Prostřeno: Vepřová panenka v mandlové krustě s brusinkami a šťouchaným bramborem

Moje hodnocení
65x

Vepřová panenka v mandlové krustě s brusinkami a šťouchaným bramborem

5 porcí
120 minut

Suroviny

Postup přípravy

Brambory oloupeme, uvaříme a rozšťoucháme spolu s opečenou cibulkou a slaninou. Vezmeme si panenku, kterou očistíme, osolíme, opepříme, potřeme trochou oleje a dáme ji ze všech stran osmažit na rozpálenou pánev. Poté maso vyjmeme a vložíme do předem vyhřáté trouby na 150°C a pečeme zhruba sedm minut do růžova. Poté nakrájíme na asi čtyřcentimetrové válečky, které obalíme v opražených mandlích. Ihned servírujeme se šťouchanými brambory a s brusinkami.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící


Přečtěte si také

Recepty