Nejlepší recepty na jarní masové pečínky
Zdroj: kuchařka Jednoduchý stůl
Nejlepší recepty na jarní masové pečínky
Zdroj:
kuchařka Jednoduchý stůl
K jaru patří pečínky z mladého masa – právě teď je nejlepší čas na recepty z jehněčího, telecího nebo králičího masa. Oblíbená jsou i šťavnatá jarní kuřátka nebo zdravé krůtí maso. Vyberte si z našich receptů a připravte slavnostní oběd v jarním stylu.
Mladá masa mají kromě jemné chuti velkou výhodu v tom, že jsou málo tučná. A je celkem jedno, zda si vyberete telecí či jehněčí. Stejně tak maso z králíka, které je oblíbené i při zdravotních dietách. Mezi mladá masa řadíme i jarní kuřátka a krůty.
Nebojte se neobvyklých kombinací, mladá masa mají velmi jemnou chuť a snesou i výraznější přílohu. Na jaře se přímo nabízí křehká jarní zelenina, oblíbené jsou i nádivky s bylinkami a bylinky obecně.
Máme pro vás spoustu nápadů, jak si užít krátký čas, kdy je nabídka mladého masa v obchodech široká.
Připravte si báječné masové pečínky podle našich receptů: