Vejce plněná tuňákovým krémem s černými olivami

Moje hodnocení
3x

Velikonoce jsou ideální příležitostí k tomu, abyste si vykouzlili plněná vejce. Až ale ochutnáte vejce plněná tuňákovým krémem, budete mít u sebe doma Velikonoce po celý rok. Zbylý krém navíc poslouží jako vynikající pomazánka.

12 porcí
20 minut

Suroviny

Postup přípravy:

  1. Vejce rozřízněte napůl. Žloutky vyjměte a vložte do misky.
  2. Přidejte slitého tuňáka, čerstvý sýr, hořčici, citronovou šťávu, špetku soli a pepře a vidličkou rozmíchejte do konzistence krému.
  3. Krémem naplňte zdobicí sáček a do každého důlku v uvařeném bílku nastříkejte trochu krému. Ozdobte černými olivami nakrájenými na plátky a čerstvými bylinkami.

Chcete vyzkoušet další chuťovku s tuňákem? Pusťte si tento videorecept

Kompletní recept najdete ZDE: Tuňáková pomazánka s vejci

Nebo mrkněte na další recepty na plněná vejce:

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Tereza Pánková

redaktorka FTV Prima Tereza Pánková

Přečtěte si také

Recepty