Cibulová polévka s fenyklem a kaprem podle Marcela Ihnačáka
Zdroj: Hostina
Cibulová polévka s fenyklem a kaprem podle Marcela Ihnačáka
Zdroj:
Hostina
V nové kuchařce Marcela Ihnačáka najdete recepty z běžných surovin, které ale překvapí nevšedními kombinacemi. Pokud na ně vaše chuťová představivost nestačí, nenechte se odradit, výsledná chuť je absolutně okouzlující. Třeba v tomto receptu se snoubí naše tradiční ryba se zajímavým fenyklem a nasládlou cibulí. Nevšední, jednoduché a přitom rafinované spojení.
Postup přípravy
-
V hrnci na olivovém oleji restujte cibuli spolu s fenyklem dozlatova. Přisypejte bobkové listy, římský kmín, sůl a pepř. Později přidejte máslo a kousky ryby.
-
Rybu opečte a podlijte bílým vínem. Krátce povařte, aby se z vína odpařil alkohol. Přilijte vývar. Na mírném ohni vařte 30 minut. Je-li třeba, ještě jednou dochuťte.
-
Polévku servírujte posypanou čerstvou fenyklovou natí nebo koprem.
Cibulová polévka s fenyklem a kaprem podle Marcela Ihnačáka 2
Zdroj: Hostina
Cibulová polévka s fenyklem a kaprem podle Marcela Ihnačáka 2
Zdroj:
Hostina