návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím

Lahodně s Ellou každý den

Lahodně s Ellou každý den
Autor: TZ + Tereza Pánková Lahodně s Ellou každý den
Už jste slyšeli o britské blogerce Elle Woodward, která se proslavila svým blogem Deliciously Ella? Letos vyšla v českém překladu její již druhá kuchařka a nás opravdu baví! :)
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Pokračování kuchařky Lahodně s Ellou není jen tak obyčejným seznamem receptů. Není to ani nudné povídání o nějaké další dietě. Je to zajímavá kniha, díky které se naučíte těšit z přírodního jídla a zároveň dopřejete tělu to, co nejvíce potřebuje.

Autorka si je navíc vědoma složitosti a uspěchanosti dnešní doby, a proto dbala na to, aby se její recepty daly připravit snadno a rychle. Je to jedinečná publikace, která člověku umožní zlepšit kvalitu života bez velké námahy.

Chci vám ukázat, jak zkombinovat běžné, přírodní přísady a připravit z nich za pár minut fantastický pokrm, a také vám pomoci vytvořit lepší plán, díky němuž budete mít po ruce výtečné a zdravé jídlo na celý den, ať už jste doma, nebo v práci. (Ella)

Kniha obsahuje řadu tipů a rad, jak změnit svůj životní styl. V úvodu se dočtete něco málo o stylu života samotné Elly, ale také rady, jak pracovat se samotnými potravinami, které používat a jak je uchovávat. Recepty jsou rozdělené do šesti kapitol a v knize jich najdete víc jak 100!

ella_fotor Foto:

Kniha obsahuje tyto hlavní kapitoly:

– Snídaně

– Zdravá strava do krabičky

– Saláty

– Jednoduché večeře pro všední dny

– Vaření pro skupiny

– Jednoduché sladkosti

Lahodně s Ellou každý den 3 Foto:

Vyzkoušeli jsme!

My jsme se rozhodli připravit jeden recept z kapitoly Zdravá strava do krabičky: Salát z mrkve, červený řepy a sezamu.

U receptu bylo několik možností, k čemu salát zvolit. My jsme vymysleli kombinaci salátu, hnědé rýže a rukoly s avokádem. Místo kompletně syrové řepy jsme použili nakládanou, nicméně i tak nás salát opravdu bavil. Velmi jednoduchý, díky javorovému sirupu nasládlý, ale především chutný. Výborná příloha i samostatný pokrm.

Moc nás těší především styl, jakým jsou recepty v kuchařce prezentovány. Rychlé, svěží. Pokud jste tedy příznivci stravy z přírodních potravin rostlinného původu, je tato kniha pro vás to pravé.

Vydalo ji opět nakladatelství Omega, zakoupit ji můžete za 349 korun.

Související témata: recenze , kuchařky , knihy
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama