Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Časopis
  • Recepty z TV
  • Speciál: Chřest
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Časopis
    • Recepty z TV
    • Speciál: Chřest
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Hrdina kuchyně: Kozí sýr – zde najdete recepty ze 4. dílu

Hrdina kuchyně: Kozí sýr

Hrdina kuchyně: Kozí sýr

  • Zavřít
Hrdina kuchyně: Kozí sýr

Hrdina kuchyně: Kozí sýr

Kozí sýry nejsou kvůli svému typickému aroma pro každého, ale pokud máte čerstvé i zralé sýry z kozího mléka rádi, máme pro vás 4 parádní nové recepty, které připravil Martin Škoda s Maruškou Doležalovou.

Seznam.cz banner

Koza nespásá louku jako sekačka nebo jako její kolegyně ovce. Vybírá si, například by nikdy nesežrala pokálenou trávu. Jde po tom nejlepším a nejvýživnějším a to se pak také odráží na kvalitě jejího mléka. Takže díky tomu je tak zdravé. Kozu dříve mívali na dvorku ti, co se nezmohli na krávu, větší kráva měla i větší vemeno a to hlásalo do vsi, že jeho majitel má naditější šrajtofli než chudák s kozou. Koza prostě bývala svým způsobem symbolem chudoby. Později, kdy jsme si byli všichni rovni, měla koza zase smůlu: nedojila tolik, jako kráva a navíc byla mlsná. Zatímco kráva vydržela odevzdaně stát na značce celý boží den, snědla, co jí bylo předloženo a dojila jako údernice, koza se domáhala pohybu a v jídle byla vybíravá. Inu ďábel rohatý, nepřizpůsobivý. Rehabilitace se u nás koza dočkala až v devadesátých letech minulého století, kdy si začali někteří odvážlivci pořizovat první stáda koz a zakládat ekochovy. Dnes už u nás kozí farmy můžeme počítat na desítky. Koza zůstala věrná malochovům, velké zvířecí fabriky by totiž nebyly schopny uspokojit její chutě.

Kulinární pořad Hrdina kuchyně sledujte každou sobotu v 18.10 na Primě!

Vyzkoušejte zajímavé recepty s kozím sýrem, které připravil Martin Škoda a Maruška Doležalová v pořadu Hrdina kuchyně:

Hamburger s kozím sýrem a karamelizovanou cibulkou

Hamburgery u nás v posledních letech zažily obrovský boom a staly se králi mezi grilovanými dobrotami. Pokud jste i vy tomuto fenoménu propadli, možná rádi zkoušíte něco nového… A právě kozí sýr dá hamburgeru výjimečnou chuť. Přesvědčte se sami!

6 PORCÍ / PŘÍPRAVA: DO 60 MINUT

Na maso:

1,2 kg předního hovězího (krk, nebo podplečí)

1 lžíce soli

1 lžička mletého černého pepře

1 lžička cukru

2 lžíce rostlinného oleje

6 x 50 g tvrdého tučného kozího sýra

oříšek másla

Na karamelizovanou cibuli:

500 g cibule

4 lžíce rostlinného oleje

3 lžíce cukru

3 lžíce citronové šťávy

sůl, bílý mletý pepř

Na servírování:

6 bulek

oříšek másla

1 hrst rukoly

2 rajčata

4 lžíce majonézy

1 lžíce dijonské hořcice

1 malá lžička medu

1. Maso rozkrájejte – libovější kusy semelte v mlýnku pouze jednou. Prorostlejší část, která bude tvořená hlavně tukem, nechte mlýnkem projet klidně 2 až 3 x. Díky tomu bude burger šťavnatý, ale zároveň si udrží dobrou strukturu.

2. Namleté maso ochuťte solí, pepřem a špetkou cukru. Pořádně promíchejte a nechte 20 minut odpočinout. Než se pustíte do přípravy placek, zkuste upéct malý kousek směsi, ať otestujete, jestli je maso dobře ochucené.

