mořské plody
Lehká koprová omáčka s lososem – jemné rybí menu s krémovou omáčkou a vůní bylinek

Lehká koprová omáčka s lososem – jemné rybí menu s krémovou omáčkou a vůní bylinek

Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách Ryby a mořské plody

Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny Polévky

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny

Polévky
Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub Polévky

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny Polévky

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny

Předkrmy a chuťovky
Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem

Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“ Předkrmy a chuťovky

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami Předkrmy a chuťovky

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Předkrmy a chuťovky
Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec Vegetariánské
7

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni Vegetariánské

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Sladké
Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře

Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce Sladké

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju Sladké

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Saláty
Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy

Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Přílohy
Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta Přílohy

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Rusové rychlou ofenzivou na severu prorazili obranu. Ukrajinci se stahují a evakuují obce Macinka pod tlakem. Diplomaté se proti němu mají bouřit, situaci bude krotit naštvaný Babiš Detaily tragédie na Šternbersku: Dcera měla zastřelit svou matku. Šílené, nechápou sousedé

prima-zeny

Libor Bouček o dodržování vánočních tradic: Replikujeme to, co dělali naši rodiče Dojatý Kotek na vánoční zázrak nečeká. Ten největší se nám asi už stal, říká o Hubískovi Vrahem z Polabí je Tereza. Dramatické chvíle na mostě byly plné strachu i slz

prima-zoom

Může velryba spolknout člověka? Menstruace ve vesmíru je problém, který se konečně začal řešit. Testovací let byl úspěšný Jaké mimozemšťany máme šanci potkat? Depresivní hypotéza zní jako zápletka sci-fi filmu

prima-fresh

Vinná klobása s hrachovou kaší se zeleným hráškem – klasika, která patří k Vánocům Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem Jak vypadají Vánoce ve Španělsku? Zapomeňte na svařák a adventní trhy, čeká vás vino dulce, flamenco i betlémy!

prima-cool

Ovce vyšetřují vraždu Hugha Jackmana První trailer Nolanovy Odyssey unikl na internet. Největší film roku 2026 láká na obrovského kyklopa První trailer nového Sherlocka Holmese od Guye Ritchieho. Bohužel v něm není Downey

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Mahulena Bočanová je milovnicí Vánoc: Zdobím všechno, některé dekorace mám celoročně Štědrovečerní stůl našich předků: Kapr ani bramborový salát na něm nebyly Účinky kadidla na duši i tělo: Jak vykuřování pomáhá při stresu i zánětech?

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.