Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jahody
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jahody
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Hrdina kuchyně: Švestky – zde najdete recepty z 5. dílu

Hrdina kuchyně: Švestky

Hrdina kuchyně: Švestky

  • Zavřít
Hrdina kuchyně: Švestky

Hrdina kuchyně: Švestky

Švestky jsou v české a moravské kuchyni nezastupitelné. A nemyslíme jenom slivovici :) Jaký by to byl podzim bez švestkového koláče, povidel nebo plněných bramborových knedlíků s mákem? Ale švestky se výborně uplatní i ve slané kuchyni! Přesvědčte se v nových receptech Martina Škody.

Seznam.cz banner

Nejspíš máte pocit, že na švestky narazíte kolem každé silnice, ale zdání klame. Doba, kdy jsme byli švestkovou velmocí je už dávno pryč - minimálně sto let. Do té doby ale u nás byla švestka doma, přestože má kořeny kdesi na Kavkaze. O expanzi švestek do Evropy se zasloužili hlavně Římané, kteří je sázeli cestou, když dobývali nová území. Díky nim se švestky dostaly na Balkán, odkud pak během migrací Slovanů doputovaly i do našich končin. O skutečnou popularitu švestek se u nás zasloužil až Karel IV., vedle vinné révy byly švestky jednou z jeho pěstitelských priorit, i proto se jim leckde dodnes říká karlátka či kadlátka.

Kulinární pořad Hrdina kuchyně sledujte každou sobotu na Primě!

Vyzkoušejte zajímavé recepty se švestkami, které připravil Martin Škoda a Maruška Doležalová v pořadu Hrdina kuchyně:

Tradiční polský bigos se sušenými švestkami

Tradiční polská kuchyně využívá podobné suroviny jako ta česká, vepřové maso, houby a kysané zelí doplňuje v tomto receptu papriková klobáska, hovězí maso a sušené švestky. Výsledek je chuťově vynikajicí, určitě zkuste!

6 – 8 PORCÍ / PŘÍPRAVA: 5 HODIN

• 300 g vepřové plece nebo žebra

• 300 g hovězího krku nebo kližky

• 2 vepřové paprikové klobásy

• 2 cibule

• 1 lžíce sladké mleté papriky

• 5 kuliček nového koření

• 4 bobkového listu

• 100 g sušených švestek

• 800 g kysaného zelí

• velká hrst sušených hub (ideálně hřiby)

• 200 g uzeného boku nebo slaniny

• 800 g malých brambor

• 2 lžíce sádla

• sůl a čerstvě namletý černý pepř

• cukr

• chléb k podávání

1. Vepřové a hovězí maso nakrájejte na kostky, osolte, opepřete a mírně pocukrujte. Houby namočte do malé misky se studenou vodou. V ohnivzdorném hrnci rozehřejte sádlo na vysokou teplotu a maso ze všech stran prudce zatáhněte – nejdřív hovězí, poté vepřové.

2. Do hrnce přihoďte nahrubo nakrájené klobásy a také je opečte, po dvou minutách přidejte nasekanou cibuli a nechte jí krátce zesklovatět. Přisypte papriku, trochu cukru, nové koření, bobkový list a ještě zarestujte. Přihoďte sušené švestky, kysané zelí i s lákem, houby i s vodou, v níž byly namočené, a oloupané nahrubo nakrájené brambory. Osolte, opepřete a zamíchejte. Hrnec zaklopte a bigos duste v troubě vyhřáté na 130 °C asi 4 – 5 hodin.

3. Až hrnec otevřete, maso by se mělo rozpadat. Bigos podávejte s chlebem. Nejlepší trochu uleželý, tak druhý, třetí den.

Kachní stehna na švestkách s krupicovými noky

Pečená kachna je na české nedělní tabuli skutečný evergreen. Tentokrát zkuste místo klasického triumvirátu kachna – knedlík – zelí verzi trochu nevšední… Dokřupava vypečená kachní stehna s ovocem doplňte krupicovými nočky.

