Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Kdo je Martin Legeza? Teenager a foodbloger, který nás baví!

Martin Legeza

Martin Legeza Zdroj: Martin-food.com

  • Zavřít
Martin Legeza

Martin Legeza Zdroj: Martin-food.com

Martin je super kluk, který se chystá na gympl. Martin je ale taky kluk, který ve svých 16 letech vaří jako profík, používá vybraný gastronomický slovník, jídla sám styluje i fotí, a pak je prezentuje na blogu Martin-food.com.

Seznam.cz banner

Martin Legeza je další nadějí, že v Čechách vyroste nová generace, která bude chtít jíst lépe. A protože přemýšlí i nad kuchařkou, určitě o něm ještě uslyšíme…

Martine, ty sis založil blog před rokem, to ti bylo pouhých 15!, soudě dle tvé úrovně dnes si ale už musel přece umět vařit?

Ano, vařím už od nějakých 10 let. Tehdy to nebyl takový výkon, jaký bych si představoval, ale stále pozoruji pokroky.

Jak ses učil a pořád učíš vařit?

Od všeho jsem si vzal něco. Něco mě naučili doma, něco jsem se naučil z kuchařek. Dnes třeba hodně sleduji videa.

Jaká jídla vaříš nejčastěji a jaká nejraději?

Snažím se vařit co nejvíce různých jídel, takže bych asi neřekl, že nějaké jídlo vařím nejčastěji, nebo že mám nějaké nejraději. Jídel existuje ohromná spousta a další možné kombinace ještě ani nebyly vyzkoušeny. Takže se opravdu snažím využít možnosti kombinování na maximum.

Jídla si styluješ i fotíš sám, viď?

Ano. I když fotky zatím nemám v nejlepší kvalitě. Ale už vybírám ten správný fotoaparát.

Sbíráš někde inspiraci, jak by styling jídla a fotky měly vypadat nebo se řídíš spíš vlastním citem a intuicí?

Co se stylingu týče, tak sbírám inspiraci všude možně, ale ve většině případů improvizuji, až když je jídlo hotové. Inspiraci čerpám hodně z internetu – například sleduji spoustu lidí na Instagramu, ukládám si nápady na Pinterestu a sleduji různé videorecepty. A samozřejmě si rád listuji kuchařkami. Spoustu zajímavých receptů jsem našel spíše ve starších kuchařkách, které jsou už dnes těžko k sehnání. Takhle to třeba dělá Martin Štangl z Esky, díky kterému jsem si v poslední době hodně oblíbil českou kuchyni.

Martin Legeza letos získal speciální cenu pořadatelů Foodblog roku 2016. Na této fotce je společně s ostatními vítězkami všech kategorií na slavnostním vyhlášení, Foto: archiv Foodblog roku

Byla by třeba pro tebe stáž v Esce výzvou?

Určitě ano! Kuchařskou výzvou by pro mě určitě byla stáž jak v českých, tak v zahraničních restauracích. Zde bych se mohl spoustu nového naučit a nasbírat cenné zkušenosti. Dále je pro mě výzva určitě vlastní kuchařka – chtěl bych aby byla něčím specifickým zajímavá a originalitou by se lišila od ostatních.

Kolik času ti vaření jako koníček zabere?

Času v kuchyni strávím opravdu hodně. Teď nedávno jsem třeba do devíti hodin večer připravoval roastbeef a ještě kolem půl desáté začal péct sušenky pro focení na akci Gastrokroužku. Také si většinou každý den připravuji večeře, takže denně jsem v kuchyni určitě alespoň hodinu.

Na jakou školu se vlastně chystáš?

Po prázdninách nastupuju do prvního ročníku na gymnáziu.

Je něco, co takovému 16letému kuchaři v kuchyni nesmí chybět - ať už ze surovin nebo vybavení?

Čím častěji vařím, tím si víc říkám, že bych se neobešel bez kuchyňského robota. Výrazně totiž urychlí práci a zároveň je výsledek vždy dokonalý. Konkrétní surovina, bez které bych se v kuchyni neobešel, mě asi zrovna teď nenapadá. Ale rád vařím ze sezónních surovin a mám na tom rád, že pořád zkouším něco nového.

Vaří taky tvoji kamarádi nebo jsi mezi vrstevníky za “exota”?

Ostatní se taky někdy pokouší třeba o sladké pečivo, ale asi to pro ně není úplně nejlépe strávená chvíle dne :) Co si ale myslí o mém vaření upřímně netuším. Někdo je možná nadšený, ale někdo to může pokládat za ztrátu času, když si může jídlo kdykoliv koupit.

Jak by se podle tebe dala přilákat pozornost mladých k vaření a jídlu obecně?

Co jsem tak zaznamenal, tak musí být příprava jídla rychlá a jednoduchá. Spoustu mých spolužáků od některých, řekl bych, až dokonalých surovin odradila školní jídelna. Pokud by viděli, že se dá za pár minut připravit dokonalé jídlo, tak by podle mě mohli mít dobrý pocit z toho, že si jídlo dokázali připravit sami. Navíc stačí srávný postup a z jejich neoblíbených surovin se jako kouzlem stane vynikajicí jídlo! Hlavní ale je, aby se opravdu zajímali o to, co jí, pak by je příprava jídla mohla aspoň trochu bavit.

Co tě teď čeká v oblasti gastronomie zajímavého?

Už si chvíli pohrávám s myšlenkou, že bych dal dohromady svou vlastní kuchařku. Chtěl bych zaujmout něčím opravdu originálním, ale zatím je to jen taková vize, která se neuskuteční dříve jak za rok. Pokud bych však svým nápadem zaujal, tak bych psaní věnoval maximum volného času a vše bych se pokusil dokonale zpracovat. Nyní se domlouvám na stáži v jedné pražské restauraci. Ještě musím dořešit detaily, ale myslím, že už s tím můžu počítat.

Co tě kromě vaření ještě baví?

Kromě vaření mě zaujalo například fotografování nebo cestování. Oboje je však s vařením propojené, takže se mé koníčky pohybují v jednom kruhu.

Čím sis udělal naposledy radost?

Velkou radostí je pro mě vždy, když se jídlo povede tak, jak si představuji. V poslední době se mi celkem dařilo v cukrařině, takže naposledy mi udělal radost dezert :)

Vyzkoušejte jeden z receptů, které najdete na Martinově blogu Martin-food.com

Jako recept jsem vybral čočkovou polévku, která se hodí i k rozhovoru, protože je to ideální příklad jídla, které moc lidí po zážitcích z jídelny nemá rádo, ale se správnými surovinami se z této polévky stane výborné jídlo.

ČOČKOVÁ POLÉVKA S BRAMBOROVÝMI CHIPSY

Tato polévka je ideální jako rychlý oběd. V receptu jsem použil uzená žebra (použijte plochá žebra, protože mají více masa), ale můžete použít i jiné uzené maso. Čočku jsem vybral francouzskou zelenou, protože perfektně drží tvar a je těžké ji rozvařit. Na závěr jsem se pokusil nahradit pečivo bramborovými chipsy a myslím, že to byl výborný nápad. V polévce byly vynikající tím, že byly perfektně křupavé na rozdíl od rozmáčeného pečiva. Pokud se je rozhodnete připravit, tak je nesolte, protože sůl z brambor zbytečně vytahuje vodu a pečte je, dokud nebudou křupavé.

5 PORCÍ / DOBA PŘÍPRAVY: 20 minut

• 2 stonky řapíkatého celeru

• 1 mrkev

• 150 g uzených žeber (uvařených)

• 1/4 červené cibule

• 200 ml bílého vína

• snítka čerstvého tymiánu

• 1/2 lžičky kmínu

• 1/4 lžičky skořice

• 400 g francouzské zelené čočky Puy

• 3 hrnky vývaru

• 2 hrnky vody

• 1 hrst hladkolisté petržele

• 1/2 červené chilli papričky

1. Řapíky celeru zbavte tuhých vláken. Buď řapík jen rozlomte a vlákna stáhněte nebo na ně můžete použít škrabku na brambory. Mrkev oloupejte a spolu s celerem ji nakrájejte na kostičky. Zeleninu začněte opékat na olivovém oleji.

2. Po 2 minutách přidejte obrané uzené maso a až se trochu opeče, přidejte nakrájenou cibuli. Vše chvíli nechejte opékat, pak přidejte čočku s tymiánem, kmínem a skořicí. Koření restováním zvýrazní svou chuť, ale stále míchejte, aby se nic nepřipalovalo. Po chvíli vše zalijte vínem a po odpaření alkoholu přilijte vývar s vodou.

3. Polévku vařte, dokud čočka nezměkne, ale musí být stále al dente, trvá to asi 15 minut. Na závěr polévku jen dosolte a pokud nebudete spokojeni s konzistencí, můžete polévku trochu promixovat tyčovým mixérem, ale neudělejte z ní hladký krém.

4. Polévku podávejte s nasekanou petrželí, chilli, a pokud nechcete pečivo, tak nahoru dejte čerstvě upečené bramborové chipsy.

Autor: Adéla Hálková

Sdílejte článek
Štítky jídlo restaurace polévka recept brambůrky pečivo skořice celer foodblog brambor uzené maso rozhovor foodblogeři Martin Legeza

Návrhy pro vás

Rohlíčky z bramborového těsta s medovým máslem a mandlemi Sladké

Rohlíčky z bramborového těsta s medovým máslem a mandlemi

Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve Vegetariánské

Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve

Vepřové výpečky na černém pivu s jablky – dokonale hořkosladká chuť na talíři Maso

Vepřové výpečky na černém pivu s jablky – dokonale hořkosladká chuť na talíři

Plněné hovězí rolky na pivu – poctivá klasika s vůní slaniny a koření Maso

Plněné hovězí rolky na pivu – poctivá klasika s vůní slaniny a koření

Londýnské řezy – vláčný dezert s povidly a křupavou krustou z ořechového sněhu Sladké

Londýnské řezy – vláčný dezert s povidly a křupavou krustou z ořechového sněhu

Nepečený švestkovo-jablečný dort: Jednoduchý moučník s piškoty a kompotem Sladké

Nepečený švestkovo-jablečný dort: Jednoduchý moučník s piškoty a kompotem

Vepřový jazyk s houbovou omáčkou – zapomenutá klasika české kuchyně Maso

Vepřový jazyk s houbovou omáčkou – zapomenutá klasika české kuchyně

Rychlé domácí langoše bez kynutí – festivalová klasika se zakysanou smetanou a slaninou Recepty

Rychlé domácí langoše bez kynutí – festivalová klasika se zakysanou smetanou a slaninou


Přečtěte si také

Sladké
Rohlíčky z bramborového těsta s medovým máslem a mandlemi

Rohlíčky z bramborového těsta s medovým máslem a mandlemi

Prostřeno!
Prostřeno: Nevajíčková pomazánka, pečivo

Prostřeno: Nevajíčková pomazánka, pečivo

Prostřeno!
Prostřeno: Pečená zelenina, šťouchané brambory, domácí dip tofunéza

Prostřeno: Pečená zelenina, šťouchané brambory, domácí dip tofunéza

Prostřeno!
Prostřeno: Štrúdl z pivního těsta s mákem

Prostřeno: Štrúdl z pivního těsta s mákem

Prostřeno!
Prostřeno: Curry polévka s cizrnou

Prostřeno: Curry polévka s cizrnou

Vegetariánské
Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve

Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve

Maso
Vepřové výpečky na černém pivu s jablky – dokonale hořkosladká chuť na talíři

Vepřové výpečky na černém pivu s jablky – dokonale hořkosladká chuť na talíři

Soutěžící
Frída Oratorová chce lidem představit veganství

Frída Oratorová chce lidem představit veganství

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce

Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce

Fusilli s houbami a slaninou – podzimní klasika s italskými chutěmi Recepty

Fusilli s houbami a slaninou – podzimní klasika s italskými chutěmi

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů Polévky

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Sladké
Rohlíčky z bramborového těsta s medovým máslem a mandlemi

Rohlíčky z bramborového těsta s medovým máslem a mandlemi

Londýnské řezy – vláčný dezert s povidly a křupavou krustou z ořechového sněhu Sladké

Londýnské řezy – vláčný dezert s povidly a křupavou krustou z ořechového sněhu

Nepečený švestkovo-jablečný dort: Jednoduchý moučník s piškoty a kompotem Sladké

Nepečený švestkovo-jablečný dort: Jednoduchý moučník s piškoty a kompotem

Maso
Vepřové výpečky na černém pivu s jablky – dokonale hořkosladká chuť na talíři

Vepřové výpečky na černém pivu s jablky – dokonale hořkosladká chuť na talíři

Plněné hovězí rolky na pivu – poctivá klasika s vůní slaniny a koření Maso

Plněné hovězí rolky na pivu – poctivá klasika s vůní slaniny a koření

Vepřový jazyk s houbovou omáčkou – zapomenutá klasika české kuchyně Maso

Vepřový jazyk s houbovou omáčkou – zapomenutá klasika české kuchyně

Vegetariánské
Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve

Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve

Kuře s houbovou nádivkou a pečenou zeleninou – šťavnatý pokrm pro sváteční stůl Maso

Kuře s houbovou nádivkou a pečenou zeleninou – šťavnatý pokrm pro sváteční stůl

Zapečený květák s paprikami, slaninou a sýrem – vydatný oběd z pár surovin Recepty