3. Pánev nebo gril rozehřejte na vyšší teplotu. Z masa vytvarujte šest zhruba 1,5 cm vysokých placek a maso mírně potřete olejem. Placky opečte z obou stran na pánvi, měly by stačit 3 minuty z každé strany. Maso zbytečně často neotáčejte. Poté placky potřete máslem, hezky to vylepší chuť, dejte na ně plátek sýra a přesuňte je do trouby vyhřáté na 200 °C (nebo zaklopte pánev hlubokou pokličkou) a nechte chvíli dojít.

4. Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenké půlměsíčky. V pánvi nebo hrnci rozpalte olej, přihoďte cibuli a naplno smažte asi 4 minuty. Poté přisypte cukr, teplotu snižte téměř na minimum a cibuli za občasného míchání duste asi 30 minut, nebo dokud nebude mít barvu jako karamel a nezbaví se přebytečné vody. Nakonec dochuťte solí, pepřem a citronovou šťávou.

5. Bulky rozpulte, opečte, a poté je potřete máslem. Majonézu smíchejte s hořčicí a medem. Spodní část bulek potřete majonézovým dipem, přidejte trochu rukoly, plátky rajčat a masové placky se sýrem. Horní část bulek potřete cibulkou. Burgery zaklopte a propíchněte špejlí.

Cheesecake z kozího sýra s třešněmi a rozmarýnem

Oblíbený dezert se tradičně připravuje z čerstvého sýra z kravského mléka. Ale pokud chcete ochutnat něco nového, zkuste kombinaci tvarohu, kozího sýra a voňavých třešní.

1 DORT / PŘÍPRAVA: DO 1,5 HODINY

Na korpus:

150 g kakaových sušenek

50 g másla + na vymazání formy

Na náplň:

250 g čerstvého kozího sýra

250 g tvarohu

100 g cukru krupice

2 vejce

50 g zakysané smetany

citronová kůra

Na omáčku:

1 hrst třešní

3 lžíce třtinového cukru

1 snítka rozmarýnu

1. Formu o průměru 20 cm lehce vymažte máslem, dno i stěny vyložte pečicím papírem. Sušenky rozmixujte v robotu spolu s pokrájeným studeným máslem a napěchujte na dno formy.

2. Cukr v robotu promíchejte se sýrem a tvarohem. Přidejte vejce, zakysanou smetanu a citronovou kůru.

3. Troubu vyhřejte na 150 °C a dejte do ní misku s vodou, aby cheesecake nepopraskal. Koláč pečte 50 minut.

4. Třešně vypeckujte a svařte s cukrem a rozmarýnem na konzistenci husté omáčky. Odstraňte rozmarýn a nechte vychladnout.

5. Cheesecake nechte vychladnout, vyndejte z formy a polijte třešňovou omáčkou.

Salát s červenou řepou a zapečeným kozím sýrem

Pokud si rádi dáváte k večeři saláty, je potřeba kromě zeleniny přidat i něco navíc, aby vás jídlo dostatečně zasytilo. Zapečený kozí sýr a vlašské ořechy dodají dostatek bílkovin a zdravých tuků. A navíc si vážně moc pochutnáte!

5 PORCÍ / PŘÍPRAVA: DO 1,5 HODINY

Na salát:

3 červené řepy

2 hrsti rukoly

2 hrsti polníčku

500 g kozího sýra s bílou plísní

1 hrst vlašský ořechů

1 hrst cherry rajčat (klidně více barev)

1 velká bílá bageta

3 lžíce másla

Na dresink:

6 lžic rostlinného oleje

2 lžíce bílého vinného octa

1 lžíce medu

1 lžíce dijonské hořčice

sůl, bílý pepř

1. Troubu rozehřejte asi na 180 °C, řepu zabalte do alobalu a pečte asi hodinu. Počkejte, až řepa vychladne a teprve poté ji oloupejte.