5 PORCÍ / PŘÍPRAVA: NAD 2 HODINY

Na kachnu:

• 5 kachních stehen

• 1 velký pomeranč

• 1 lžíce oleje

• 2 - 3 jablka

• 4 - 5 cibulí

• 10 švestek

• 3 stroužky česneku

• sůl a čerstvě namletý pepř

• sukr

• několik snítek tymiánu

• asi 250 ml vody

• 1 svitek skořice

1. Maso ze všech stran osolte, opepřete a mírně pocukrujte. Přidejte nastrouhanou kůru z dobře omytého pomeranče a vše rukama přimáčkněte k masu. Maso zakápněte olejem a vložte do mísy, přidejte tymián.

2. Troubu rozehřejte na 220 °C. Do vyššího pekáče naskládejte oloupané na čtvrtiny nakrájené cibulky, jablka, plátky česneku, vypeckované švestky, skořici, zbytek tymiánu a kachní stehna. Takto připravenou kachnu pečte asi 30 minut, aby se hezky zatáhla. Poté slijte tuk, který kachna pustila, přilijte šťávu z půlky pomeranče a trochu vody. Hrnec zaklopte a kachnu pečte při 180 °C asi 80 minut.

3. Nakonec hrnec odklopte, slijte vypečenou šťávu a kachnu při 220 °C vypečte z obou stran dokřupava. Než se kachna upeče, tak slitou šťávu zbavte tuku, v rendlíku svařte tak na třetinu objemu.

Na krupicové noky:

• 75 g másla

• 750 ml plnotučného mléka

• kůra z 1 malého citronu

• špetka muškátového oříšku

• 300 g hrubé krupice

• 4 vejce

• sůl

1. V hrnci ohřejte máslo s mlékem. Přidejte nastrouhaný muškátový oříšek, strouhanou kůru z citronu a větší špetku soli. Jakmile začne tekutina bublat, přisypte krupici a stáhněte plamen. Pečlivě těsto míchejte, dokud se nespojí do jedné koule a nebude se samo odlepovat od stěn hrnce a vařečky – potrvá to asi 5 minut.

2. Nechte vše chvíli zchladnout a postupně do těsta vmíchejte vejce, každé vejce důkladně zapracujte.

3. V dalším hrnci přiveďte k varu mírně osolenou vodu. Dvěma namočenými lžícemi tvarujte z těsta oválné noky a vařte je ve vroucí vodě zhruba 4 minuty. Hotové noky uschovejte pod víkem v pekáči vymazaném kachním výpekem nebo máslem.

Švestkový koláč s mákem a drobenkou

Koláč z kynutého těsta se švestkami, mákem a křupavou drobenkou je přímo králem mezi podzimními dezerty. S tímhle moučníkem určitě zabodujete na všech frontách!

1 PLECH / PŘÍPRAVA: DO 1 HODINY

• 400 g hladké mouky (plus trochu na posypání plechu)

• ½ lžičky soli

• 3–4 lžíce krupicového cukru

• 10 g sušeného droždí

• 2 vejce

• 450 ml vlažného mléka

• 200 ml rostlinného oleje

• 1,5 kg švestek

• 50 g másla (plus trochu na vymazání pekáče)

• 2–3 lžíce rumu

• 30 g máku

Na drobenku:

• 80 g polohrubé mouky

• 2–3 lžíce krupicového cukru

• 60 g studeného másla

1. V míse promíchejte mouku, sůl a cukr a droždí. Přilijte olej, vejce, vlažné mléko a vypracujte jemné řidší těsto, skoro jako na lívance. Těsto přikryjte a nechte kynout na teplém místě, dokud nezdvojnásobí objem.

2. Troubu rozehřejte na 190 °C. Mezitím pečlivě promíchejte všechny ingredience na drobenku. Větší pekáč vymažte trochou másla a vysypte moukou.

3. Vykynuté těsto nalijte do pekáče a po celém povrchu rozdělte vypeckované přepůlené švestky. Koláč posypte drobenkou, namletým mákem a pečte asi 30 minut.

4. V rendlíku rozpusťte zbylé máslo, seberte z něj syrovátku a přilijte rum. Koláč po celém povrchu pokapejte a nechte dojít pár minut ve vypnuté troubě.

Švestková zavařenina s ořechy

Klasickou zavařeninou ze švestek jsou povidla. Na někoho ale mohou být příliš hutná a výrazná. Zkuste švestky uchovat i v podobě výtečného džemu s pomerančem a ořechy, která se hodí na lívance, na chleba i do jogurtu či ranní kaše.