Zapečený květák s paprikami, slaninou a sýrem – vydatný oběd z pár surovin

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Ryby a mořské plody
Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Polévky
Polévka z červené řepy s bílými fazolemi, zelenými fazolkami a koprem

Polévka z červené řepy s bílými fazolemi, zelenými fazolkami a koprem

Hřejivá polévka s vepřovým masem, houbami a vejcem – pokrm inspirovaný japonským ramenem Polévky

Hřejivá polévka s vepřovým masem, houbami a vejcem – pokrm inspirovaný japonským ramenem

Kuřecí polévka s houbami a rýží – hřejivá klasika v moderním kabátku Polévky

Kuřecí polévka s houbami a rýží – hřejivá klasika v moderním kabátku

Recepty
Rychlé domácí langoše bez kynutí – festivalová klasika se zakysanou smetanou a slaninou

Rychlé domácí langoše bez kynutí – festivalová klasika se zakysanou smetanou a slaninou

Bramborové placičky s pivním sýrem – originální chuťovka k pivu i na večeři Vegetariánské

Bramborové placičky s pivním sýrem – originální chuťovka k pivu i na večeři

Cebularz – polské kynuté koláče s cibulí a mákem budou slušet i české tabuli Předkrmy a chuťovky

Cebularz – polské kynuté koláče s cibulí a mákem budou slušet i české tabuli

Vegetariánské
Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve

Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve

Polévka z červené řepy s bílými fazolemi, zelenými fazolkami a koprem Polévky

Polévka z červené řepy s bílými fazolemi, zelenými fazolkami a koprem

Bramborové placičky s pivním sýrem – originální chuťovka k pivu i na večeři Vegetariánské

Bramborové placičky s pivním sýrem – originální chuťovka k pivu i na večeři

Sladké
Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu

Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta Sladké

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta

Piškotový dort s jablky a ananasem – svěží dezert bez pečení Sladké

Piškotový dort s jablky a ananasem – svěží dezert bez pečení

Saláty
Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Přílohy
Gattò di patate – tradiční neapolský nákyp ze šťouchaných brambor se šunkou a sýrem

Gattò di patate – tradiční neapolský nákyp ze šťouchaných brambor se šunkou a sýrem

Dokonalý holandský řízek s bramborovou kaší a okurkovým salátem podle receptu z restaurace Brambory na Pankráci Maso

Dokonalý holandský řízek s bramborovou kaší a okurkovým salátem podle receptu z restaurace Brambory na Pankráci

Krémové rizoto s pečenými hruškami a modrým sýrem – sladko-slaná harmonie na talíři Přílohy

Krémové rizoto s pečenými hruškami a modrým sýrem – sladko-slaná harmonie na talíři

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Kubáček: Turek ministrem zahraničí? Stejná situace jako s Lipavským, měl by tam být někdo jiný Horké chvíle Motoristů po hovoru u Babiše: Srabe, spílala žena Turkovi a dobývala se mu do auta Počasí na úterý: Čeká nás chladné ráno. MAPA ukazuje, kde klesnou teploty k nule

prima-zeny

Playboy z Moravy Honza v nahé seznamce: Připadám si jako Karlík v továrně na čokoládu MJ chce pomstít bratra. Mia neváhala a začala taktizovat proti Báře Patrik Kincl se dlouho ve Zrádcích neohřál. Mia ho zneškodnila, hraje špinavou hru

prima-zoom

Jak křeček zvládá alkohol? Šéf NATO vtipně okomentoval potíže ruské ponorky u západních břehů. Původně jí hrozila exploze Kdo jsou poslední rukojmí, které Hamás vrátil do Izraele? Jde o tankisty nebo hrdinu z hudebního festivalu

prima-fresh

Rohlíčky z bramborového těsta s medovým máslem a mandlemi Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve Vepřové výpečky na černém pivu s jablky – dokonale hořkosladká chuť na talíři

prima-cool

Chystá se velký návrat Ripleyové Unikl parádní trailer 2. série nového Daredevila. Fanoušky nadchl další velký comeback Udělejte si z mobilu skutečný foťák. Čína epicky vyzývá na souboj Apple a Samsung

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Bydlení Diane Keaton bylo unikátní jako ona sama. Dům z roku 1880 snoubí historii s luxusem Chcete mít v zimě čerstvou pažitku? Pusťte se do domácího rychlení! Na podzim mění listy barvu na žlutou, oranžovou, červenou a hnědou. Víte proč?

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.