2. Bagetu nakrájejte na kostičky a opečte je na sucho na pánvi. Jakmile začnou kostičky chytat barvu, promíchejte je s máslem, udrží se více křupavé.

3. Ingredience na dresink dejte do zavařovací sklenice a důkladně protřepejte.

4. V míse promíchejte přepůlená rajčata s rukolou, polníčkem a dresinkem. Ochutnejte a podle potřeby dochuťte. Přidejte na půlměsíčky nakrájenou červenou řepu, kostičky opečené bagety a ořechy. Salát rozdělte na talíře.

5. Sýr pokrájejte na plátky a krátce zapečte pod grilem, povrch by měl lehce zezlátnout. Opečený sýr pak nandejte na jednotlivé porce salátu.

Meruňkové čatný

Sýry a ovoce tvoří perfektní chuťovou kombinaci. A pokud přidáte k ovoci i pikantní akcent, bude výsledek o to lepší. Výtečné čatný z medově sladkých meruněk se zázvorem a chilli chutná skvěle a s kozím sýrem ještě lépe!

5 PORCÍ / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT

1 kg meruněk

3 velké cibule

1 lžíce oleje

3 cm čerstvého zázvoru

1 lžička chilli

1 stroužek česneku

1 hrst rozinek

2 lžíce jablečného octa

3 lžíce třtinového cukru

čerstvý kozí sýr a chléb k podávání

1. Meruňky vypeckujte a pokrájejte na kousky. Cibuli oloupejte a pokrájejte na drobno.

2. Cibuli zpěňte na troše oleje, přidejte meruňky a pomalu je duste. Přidejte nastrouhaný zázvor, chilli, utřený česnek, rozinky, ocet a cukr. Pomalu duste a průběžně míchejte, dokud se tekutina neodpaří a čatný nezačne houstnout. Ještě teplé plňte do sklenic.

3. Podávejte s čerstvým kozím sýrem a kvalitním chlebem.

Připravila: Klára Michalová, Foto: Darina Křivánková

Hrdina kuchyně: Vejce – zde najdete recepty z 3. dílu Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hrdina kuchyně: Vejce – zde najdete recepty z 3. dílu

Hrdina kuchyně: Losos – zde najdete recepty z 2. dílu Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hrdina kuchyně: Losos – zde najdete recepty z 2. dílu

Hrdina kuchyně: Krůta – zde najdete recepty z 1. dílu Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hrdina kuchyně: Krůta – zde najdete recepty z 1. dílu

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky kuchyně cibule Hrdina kuchyně kozí sýr maso cukr sůl koza recept máslo pepř cheesecake Marie Doležalová kozí sýr Martin Škoda recepty s kozím sýrem

Návrhy pro vás

Kynuté šneky s jahodovým džemem – populární moučník trochu jinak Sladké

Kynuté šneky s jahodovým džemem – populární moučník trochu jinak

Dušené hovězí
s rajčaty a olivami – dokonalá víkendová pečínka s výraznou chutí Maso

Dušené hovězí
s rajčaty a olivami – dokonalá víkendová pečínka s výraznou chutí

Jahodová bomba – pohledný dezert z voňavých jahod bude ozdobou každé jarní oslavy Sladké

Jahodová bomba – pohledný dezert z voňavých jahod bude ozdobou každé jarní oslavy

Kuřecí roláda s nádivkou a masovou šťávou podle receptu z Lokálu – dokonalý sváteční oběd Maso

Kuřecí roláda s nádivkou a masovou šťávou podle receptu z Lokálu – dokonalý sváteční oběd

Kapří hamburger – česká rybí specialita v moderním kabátku Hlavní jídla

Kapří hamburger – česká rybí specialita v moderním kabátku

Mandlový tvarohový koláč s makovou náplní – pečený cheesecake pro milovníky českého máku Sladké

Mandlový tvarohový koláč s makovou náplní – pečený cheesecake pro milovníky českého máku

Gratinované brambory s gothajem – jednoduchá večeře pro celou rodinu Hlavní jídla

Gratinované brambory s gothajem – jednoduchá večeře pro celou rodinu

Rolované bramborové knedlíky plněné uzeným masem s cibulovou omáčkou Omáčky

Rolované bramborové knedlíky plněné uzeným masem s cibulovou omáčkou


Přečtěte si také

Sladké
Kynuté šneky s jahodovým džemem – populární moučník trochu jinak

Kynuté šneky s jahodovým džemem – populární moučník trochu jinak

Maso
Dušené hovězí
s rajčaty a olivami – dokonalá víkendová pečínka s výraznou chutí

Dušené hovězí
s rajčaty a olivami – dokonalá víkendová pečínka s výraznou chutí

Novinky
„V Tritonu nečekejte jídlo, ale smyslový zážitek – někdy inspirovaný i Pánem prstenů,“ říká šéfkuchař Tomáš Kohút

„V Tritonu nečekejte jídlo, ale smyslový zážitek – někdy inspirovaný i Pánem prstenů,“ říká šéfkuchař Tomáš Kohút

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak připravit dokonalý steak na grilu – krok za krokem k nejlepšímu výsledku

Jak připravit dokonalý steak na grilu – krok za krokem k nejlepšímu výsledku

Novinky
Křupavá a svěží kedlubna – jarní poklad, který si zaslouží místo na vašem talíři

Křupavá a svěží kedlubna – jarní poklad, který si zaslouží místo na vašem talíři

Sladké
Jahodová bomba – pohledný dezert z voňavých jahod bude ozdobou každé jarní oslavy

Jahodová bomba – pohledný dezert z voňavých jahod bude ozdobou každé jarní oslavy

Maso
Kuřecí roláda s nádivkou a masovou šťávou podle receptu z Lokálu – dokonalý sváteční oběd

Kuřecí roláda s nádivkou a masovou šťávou podle receptu z Lokálu – dokonalý sváteční oběd

Hlavní jídla
Kapří hamburger – česká rybí specialita v moderním kabátku

Kapří hamburger – česká rybí specialita v moderním kabátku

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Zapečené penne s kuřecím masem a hráškem s omáčkou ze zakysané smetany – dokonalá rodinná večeře

Zapečené penne s kuřecím masem a hráškem s omáčkou ze zakysané smetany – dokonalá rodinná večeře

Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny Hlavní jídla

Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny

Marry Me pasta s krevetami okouzlí jemnou krémovou omáčkou se sušenými rajčaty Hlavní jídla

Marry Me pasta s krevetami okouzlí jemnou krémovou omáčkou se sušenými rajčaty

Sladké
Kynuté šneky s jahodovým džemem – populární moučník trochu jinak

Kynuté šneky s jahodovým džemem – populární moučník trochu jinak

Jahodová bomba – pohledný dezert z voňavých jahod bude ozdobou každé jarní oslavy Sladké

Jahodová bomba – pohledný dezert z voňavých jahod bude ozdobou každé jarní oslavy

Mandlový tvarohový koláč s makovou náplní – pečený cheesecake pro milovníky českého máku Sladké

Mandlový tvarohový koláč s makovou náplní – pečený cheesecake pro milovníky českého máku

Maso
Dušené hovězí
s rajčaty a olivami – dokonalá víkendová pečínka s výraznou chutí

Dušené hovězí
s rajčaty a olivami – dokonalá víkendová pečínka s výraznou chutí

Kuřecí roláda s nádivkou a masovou šťávou podle receptu z Lokálu – dokonalý sváteční oběd Maso

Kuřecí roláda s nádivkou a masovou šťávou podle receptu z Lokálu – dokonalý sváteční oběd

Těhotnej kuchař: Philly cheesesteak – grilovaný hovězí steak v žemli původem z Filadelfie Maso

Těhotnej kuchař: Philly cheesesteak – grilovaný hovězí steak v žemli původem z Filadelfie

Předkrmy a chuťovky
Baba ghanoush z cukety se zeleninou – originální verze oblíbeného předkrmu z levantské kuchyně
12

Baba ghanoush z cukety se zeleninou – originální verze oblíbeného předkrmu z levantské kuchyně

Špenátová omeleta plněná sýrem cottage – perfektní víkendová snídaně plná bílkovin Předkrmy a chuťovky

Špenátová omeleta plněná sýrem cottage – perfektní víkendová snídaně plná bílkovin

Chřestová polévka se šunkou a sýrem – delikátní krém v luxusním provedení Polévky

Chřestová polévka se šunkou a sýrem – delikátní krém v luxusním provedení

Nápoje
Dejte si jednoho Fešáka aneb Starý dobrý Old Fashioned v moderním pojetí pro každý večer
9

Dejte si jednoho Fešáka aneb Starý dobrý Old Fashioned v moderním pojetí pro každý večer

Mai Tai jako alibi? Koktejl plný tajemství vás dostane do kolen Nápoje

Mai Tai jako alibi? Koktejl plný tajemství vás dostane do kolen

Espresso Martini doma ke snídani nebo v proslulém baru? Jak si udělat koktejl, který ovládl svět Nápoje

Espresso Martini doma ke snídani nebo v proslulém baru? Jak si udělat koktejl, který ovládl svět

Hlavní jídla
Kapří hamburger – česká rybí specialita v moderním kabátku

Kapří hamburger – česká rybí specialita v moderním kabátku

Mexická kořeněná tilápie s bramborami na páře – jemná ryba v kořeněném kabátku oživí jídelníček Ryby a mořské plody

Mexická kořeněná tilápie s bramborami na páře – jemná ryba v kořeněném kabátku oživí jídelníček

Pečený losos s jarním bramborovým salátem – rychlá a zdravá večeře pro všední den Ryby a mořské plody

Pečený losos s jarním bramborovým salátem – rychlá a zdravá večeře pro všední den

Polévky
Rychlá polévka s bramborovými nočky – hřejivá miska vývaru, která potěší každý den

Rychlá polévka s bramborovými nočky – hřejivá miska vývaru, která potěší každý den

Chřestová polévka se šunkou a sýrem – delikátní krém v luxusním provedení Polévky

Chřestová polévka se šunkou a sýrem – delikátní krém v luxusním provedení

Krémová kuřecí polévka s máslovými fazolemi – sytý oběd provoněný bylinkami Polévky

Krémová kuřecí polévka s máslovými fazolemi – sytý oběd provoněný bylinkami

Předkrmy a chuťovky
Baba ghanoush z cukety se zeleninou – originální verze oblíbeného předkrmu z levantské kuchyně
12

Baba ghanoush z cukety se zeleninou – originální verze oblíbeného předkrmu z levantské kuchyně

Špenátová omeleta plněná sýrem cottage – perfektní víkendová snídaně plná bílkovin Předkrmy a chuťovky

Špenátová omeleta plněná sýrem cottage – perfektní víkendová snídaně plná bílkovin

Sloní žrádlo – retro chuťovka z měkkého salámu, na chlebíčky nebo na vidličku Předkrmy a chuťovky

Sloní žrádlo – retro chuťovka z měkkého salámu, na chlebíčky nebo na vidličku

Předkrmy a chuťovky
Špenátová omeleta plněná sýrem cottage – perfektní víkendová snídaně plná bílkovin

Špenátová omeleta plněná sýrem cottage – perfektní víkendová snídaně plná bílkovin

Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem Vegetariánské

Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem

Zelený chřest se sýrovou drobenkou – jarní zelenina v křupavém kabátku Zelenina

Zelený chřest se sýrovou drobenkou – jarní zelenina v křupavém kabátku

Sladké
Jahodová bomba – pohledný dezert z voňavých jahod bude ozdobou každé jarní oslavy

