návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Milionová polévka

Hodnoceno: 6x
2–4 porce
do 30 minut
Milionová polévka
Autor: Češka z Česka Milionová polévka
Proč se tato polévka jmenuje milionová? Je naprosto perfektní a ve finále spíš k nezaplacení. Uvařenou ji máte velice rychle, z pár surovin a bez obtíží.

Suroviny (2–4 porce)

Postup

  1. Do misky nastrouhejte zeleninu.
  2. Do hrnce s nepřilnavým dnem dejte máslo a nastrouhanou zeleninu. Osolte a nechte asi 3 minuty dusit pod pokličkou, dokud zelenina lehce nepovolí.
  3. Zeleninový vývar nalijte do hrnce k zelenině, nechte projít varem a zasypte hrstí krupičky.
  4. Do čerstvě uvařené polévky přidejte rozšlehané vejce a promíchejte. Vejce horkem dojde.
  5. Servírujte s čerstvou petrželkou.

Češka z Česka
Jana Krátká

Omlouváme se, snažíme se dohledat chybějící obrázek

Na blogu Češka z Česka, který tvoří Jana Krátká, najdete recepty na jídla, která se od nepaměti připravují v naší zemi, místní suroviny, využití bylin, české zvyky a tradice, zajímavá místa Čech, Moravy a Slezska.

Nechte si připomenout něco z naší kultury, co možná už víte, nebo nevíte, nebo jste věděli a zapomněli…

www.ceskazceska.cz

• facebook @ceskazceska.cz

• Instagram @ceskazceska_blog