Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Recepty Sladké
Sladké
Cháluj nejlíp!
Pin it

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Těhotnej kuchař: Kynuté knedlíky s tvarohovou náplní – sladké hlavní jídlo z tradičních českých surovin

Těhotnej kuchař: Kynuté knedlíky s tvarohovou náplní

Těhotnej kuchař: Kynuté knedlíky s tvarohovou náplní Zdroj: Cháluj nejlíp!

  • Zavřít
Těhotnej kuchař: Kynuté knedlíky s tvarohovou náplní

Těhotnej kuchař: Kynuté knedlíky s tvarohovou náplní Zdroj: Cháluj nejlíp!

Moje hodnocení
4x

Sladké plněné knedlíky patří k ryze českým specialitám, které jsou pro cizince velkým překvapením. Mohou být připravené z různých typů těsta, například tvarohového, bramborového nebo kynutého. Běžně se plní ovocem, ale klidně je můžete naplnit i tvarohem, který patří také k originálním českým pochoutkám. Verze od Těhotnýho kuchaře strčí hravě do kapsy i recept od babičky :).

4 porce
60 minut
česká
Seznam.cz banner

Knedlíky

  • hrubá mouka 500 g
  • plnotučné mléko (vlažné) 250 ml
  • vejce 1 ks
  • máslo (rozpuštěné) 50 g
  • sůl 1/2 lžičky
  • cukr krupice 30 g
  • droždí 30 g

Tvarohová náplň

  • měkký tvaroh (z alobalu) 500 g
  • žloutek 2 ks
  • cukr 2-4 lžíce
  • rum pár kapek

Připravte kynuté knedlíky plněné tvarohem podle videoreceptu s Těhotným kuchařem

Uvaříme si na páře kynutý knedlici, který si zamiluješ.

Postup přípravy

  1. Do misky droždí, asi lžíce cukru z celkovýho odváženýho množství a udělej kašičku. Přidej lžíci hrubý mouky, taky z odváženýho množství, a přimíchej ji do drožďový kaše. Přilij asi deci mléka, které má mezi 30-40 °C. Zakryj utěrkou a nech vzejít kvásek.
  2. Do mísy přijde hrubá mouka, zbylý množství odváženýho cukru a sůl. Suchý složky míchni. Přidej vejce o pokojový teplotě, rozpuštěný máslo a zbytek mléka. Nakonec pak přidáš vyběhnutý kvásek.
  3. Hrábni do toho vařečkou, ať se ti to trošku spojí. Nasaď hák, zapni robota a asi 10 minut ho nech dělat jeho práci.
  4. Propracovaný těsto vyškrábni na pomoučenou plochu a ještě si ho lehce zapraš moukou. Párkrát do něj hrábni a udělej kouli. Mísa vytřená olejem, navlhčená utěrka a nechat asi hodinu vykynout.
  5. Z vyběhnutýho těsta vyžeň vzduch a nech ho sklouznout na pomoučenou pracovní plochu. Těsto trochu zapraš moukou a vypracuj si takovýho tlustýho hada, líp se ti to bude porcovat.
  6. Tady bude záležet, jak chceš mít ty knedlici velký. Já jich dělal 14. Můžeš jich mít 12, 16 nebo klidně 18. Můžeš je plnit sezónním ovocem, hustým vanilkovým krémem anebo tvarohovou náplní, jako já.
  7. Těsto přes náplň pomalu přetáhni, utemuj a z prostoru kolem náplně musíš vyhnat vzduch. Plech, pečicí papír potřený olejem a trošku to pokropit vodou, aby to líp kynulo. Ve vyplý troubě nech 20-30 minut vyběhnout.
  8. Nejlíp se ti budou vařit na páře. Takže buď parní hrnec, multifunkční hrnec, hrnec s pařáčkem, nebo v parní troubě. Vaříš 15-25 minut, podle velikosti. Já ty svoje dělal 20 minut.
  9. Hele, v tuhle chvíli už si začneš jazykem šimrat páteř. Kucí nadejchaný. Hotový knedlíky vyndej a potři je máslem, aby ti neoschly. A zdobíš to už podle svojí huby. Já mám rád skořicovej cukr, rozpuštěný máslo a nastrouhanej tvrdej tvaroh. Můžeš si zkusit nandat jeden nebo dva, ale sežereš jich pět až šest. A až se na JIPce probereš z narkózy po operaci žlučníku, budeš se tomu, že sis nejdřív nandal jeden nebo dva knedlíky, smát tolik, až ti popraskají stehy.

Těhotnej kuchař: Videorecepty, u kterých se pobavíte i skvěle uvaříte

Těhotnej kuchař: Videorecepty, u kterých se pobavíte i skvěle uvaříte

Vyzkoušejte také tvarohové knedlíky s jahodami podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Tvarohové knedlíky jahodové

Kynuté knedlíky s borůvkami podle šéfkuchaře Jana Pípala Sladké

Kynuté knedlíky s borůvkami podle šéfkuchaře Jana Pípala

18
Kynuté knedlíky z makového těsta plněné jahodami podle Jana Pípala z Vinohradského Parlamentu Sladké

Kynuté knedlíky z makového těsta plněné jahodami podle Jana Pípala z Vinohradského Parlamentu

16
Kynuté borůvkové knedlíky – sladká vzpomínka na prázdniny u babičky Sladké

Kynuté borůvkové knedlíky – sladká vzpomínka na prázdniny u babičky

21
Kynuté knedlíky plněné jahodami a rebarborou Recepty

Kynuté knedlíky plněné jahodami a rebarborou

14
Česká klasika: Kynuté plněné knedlíky se sezónním ovocem Recepty

Česká klasika: Kynuté plněné knedlíky se sezónním ovocem

51
Kynuté borůvkové knedlíky a žahour Recepty

Kynuté borůvkové knedlíky a žahour

18

Cháluj nejlíp!

Zdroj receptu

Cháluj nejlíp!

Těhotnej kuchař Cháluj nejlíp!

Cháluj nejlíp! je pokračování série "Cháluj...", která se s více než 40 tisíci prodanými díly stala dvojnásobným bestsellerem. A to je potřeba oslavit! Ve třetím dílu najdeš mnohem víc ilustrací a počet receptů narostl na 85 receptů - opět s nezaměnitelným komentářem Těhotnýho kuchaře v textové podobě i ve formě QR kódů odkazujících na videorecepty.

https://eshop.tehotnejkuchar.cz/kucharky/

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky cukr mouka mléko česká kuchyně tvaroh máslo kvas kynuté těsto těsto knedlík Těhotnej kuchař

Návrhy pro vás

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů Polévky

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů

Švestkové řezy s křupavou makovou drobenkou – šťavnatý koláč s oblíbenou kombinací chutí Sladké

Švestkové řezy s křupavou makovou drobenkou – šťavnatý koláč s oblíbenou kombinací chutí

Závin s hruškami a ostružinami – sladký kousek podzimu na talíři Sladké

Závin s hruškami a ostružinami – sladký kousek podzimu na talíři

Vepřový guláš s barevnou paprikou – sezónní verze oblíbené domácí klasiky Maso

Vepřový guláš s barevnou paprikou – sezónní verze oblíbené domácí klasiky

Čočková sekaná s mrkví a hráškem – chutná vegetariánská verze tradičního českého oběda Vegetariánské

Čočková sekaná s mrkví a hráškem – chutná vegetariánská verze tradičního českého oběda

Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu Zelenina

Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu

Přes noc kynuté housky podle Kristiny Lund – švédské pečivo, které má díky dlouhému kynutí skvělou chuť Předkrmy a chuťovky

Přes noc kynuté housky podle Kristiny Lund – švédské pečivo, které má díky dlouhému kynutí skvělou chuť

Gyros s restovaným květákem, zeleninou a tzatziki – bezmasá verze oblíbeného street foodu Vegetariánské

Gyros s restovaným květákem, zeleninou a tzatziki – bezmasá verze oblíbeného street foodu