NA 4 SKLENICE O OBJEMU 330 ML / PŘÍPRAVA: DO 2 HODIN

• 1 kg vypeckovaných švestek

• 2 menší biopomeranče

• 500 g želírovacího cukru 2 : 1

• 100 g vlašských ořechů

• 75 ml tmavého rumu

1. Promíchejte švestky, pomeranče pokrájené na plátky a cukr. Přiklopte a nechte asi hodinu odpočívat, ovoce pustí šťávu. Poté přiveďte k varu a za stálého míchání na středním plamenu vařte asi 1 a 1/2 hodiny do zhoustnutí. Když po dně protáhnete vařečku a zůstane po ní cestička, je hotovo.

2. Nechte 10 minut chladnout a pak vmíchejte ořechy a rum. Naplňte do sklenic, uzavřete a chvíle převraťte dnem vzhůru. Zavařenina je výborná do jogurtu, na chleba, na lívance či palačinky.

Připravila Klára Michalová, Foto Darina Křivánková

Hrdina kuchyně: Kozí sýr – zde najdete recepty ze 4. dílu Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hrdina kuchyně: Kozí sýr – zde najdete recepty ze 4. dílu

Hrdina kuchyně: Vejce – zde najdete recepty z 3. dílu Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hrdina kuchyně: Vejce – zde najdete recepty z 3. dílu

Hrdina kuchyně: Losos – zde najdete recepty z 2. dílu Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hrdina kuchyně: Losos – zde najdete recepty z 2. dílu

Hrdina kuchyně: Krůta – zde najdete recepty z 1. dílu Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hrdina kuchyně: Krůta – zde najdete recepty z 1. dílu

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky Hrdina kuchyně cukr sůl švestky recept kachna chléb máslo pomeranč drobenka švestkový koláč pečená kachna těsto slivoň švestka Marie Doležalová Martin Škoda recepty se švestkami

Návrhy pro vás

Beze zbytku: Křupavé vafle ze zbylé rýže s kimchi a slaninou Přílohy
6

Beze zbytku: Křupavé vafle ze zbylé rýže s kimchi a slaninou

Křehký koláč s ovocem a křupavou drobenkou – letní klasika, která nesmí chybět Sladké

Křehký koláč s ovocem a křupavou drobenkou – letní klasika, která nesmí chybět

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu Recepty

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Krůtí kuličky v omáčce z pečených paprik podávané s bulgurem – šťavnatý oběd plný barev a chutí Maso

Krůtí kuličky v omáčce z pečených paprik podávané s bulgurem – šťavnatý oběd plný barev a chutí

Zapečené rizoto s cuketou, paprikou a mletým vepřovým masem – snadný a voňavý oběd Recepty

Zapečené rizoto s cuketou, paprikou a mletým vepřovým masem – snadný a voňavý oběd

Vietnamské národní jídlo Thịt rang cháy cạnh neboli karamelizovaný bůček podle Kevina z restaurace Sia Maso

Vietnamské národní jídlo Thịt rang cháy cạnh neboli karamelizovaný bůček podle Kevina z restaurace Sia

Sangría dortík – originální prosecco želé s nektarinkami a malinami Sladké

Sangría dortík – originální prosecco želé s nektarinkami a malinami


Přečtěte si také

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Připravte si skleničky! Léto ještě nekončí a nové recepty na koktejly z podniku Brambory jsou tu

Připravte si skleničky! Léto ještě nekončí a nové recepty na koktejly z podniku Brambory jsou tu

Soutěž FRESH
Soutěžíme o 5 lahodných balíčků produktů od Hellmann´s!

Soutěžíme o 5 lahodných balíčků produktů od Hellmann´s!

Přílohy
Beze zbytku: Křupavé vafle ze zbylé rýže s kimchi a slaninou

Beze zbytku: Křupavé vafle ze zbylé rýže s kimchi a slaninou

Sladké
Křehký koláč s ovocem a křupavou drobenkou – letní klasika, která nesmí chybět

Křehký koláč s ovocem a křupavou drobenkou – letní klasika, která nesmí chybět

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Smažené kuře v podmáslí v máslové briošce – tipy a triky, jak připravit extra křupavé a super šťavnaté kuře, prozradil kuchař z karlínského Bufetu

Smažené kuře v podmáslí v máslové briošce – tipy a triky, jak připravit extra křupavé a super šťavnaté kuře, prozradil kuchař z karlínského Bufetu

Novinky
Mixér: oceněná čokoláda, kávové předplatné, morning disco nebo nová pobočka známých lahůdek

Mixér: oceněná čokoláda, kávové předplatné, morning disco nebo nová pobočka známých lahůdek

Prostřeno!
Premiérové Prostřeno! z Plzeňského kraje už 25. srpna. Soutěžící připraví langoše

Premiérové Prostřeno! z Plzeňského kraje už 25. srpna. Soutěžící připraví langoše

Recepty
Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Saláty
Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Zapečené těstoviny s ricottou, lilkem a cuketou – letní recept na těstovinový koláč Těstoviny

Zapečené těstoviny s ricottou, lilkem a cuketou – letní recept na těstovinový koláč

Tagliatelle s bazalkovým pestem, rajčaty, rukolou a mozzarellou Recepty

Tagliatelle s bazalkovým pestem, rajčaty, rukolou a mozzarellou

Sladké
Křehký koláč s ovocem a křupavou drobenkou – letní klasika, která nesmí chybět

Křehký koláč s ovocem a křupavou drobenkou – letní klasika, která nesmí chybět

Domácí piškotový dort s krémem a ovocem – moučník, který vás vrátí do dětství Sladké

Domácí piškotový dort s krémem a ovocem – moučník, který vás vrátí do dětství

Sangría dortík – originální prosecco želé s nektarinkami a malinami Sladké

Sangría dortík – originální prosecco želé s nektarinkami a malinami

Maso
Krůtí kuličky v omáčce z pečených paprik podávané s bulgurem – šťavnatý oběd plný barev a chutí

Krůtí kuličky v omáčce z pečených paprik podávané s bulgurem – šťavnatý oběd plný barev a chutí

Zapečené rizoto s cuketou, paprikou a mletým vepřovým masem – snadný a voňavý oběd Recepty

Zapečené rizoto s cuketou, paprikou a mletým vepřovým masem – snadný a voňavý oběd

Vietnamské národní jídlo Thịt rang cháy cạnh neboli karamelizovaný bůček podle Kevina z restaurace Sia Maso

Vietnamské národní jídlo Thịt rang cháy cạnh neboli karamelizovaný bůček podle Kevina z restaurace Sia

Saláty
Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Křupavé batátové chipsy – originální chuťovka oživí večírkovou tabuli Recepty

Křupavé batátové chipsy – originální chuťovka oživí večírkovou tabuli

Lečo s masovými kuličkami a olivami – letní zelenina v novém kabátku Zelenina

Lečo s masovými kuličkami a olivami – letní zelenina v novém kabátku

Recepty
Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu

Ostružinové mojito – kubánská klasika s letním ovocným twistem Nápoje

Ostružinové mojito – kubánská klasika s letním ovocným twistem

Cold brew coffee: letní závislost, která vás osvěží i okouzlí dokonalou chutí Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Cold brew coffee: letní závislost, která vás osvěží i okouzlí dokonalou chutí

Saláty
Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější! Ryby a mořské plody

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější!

Losos s koprovým pestem a bramborovými lupínky podle Karolíny Kamberské Recepty

Losos s koprovým pestem a bramborovými lupínky podle Karolíny Kamberské

Polévky
Stracciatella alla romana – italská polévka s trhaným vajíčkem ve vývaru

Stracciatella alla romana – italská polévka s trhaným vajíčkem ve vývaru

Kuřecí polévka s citronem a kuskusem – vydatný pokrm, který hravě nahradí hlavní chod Polévky

Kuřecí polévka s citronem a kuskusem – vydatný pokrm, který hravě nahradí hlavní chod

Mavromatika  – řecká fazolová polévka s tymiánem Recepty

Mavromatika – řecká fazolová polévka s tymiánem

Recepty
Křupavé batátové chipsy – originální chuťovka oživí večírkovou tabuli

Křupavé batátové chipsy – originální chuťovka oživí večírkovou tabuli

Chässchnitte – švýcarský sýrový toust, který zažene hlad raz dva Recepty

Chässchnitte – švýcarský sýrový toust, který zažene hlad raz dva

Ztracená vejce s lilkovou pastou a sušenými rajčaty – dokonalá kombinace středomořských chutí Předkrmy a chuťovky

Ztracená vejce s lilkovou pastou a sušenými rajčaty – dokonalá kombinace středomořských chutí

Recepty
Křupavé batátové chipsy – originální chuťovka oživí večírkovou tabuli

Křupavé batátové chipsy – originální chuťovka oživí večírkovou tabuli

Tagliatelle s bazalkovým pestem, rajčaty, rukolou a mozzarellou Recepty

Tagliatelle s bazalkovým pestem, rajčaty, rukolou a mozzarellou

Chässchnitte – švýcarský sýrový toust, který zažene hlad raz dva Recepty

Chässchnitte – švýcarský sýrový toust, který zažene hlad raz dva

Sladké
Domácí piškotový dort s krémem a ovocem – moučník, který vás vrátí do dětství

Domácí piškotový dort s krémem a ovocem – moučník, který vás vrátí do dětství

Sangría dortík – originální prosecco želé s nektarinkami a malinami Sladké

Sangría dortík – originální prosecco želé s nektarinkami a malinami

Mojito Pavlova s kiwi a limetovým krémem – lehká jako baletní sukýnka, svěží jako oblíbený letní drink Sladké

Mojito Pavlova s kiwi a limetovým krémem – lehká jako baletní sukýnka, svěží jako oblíbený letní drink

Saláty
Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Letní salát s ostružinami a smaženým kozím sýrem – čerstvý, křupavý a plný kontrastních chutí! Saláty

Letní salát s ostružinami a smaženým kozím sýrem – čerstvý, křupavý a plný kontrastních chutí!

Salátové wrapy s bulgurem a tuňákem – jednoduchá chuťovka na letní oslavu i piknik Recepty

Salátové wrapy s bulgurem a tuňákem – jednoduchá chuťovka na letní oslavu i piknik

Přílohy
Beze zbytku: Křupavé vafle ze zbylé rýže s kimchi a slaninou
6

Beze zbytku: Křupavé vafle ze zbylé rýže s kimchi a slaninou

Losos s koprovým pestem a bramborovými lupínky podle Karolíny Kamberské Recepty

Losos s koprovým pestem a bramborovými lupínky podle Karolíny Kamberské

Risotto Nero Frutti di Mare podle Marina Ristorante – efektní italská klasika s chutí moře Ryby a mořské plody

Risotto Nero Frutti di Mare podle Marina Ristorante – efektní italská klasika s chutí moře

prima-cnn-news

Marxistické plány, říká o slibech Stačilo! Prouza. Šéf odborářů by byl naopak „ještě odvážnější“ Trump volal Orbánovi: Proč blokujete vstup Ukrajiny do EU? ptal se maďarského premiéra Ochromený tunel Blanka: Hromadná nehoda omezila provoz, záchranáři ošetřovali zraněné

prima-zeny

Zrádci 2025: Představujeme první pětici hráčů druhé řady Zrádci a věrní se představují. Daniela Brzobohatá nasazuje poker face: Jsem hráčka Češi neumějí jíst příborem. Pohlreichovi ale při stolování vadí jiný zlozvyk. Elektronika

prima-zoom

Kolik váží největší známý objekt vesmíru? Nejpodivnější opice světa jsou jen krůček od lidské řeči. Poslechněte si jejich „žvatlání“ Sověti poslali do vesmíru přes 50 psů, jako první se vrátily fenky Bělka a Strelka

prima-fresh

Připravte si skleničky! Léto ještě nekončí a nové recepty na koktejly z podniku Brambory jsou tu Soutěžíme o 5 lahodných balíčků produktů od Hellmann´s! Beze zbytku: Křupavé vafle ze zbylé rýže s kimchi a slaninou

prima-cool

Co nabídne letošní Gamescom? Ohromující akční megahit drtí kina a jde po krku Titanicu. Uvidíme ho v Česku? Propadák Sněhurky způsobila nenávist k Izraeli, myslí si slavná herečka

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Kvůli mojí tvorbě musel táta na kobereček, říká Řezník a představuje Martyho frky Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Vskutku královské ubytování: Karel III. otevřel luxusní glamping na svém panství Ewa Farna žije v luxusní vile za Prahou. Manžel zdědil dům na Novém Světě Samosběr cibule 2025: Šance, jak ušetřit a mít na zimu kvalitní cibuli

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.