Jahodová bomba – pohledný dezert z voňavých jahod bude ozdobou každé jarní oslavy

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti Sladké

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti

Tvarohové „cheesecake“ řezy s rebarborou, jahodami a křupavou drobenkou Sladké

Tvarohové „cheesecake“ řezy s rebarborou, jahodami a křupavou drobenkou

Recepty
Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci

Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou Saláty

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou

Beze zbytku: Asijský salát s křupavou ochucenou rýží a arašídovým dresinkem Saláty

Beze zbytku: Asijský salát s křupavou ochucenou rýží a arašídovým dresinkem

Omáčky
Rolované bramborové knedlíky plněné uzeným masem s cibulovou omáčkou

Rolované bramborové knedlíky plněné uzeným masem s cibulovou omáčkou

Špenátové halušky s nivovou omáčkou, křupavou slaninou a karamelizovanou cibulí Přílohy

Špenátové halušky s nivovou omáčkou, křupavou slaninou a karamelizovanou cibulí

Kopřivová nádivka s mandlemi – lehká jarní klasika ideální nejen na Velikonoce Recepty

Kopřivová nádivka s mandlemi – lehká jarní klasika ideální nejen na Velikonoce

prima-cnn-news

Hádka v Partii: Politici se překřikovali, proč je kdo hrozbou. Zasáhnout musela Tománková Plomby zdarma? Ty větší trvalé už ne, oznámili zubaři. Pojištění na ně stačit nebude Hrozivá nehoda na Olomoucku. Po střetu dvou aut se zranilo sedm lidí, z toho pět dětí

prima-zeny

Radko Gudas o dětech: Dcerám v randění s hokejisty bránit nebudu. Leontýnka září v divadle Režiséři, zpozorněte! Anetu Vignerovou čeká velká herecká kariéra, říká přesvědčivě Kolečko Na co si dát pozor při výběru dovolené? Pět hvězd není zárukou kvality hotelu, říká odbornice

prima-zoom

Kdy a jak skončí veškerý život na Zemi? Muž se nechal 200krát uštknout hadem, aby zachránil tisíce lidí. Jeho bláznivý plán začíná fungovat O tajemném asijském jednorožci jste možná nikdy neslyšeli. Bájné zvíře ale skutečně existuje

prima-fresh

Kynuté šneky s jahodovým džemem – populární moučník trochu jinak Dušené hovězí
s rajčaty a olivami – dokonalá víkendová pečínka s výraznou chutí „V Tritonu nečekejte jídlo, ale smyslový zážitek – někdy inspirovaný i Pánem prstenů,“ říká šéfkuchař Tomáš Kohút

prima-cool

Bale a Cage se pro nový film změnili k nepoznání Bruce Willis už nás svým způsobem opustil, přiznala v novém rozhovoru Demi Moore Sydney Sweeney trefila jackpot. Její nová krimi sbírá samou chválu. Tady je trailer

playboy

Co vás čeká v květnovém vydání magazínu Playboy? Snídaně, která vám může ubrat 15 let. Tajemství dlouhověkosti podle odborníka Není to lenost, je to terapie: Proč si znovu pouštíme staré dobré seriály?

lajk

Známý český rapper obviněn ze znásilnění: Parťák Řezníka vysvětlil, co se v Plzni stalo Láďa Hruška se vzdal snu na rekonstrukci stavení. Chátrající dům raději prodává Benda o zápasu s Novotným: Dát mu přes tlamu je občanská povinnost, nejen za Aničku

prima-living

Tereza Kerndlová o bydlení ve Španělsku. Popsala rozdíly mezi tamějšími obyvateli a Čechy Nejteplejší léto všech dob? Meteorologové varují před velkými vedry Hana Třeštíková před porodem řeší bydlení. V osmém měsíci předělávala kuchyň

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.