Přečtěte si také

Polévky
Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů

Maso
Hamburská vepřová kýta špikovaná šunkou a kyselými okurkami podle Pepy Nemravy – originální pečínka ve smetanové omáčce

Hamburská vepřová kýta špikovaná šunkou a kyselými okurkami podle Pepy Nemravy – originální pečínka ve smetanové omáčce

PR článek
Inovace ve spánkovém režimu: Melatonin Forte Herbal spojuje bylinky a výzkum

Inovace ve spánkovém režimu: Melatonin Forte Herbal spojuje bylinky a výzkum

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Rychlá a výživná sardinková pomazánka – ozvláštněte ji avokádem, bylinkami nebo oříšky

Rychlá a výživná sardinková pomazánka – ozvláštněte ji avokádem, bylinkami nebo oříšky

Sladké
Švestkové řezy s křupavou makovou drobenkou – šťavnatý koláč s oblíbenou kombinací chutí

Švestkové řezy s křupavou makovou drobenkou – šťavnatý koláč s oblíbenou kombinací chutí

Sladké
Závin s hruškami a ostružinami – sladký kousek podzimu na talíři

Závin s hruškami a ostružinami – sladký kousek podzimu na talíři

Maso
Vepřový guláš s barevnou paprikou – sezónní verze oblíbené domácí klasiky

Vepřový guláš s barevnou paprikou – sezónní verze oblíbené domácí klasiky

Novinky
Když jídlo nese jméno II. – další slavné pokrmy inspirované skutečnými osobnostmi

Když jídlo nese jméno II. – další slavné pokrmy inspirované skutečnými osobnostmi

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Polévky
Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem Recepty

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Sladké
Švestkové řezy s křupavou makovou drobenkou – šťavnatý koláč s oblíbenou kombinací chutí

Švestkové řezy s křupavou makovou drobenkou – šťavnatý koláč s oblíbenou kombinací chutí

Závin s hruškami a ostružinami – sladký kousek podzimu na talíři Sladké

Závin s hruškami a ostružinami – sladký kousek podzimu na talíři

Voňavý jablkový kompot se švestkami – uchovejte chuť babího léta ve sklenici Ovoce

Voňavý jablkový kompot se švestkami – uchovejte chuť babího léta ve sklenici

Maso
Hamburská vepřová kýta špikovaná šunkou a kyselými okurkami podle Pepy Nemravy – originální pečínka ve smetanové omáčce

Hamburská vepřová kýta špikovaná šunkou a kyselými okurkami podle Pepy Nemravy – originální pečínka ve smetanové omáčce

Vepřový guláš s barevnou paprikou – sezónní verze oblíbené domácí klasiky Maso

Vepřový guláš s barevnou paprikou – sezónní verze oblíbené domácí klasiky

Rychlé kuře po čínsku s barevnými paprikami a rýží – snadný oběd po asijsku Maso

Rychlé kuře po čínsku s barevnými paprikami a rýží – snadný oběd po asijsku

Polévky
Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů

Vepřový guláš s barevnou paprikou – sezónní verze oblíbené domácí klasiky Maso

Vepřový guláš s barevnou paprikou – sezónní verze oblíbené domácí klasiky

Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu Zelenina

Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu

Nápoje
Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem Nápoje

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu Recepty

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu

Saláty
Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější! Ryby a mořské plody

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější!

Losos s koprovým pestem a bramborovými lupínky podle Karolíny Kamberské Recepty

Losos s koprovým pestem a bramborovými lupínky podle Karolíny Kamberské

Polévky
Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů Polévky

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Italská polévka Risi Bisi s hráškem a rýží – tradiční kombinace chutí v netradiční podobě Polévky

Italská polévka Risi Bisi s hráškem a rýží – tradiční kombinace chutí v netradiční podobě

Předkrmy a chuťovky
Přes noc kynuté housky podle Kristiny Lund – švédské pečivo, které má díky dlouhému kynutí skvělou chuť

Přes noc kynuté housky podle Kristiny Lund – švédské pečivo, které má díky dlouhému kynutí skvělou chuť

Tortillové wrapy s mletým masem, zeleninou a tatarskou omáčkou – zábavná a rychlá večeře Předkrmy a chuťovky

