Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Losos
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Losos
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Poctivá česneková pomazánka se sýrem

Poctivá česneková pomazánka se sýrem

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Klára Michalová ,
Akademie kvality

Hit týdne

Další hity

Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci

Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Aperol Spritz
Aperol Spritz
Poctivá zelňačka s klobásou
Poctivá zelňačka s klobásou
Sloní žrádlo
Sloní žrádlo
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Jak správně skladovat podzimní ovoce a zeleninu? Uchovejte nejběžnější druhy po celou zimu

Při správném skladování vydrží kořenová zelenina celou zimu

Při správném skladování vydrží kořenová zelenina celou zimu Zdroj: iStock

  • Zavřít
Při správném skladování vydrží kořenová zelenina celou zimu

Při správném skladování vydrží kořenová zelenina celou zimu Zdroj: iStock

Klíčovým krokem v péči o ovoce a zeleninu je správné skladování surovin. Obecně platí, že ideální podmínky zahrnují uchování v přítmí a při vhodné teplotě, která se liší podle druhu surovin. Mimo to existuje možnost zpracovat zeleninu různými způsoby, jako je konzervování, sušení nebo zamrazení. Pokud jde o nadbytek ovoce, existují různé způsoby jeho využití, včetně výroby džemů, kompotů nebo moštů.

Seznam.cz banner

Pokud máte plody z vlastní zahrádky nebo se vám podaří nakoupit zeleninu či ovoce od českých farmářů, naučte se je správně skladovat, abyste si kvalitní produkty mohli vychutnávat celou zimu.

Pokud se rozhodnete nakupovat podzimní ovoce a zeleninu ke skladování, je vhodné volit produkty od prověřených dodavatelů, jako jsou ty s logem kvality Klasa, Regionální potravina nebo BIO.

Brambory

Věděli jste, že každý Čech sní průměrně 60 kilogramů brambor ročně a v Česku je registrováno 119 odrůd? A také, že nejvíce brambor se vypěstuje na Vysočině?

Jak si tedy brambory udržet co nejdéle čerstvé? V případě této oblíbené plodiny uděláte nejlépe, pokud zamezíte přístupu světla, zajistíte teplotu kolem 4 °C a relativní vlhkost v rozmezí 80–90 %. Důležité je také, aby hlízy byly umístěné v prodyšném obalu, třeba v přepravce. Uchovávání brambor v ledničce nebo v pokoji se nedoporučuje kvůli nevhodné teplotě. Nízké teploty mohou způsobit, že škrob v bramboře se přemění v cukr. To může vést ke změně chuti brambor, což je nepříjemné, pokud je plánujete použít k vaření nebo pečení. Pokojová teplota naopak může způsobit, že brambory klíčí rychleji, což může rovněž vést ke ztrátě chuti a textury, a jsou náchylnější ke zkáze.

Připravte klasické francouzské brambory s uzeným a vejci podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE

Cibule

Dostatečně suchou cibuli skladujte v temnu a chladu, podobně jako brambory. Dejte však pozor na to, aby tyto dvě plodiny nebyly v kontaktu – v opačném případě se vám obě začnou kazit. I zde platí, že cibule (a třeba ani česnek) nejsou vhodné ke skladování v chladničce.

Dostatečně suchou cibuli je nejlepší skladovat v temnu a na chladném místě, obdobně jako brambory. Je však důležité dát pozor na to, aby tyto dvě plodiny nebyly ve vzájemném kontaktu, protože to může vést k tomu, že se obě začnou rychle kazit. Je důležité poznamenat, že cibule (a stejně tak česnek) nejsou vhodné pro skladování v chladničce. Chladnička může způsobit, že cibule změkne a ztratí svou typickou chuť. Optimální teplota pro skladování cibule je kolem 7–10 °C s dobrou cirkulací vzduchu. Chladné a suché místo, například temný sklep nebo spíž, je ideální pro dlouhodobé uchování cibule.

Mimo to doporučujeme skladovanou cibuli pravidelně kontrolovat, případně odstranit zkažené kusy a zajistit, že je uložena v suchém prostředí, aby se zabránilo vlhkosti, která by mohla způsobit zkázu.

Vyberte si ze zajímavých receptů, v kterých cibule hraje hlavní roli

Lahodný džem z karamelizované cibule s balzamikovým octem Předkrmy a chuťovky

Lahodný džem z karamelizované cibule s balzamikovým octem

26
Lyonské brambory – na pánvi smažené plátky brambor s karamelizovanou cibulí Přílohy

Lyonské brambory – na pánvi smažené plátky brambor s karamelizovanou cibulí

22
Francouzská cibulačka s nudlemi po asijsku Polévky

Francouzská cibulačka s nudlemi po asijsku

12
Jemný cibulový krém s bylinkovými krutony Polévky

Jemný cibulový krém s bylinkovými krutony

29
Tortilla de patatas – španělská vaječná omeleta s bramborami a cibulí Recepty

Tortilla de patatas – španělská vaječná omeleta s bramborami a cibulí

25
Cibulová polévka s fenyklem a kaprem podle Marcela Ihnačáka Recepty

Cibulová polévka s fenyklem a kaprem podle Marcela Ihnačáka

21
Cibulová marmeláda z červené cibule – perfektní chuťovka nejen k sýrům Recepty

Cibulová marmeláda z červené cibule – perfektní chuťovka nejen k sýrům

134
Pečené cibule s máslem ochuceným pastou miso podle Ottolenghiho Recepty

Pečené cibule s máslem ochuceným pastou miso podle Ottolenghiho

24
Smažené cibulové kroužky v pivním těstíčku Recepty

Smažené cibulové kroužky v pivním těstíčku

94
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí Recepty

Řízky obalené naruby zapečené s cibulí

34
Karamelizovaná cibule: Recept krok za krokem i tipy, jak ji použít Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Karamelizovaná cibule: Recept krok za krokem i tipy, jak ji použít

Kořenová zelenina

Zde pro vás máme zajímavou možnost uchování. Mrkev či petržel očistěte od hlíny (ovšem nemyjte vodou) a zkraťte nať zhruba na 3 cm. Zeleninu poté umístěte do přepravky s vlhkým, ale nikoliv mokrým pískem, jako byste ji znovu chtěli zasadit. Nádobu umístěte do chladného, tmavého sklepa a zelenina tak vydrží dlouho svěží.

Dalším vhodným způsobem uchování je mražení. Avšak i při mražení je důležité provést předcházející krok, kterým je blanšírování zeleniny, aby si zachovala svou chuť a vitamíny. Blanšírování zahrnuje prudké spaření zeleniny ve vroucí vodě, následované rychlým ochlazením. Tím se zničí bakterie a prodlouží se trvanlivost zeleniny v mrazáku až na 12 měsíců.

Vyzkoušejte výbornou milionovou polévku z kořenové zeleniny podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE

Jablka

Jablka mají ráda studené prostory s vysokou vlhkostí. Docílíte toho například pomocí nádoby s vodou umístěnou poblíž ovoce. To skládejte do prodyšných bedýnek nejlépe v jedné vrstvě a určitě je nemyjte vodou – plody jinak zbavíte přírodní ochranné vrstvy. Pokud tyto postupy dodržíte, jablka vám vydrží klidně i několik měsíců.

Zdroj: www.akademiekvality.cz

Nechte se zlákat receptem na šťavnatý jablečný koláč s vanilkou, který hravě zvládnete podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE

Klára Michalová

Autor článku

Klára Michalová

Všechny články autora

šéfredaktorka FTV Prima , Prima FRESH

Akademie kvality

Autor článku

Akademie kvality

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky cibule ovoce zima zelenina jablka skladování vlhkost brambor kořenová zelenina

Návrhy pro vás

Nakládané sýry v pikantním oleji s česnekem a kmínem – chuťovka do zásoby Předkrmy a chuťovky

Nakládané sýry v pikantním oleji s česnekem a kmínem – chuťovka do zásoby

Tuniský mátový čaj – tradiční nápoj je sladký, aromatický a podává se s oříšky Nápoje

Tuniský mátový čaj – tradiční nápoj je sladký, aromatický a podává se s oříšky

Celé pečené kuře na jablkách s bylinkami – šťavnatá drůbeží pečínka pro celou rodinu Maso

Celé pečené kuře na jablkách s bylinkami – šťavnatá drůbeží pečínka pro celou rodinu

Čokoládová bábovka se skořicovou náplní – voňavý dezert pro milovníky čokolády i tvarohu Sladké

Čokoládová bábovka se skořicovou náplní – voňavý dezert pro milovníky čokolády i tvarohu

Chlebíčky s řízkem, bramborovým salátem a koprem – tip na zužitkování sváteční večeře Maso

Chlebíčky s řízkem, bramborovým salátem a koprem – tip na zužitkování sváteční večeře

Krůtí kostky na smetaně à la svíčková – klasická omáčka z kořenové zeleniny s křehkým masem nakládaným ve svěží marinádě Omáčky

Krůtí kostky na smetaně à la svíčková – klasická omáčka z kořenové zeleniny s křehkým masem nakládaným ve svěží marinádě

Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží Ovoce

Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích Ryby a mořské plody

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích


Přečtěte si také

Předkrmy a chuťovky
Nakládané sýry v pikantním oleji s česnekem a kmínem – chuťovka do zásoby

Nakládané sýry v pikantním oleji s česnekem a kmínem – chuťovka do zásoby

Nápoje
Tuniský mátový čaj – tradiční nápoj je sladký, aromatický a podává se s oříšky

Tuniský mátový čaj – tradiční nápoj je sladký, aromatický a podává se s oříšky

Maso
Celé pečené kuře na jablkách s bylinkami – šťavnatá drůbeží pečínka pro celou rodinu

Celé pečené kuře na jablkách s bylinkami – šťavnatá drůbeží pečínka pro celou rodinu

Sladké
Čokoládová bábovka se skořicovou náplní – voňavý dezert pro milovníky čokolády i tvarohu

Čokoládová bábovka se skořicovou náplní – voňavý dezert pro milovníky čokolády i tvarohu

Novinky
Dnes slavíme sv. Štěpána. Koleda měla magickou moc a na stole voněla drůbež

Dnes slavíme sv. Štěpána. Koleda měla magickou moc a na stole voněla drůbež

Maso
Chlebíčky s řízkem, bramborovým salátem a koprem – tip na zužitkování sváteční večeře

Chlebíčky s řízkem, bramborovým salátem a koprem – tip na zužitkování sváteční večeře

Omáčky
Krůtí kostky na smetaně à la svíčková – klasická omáčka z kořenové zeleniny s křehkým masem nakládaným ve svěží marinádě

Krůtí kostky na smetaně à la svíčková – klasická omáčka z kořenové zeleniny s křehkým masem nakládaným ve svěží marinádě

Novinky
Jan Pípal z Vinohradského Parlamentu a jeho jistota sváteční tabule. Jak peče kachnu on?

Jan Pípal z Vinohradského Parlamentu a jeho jistota sváteční tabule. Jak peče kachnu on?

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek Těstoviny

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Sladké
Čokoládová bábovka se skořicovou náplní – voňavý dezert pro milovníky čokolády i tvarohu

Čokoládová bábovka se skořicovou náplní – voňavý dezert pro milovníky čokolády i tvarohu

Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží Ovoce

Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu Sladké

Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu

Maso
Celé pečené kuře na jablkách s bylinkami – šťavnatá drůbeží pečínka pro celou rodinu

Celé pečené kuře na jablkách s bylinkami – šťavnatá drůbeží pečínka pro celou rodinu

Chlebíčky s řízkem, bramborovým salátem a koprem – tip na zužitkování sváteční večeře Maso

Chlebíčky s řízkem, bramborovým salátem a koprem – tip na zužitkování sváteční večeře

Krůtí kostky na smetaně à la svíčková – klasická omáčka z kořenové zeleniny s křehkým masem nakládaným ve svěží marinádě Omáčky

Krůtí kostky na smetaně à la svíčková – klasická omáčka z kořenové zeleniny s křehkým masem nakládaným ve svěží marinádě

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Tuniský mátový čaj – tradiční nápoj je sladký, aromatický a podává se s oříšky

Tuniský mátový čaj – tradiční nápoj je sladký, aromatický a podává se s oříšky

Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem Nápoje

Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem Nápoje

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Ryby a mořské plody
Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína Předkrmy a chuťovky

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany Polévky

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Polévky
Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou Polévky

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub Polévky

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub

Předkrmy a chuťovky
Nakládané sýry v pikantním oleji s česnekem a kmínem – chuťovka do zásoby

Nakládané sýry v pikantním oleji s česnekem a kmínem – chuťovka do zásoby

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína Předkrmy a chuťovky

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem Předkrmy a chuťovky

Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem

Předkrmy a chuťovky
Nakládané sýry v pikantním oleji s česnekem a kmínem – chuťovka do zásoby

Nakládané sýry v pikantním oleji s česnekem a kmínem – chuťovka do zásoby

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“ Předkrmy a chuťovky

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec Vegetariánské
7

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec

Ovoce
Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře Sladké

Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce Sladké

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Ryby a mořské plody
Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy Saláty

Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Přílohy
Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta Přílohy

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Schillerová: Sledujeme náraz Stanjurova letadla do zdi. Dodržení schodku je nepravděpodobné Policie má poslední šanci vyřešit nejzáhadnější vraždu Česka. Za měsíc bude promlčená Sněhová nadílka v Česku: Sledujte RADAR, místy napadnou až desítky centimetrů

prima-zeny

Nejvtipnější momenty detektivní hry: Marcellův pozdrav, bahenní lázeň a komické počítání Baby boom celebrit v roce 2025: Které hvězdy se staly rodiči? Vánoce slavných 2025: Kotek na skok na farmě, Kavalčík se synem a Řehořková ve Vídni

prima-zoom

VIDEO: Pumy loví tučňáky Nejstarší kouzelnický trik se točí kolem useknuté hlavy. Úžasný příběh mudrce Džediho přežil tisíce let Vnímá vás kočka jako rodiče, nebo spíš jako kotě, o které se musí starat? Rozebíráme nesmírně zapeklité téma

prima-fresh

Nakládané sýry v pikantním oleji s česnekem a kmínem – chuťovka do zásoby Tuniský mátový čaj – tradiční nápoj je sladký, aromatický a podává se s oříšky Celé pečené kuře na jablkách s bylinkami – šťavnatá drůbeží pečínka pro celou rodinu

prima-cool

Nový trailer Avengers 5 s Thorem První trailer návratu Peaky Blinders aneb Tommy Shelby a peklo druhé světové války 5 nejočekávanějších her roku 2026: Co dělá společnost Wolverineovi a GTA 6?

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Svátek sv. Jana Evangelisty je den přípitků: Dnes má víno zázračnou moc Tipy pro zdravá játra: Co jíst a pít i jaké bylinky jim prospívají? Na Štěpána není pána: Tradice a koledy druhého svátku vánočního

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.