Tortillové wrapy s mletým masem, zeleninou a tatarskou omáčkou – zábavná a rychlá večeře

Domácí toustový chléb, který budete péct zas a znova Recepty

Domácí toustový chléb, který budete péct zas a znova

Vegetariánské
Čočková sekaná s mrkví a hráškem – chutná vegetariánská verze tradičního českého oběda

Čočková sekaná s mrkví a hráškem – chutná vegetariánská verze tradičního českého oběda

Gyros s restovaným květákem, zeleninou a tzatziki – bezmasá verze oblíbeného street foodu Vegetariánské

Gyros s restovaným květákem, zeleninou a tzatziki – bezmasá verze oblíbeného street foodu

Smažené houbové řízky se šťouchanými bramborami – dary lesa v neodolatelném křupavém kabátku Vegetariánské

Smažené houbové řízky se šťouchanými bramborami – dary lesa v neodolatelném křupavém kabátku

Sladké
Švestkové řezy s křupavou makovou drobenkou – šťavnatý koláč s oblíbenou kombinací chutí

Švestkové řezy s křupavou makovou drobenkou – šťavnatý koláč s oblíbenou kombinací chutí

Závin s hruškami a ostružinami – sladký kousek podzimu na talíři Sladké

Závin s hruškami a ostružinami – sladký kousek podzimu na talíři

Voňavý jablkový kompot se švestkami – uchovejte chuť babího léta ve sklenici Ovoce

Voňavý jablkový kompot se švestkami – uchovejte chuť babího léta ve sklenici

Maso
Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Osvěžující asijský salát z hlávkového zelí – skvělý do rýžových nudlí i jako příloha Saláty

Osvěžující asijský salát z hlávkového zelí – skvělý do rýžových nudlí i jako příloha

Croissanty plněné kuřecím salátem s hrozny, jablky a pekany – delikátní twist na klasiku Předkrmy a chuťovky

Croissanty plněné kuřecím salátem s hrozny, jablky a pekany – delikátní twist na klasiku

Zelenina
Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu

Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu

Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce Recepty

Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce

Fava – řecká pomazánka ze žlutého hrachu Recepty

Fava – řecká pomazánka ze žlutého hrachu

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Padne v pondělí francouzská vláda? Analýzy říkají, že ano. Zemi čekají rozsáhlé demonstrace Krvavý Měsíc nad Českem: Podívejte se na fotografie úplného zatmění Oblíbená moderátorka Laďka Něrgešová se navzdory nemoci vrací na obrazovky. Řekla, jak se cítí

prima-zeny

Vítězka Zrádců bude fandit ženám. Když Šáchovou někdo zradí v osobním životě, pálí mosty Podle Kincla jsou ženy lepší ve lžích a intrikách. Ve Zrádcích chtěl udeřit režiséra Velkolepé uvedení druhé řady Zrádců. Událost ovládl hradní pán Kotek na bílém koni

prima-zoom

Co se děje v australské Oblasti 51? Případ, který inspiroval poslední V zajetí démonů: Smurlovi trpěli roky, odskákal to i pes Nepropásněte úplné zatmění Měsíce. Bude vypadat jako cihlově červený úplněk, Češi ho uvidí po šesti letech

prima-fresh

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů Hamburská vepřová kýta špikovaná šunkou a kyselými okurkami podle Pepy Nemravy – originální pečínka ve smetanové omáčce Rychlá a výživná sardinková pomazánka – ozvláštněte ji avokádem, bylinkami nebo oříšky

prima-cool

RECENZE: V zajetí démonů 4 Místo sedadel běžecký pás. Promítání nového hororu od Kinga není nic pro slabochy Je World of Tanks pro metalisty? Vyzpovídali jsme slavnou kapelu, která je s herním hitem spojená

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Dýně jezte klidně každý den. Hokaido je skvělá pro zdraví, pohodu i krásu Rulík zlomocný: Nejjedovatější česká rostlina! Jaké jsou příznaky otravy? Naučte psa být doma sám. Za zničené věci ho netrestejte.

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.