Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hit týdne

Další hity

Kokosové kuličky Rafaelo

Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Indické butter chicken
Indické butter chicken
Čokoládový koláč
Čokoládový koláč
Sloní žrádlo
Sloní žrádlo
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Hrdina kuchyně: Vejce – zde najdete recepty z 3. dílu

Hrdina kuchyně: Vejce

Hrdina kuchyně: Vejce

  • Zavřít
Hrdina kuchyně: Vejce

Hrdina kuchyně: Vejce

Vejce patří mezi potraviny, které nechybí snad v žádné lednici. Jsou totiž skvělé jako samostatné jídlo, ale i nezbytné třeba při pečení sladkých i slaných dobrot. Nechte se zlákat recepty, které připravil kuchař Martin Škoda s Maruškou Doležalovou v pořadu Hrdina kuchyně.

Seznam.cz banner

Vejce je geniální produkt přírody, v mnoha ohledech nenahraditelná potravina, symbol nejen křesťanský a současně filozofický problém. Když se Kryštof Kolumbus vrátil z Ameriky zpět do Španělska, dočkal se vedle ovací i závistivých reakcí. Že prý na tom nic není „plout pořád na západ a narazit na nový kontinent“. Kolumbus prý odvětil, že na tom skutečně nic není, problém je jen v tom, že ne každý ví, jak na to. Svou převahu se rozhodl demonstrovat na vejci, vyzval pochybovače, aby ho postavili na špičku. Poté, co pokusy všech přítomných selhaly, vzal vejce do ruky, jemně naťukl jeho špičku a postavil ho na ni. Opět se dočkal pokřiků, že to přece nic není, že takhle by to dokázal každý. „Tak proč jste to neudělali?“ zeptal se Kolumbus. Vejce tu dobře posloužilo k demonstraci jedinečnosti a vítězství osvíceného ducha nad omezeností. Vejce symbolizuje původní chaos, z nějž vznikl svět, je to zárodek života, je v něm obsaženo zrození, ale i zmrtvýchvstání a nesmrtelnost, život uzavřený v pevné, ale velmi křehké schránce. Neexistuje na světě potravina, jež by nesla více symbolických výkladů.

Kulinární pořad Hrdina kuchyně sledujte každou sobotu na Primě!

Vyzkoušejte zajímavé recepty z vajec, které připravili Martin Škoda a Maruška Doležalová v pořadu Hrdina kuchyně:

Pavlova s amaretto krémem

Nadýchaný sněhový dort z bílků je doma v Austrálii, ale cestu na druhý konec světa si už dávno našel. Příprava navíc není vůbec složitá a výsledek je velmi efektní. Dozdobit ho můžete jakýmkoli ovocem – v původním receptu hraje prim kiwi, ale Pavlova chutná skvěle i s malinami nebo ostružinami.

5 PORCÍ / PŘÍPRAVA: DO 1,5 HODINY

Na korpus:

• 4 bílky

• 220 g moučkového cukru

• 2 lžíce kukuřičného škrobu

• 2 lžičky vinného octa

Na krém:

• 4 žloutky

• 6 lžic cukru

• 4 lžíce kukuřičného škrobu

• 200 ml mléka

• 200 ml smetany

• 4 lžíce amaretta

• 200 ml šlehačky

+

• Jahody a pistácie na ozdobení

1. Z bílků ušlehejte tuhý sníh, poté do něj za stálého šlehání postupně přidávejte cukr. Nakonec do hmoty zašlehejte škrob a vinný ocet.

2. Papír na pečení přilepte na plech pomocí malého množství sněhové hmoty, na papír obkreslete podle menšího talíře kruh. Do něj navršte ušlehanou hmotu, měla by být asi 4–6 centimetrů vysoká.

Troubu předehřejte na 150 °C, jakmile do ní vložíte Pavlovu, stáhněte teplotu na 120 °C a pečte 80 minut. Během pečení troubu neotvírejte, dezert by splaskl.

3. Mezitím připravte krém. Žloutky, cukr, mléko, smetanu, škrob a amaretto dejte do kastrolu, důkladně promíchejte a vařte za stálého míchání do zhoustnutí.

4. Ve chvíli, kdy vznikne hustý krém pudinkové konzistence, sundejte kastrol z plotny a na celý povrch krému přitiskněte potravinářskou fólii, díky tomu nevznikne škraloup. Krém nechte vychladnout. Do studeného krému postupně vmíchejte ušlehanou šlehačku tak, aby vznikla nadýchaná hmota.

5. Hotovou Pavlovu nechte postupně chladnout v otevřené troubě. Na vychladlý dezert navršte krém a ozdobte ho jahodami a nasekanými pistáciemi.

Bramborový salát s fazolovými lusky, čekankou a opečenou slaninou

Ideální podzimní salát, který směle můžete servírovat jako hlavní jídlo – obsahuje totiž spoustu sacharidů i bílkovin a díky tomu krásně zasytí. A zaručeně si na něm pochutnáte!

5 PORCÍ / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT

Na salát:

• 5 vajec

• 1 kg malých salátových brambor

• 3 až 4 hrsti fazolkových lusků

• 200 g kvalitní slaniny

• 1 velká cibule

• 3 lžíce bílého vinného octa

• 2 až 3 lžíce másla

• 1 lžíce rostlinného oleje

• sůl a černý pepř

Na servírování:

• 2 čekankové puky

• 2 až 3 hrsti polníčku

• 100 g slaniny

• 1 lžíce tekutého medu

• 3 lžíce rostlinného oleje

• 1 lžička dijonské hořčice

• 1 lžíce vinného octa nebo citronové šťávy

1. Vejce uvařte natvrdo, vychlaďte a oloupejte. Brambory uvařte v osolené vodě. Jakmile budou téměř hotové, podle velikosti to zabere 10 až 15 minut, vodu slijte a nechte je pod pokličkou dojít. Oloupejte je hned, jak to půjde. Lusky vhoďte do vroucí vody, 30 sekund je povařte a rychle zase zchlaďte ve studené vodě. Zůstanou krásně zelené.

2. Na pánvi rozehřejte máslo a olej, přihoďte na kostičky nakrájenou slaninu a při střední teplotě ji opečte do nazlátlé barvy – zabere vám to asi 2 minuty. Přidejte jemně nasekanou cibuli a nechte ji zesklovatět další 3 minuty. Přilijte ocet a počkejte, až se zčásti odpaří. Díky octu se uvolní přípečky ze dna pánve. Přidejte brambory, větší překrájejte, menší nechte vcelku. Vše dobře osolte, opepřete a prohřejte. Nakonec do pánve přidejte uvařené fazolky, opatrně vše promíchejte a dochuťte solí a pepřem nebo octem.

3. Z čekanky odkrojte spodní část, listy naskládejte na podnos a přidejte také polníček. Ve středu talíře nechte volné místo, do kterého teď přistane teplá směs z pánve.

4. Z medu, oleje, hořčice a octa vymíchejte dresink a zalijte jím celý salát. Osolte ho a opepřete. Salát dozdobte překrájenými vejci a dokřupava opečenými kousky slaniny.

Míchaná vejce s cherry rajčaty

Míchaná vajíčka patří mezi nejoblíbenější slané snídaně. Je to skvělý zdroj bílkovin a s opečeným toustem a restovanými rajčátky tvoří komplexní jídlo, které vás zasytí až do oběda.

1 PORCE / PŘÍPRAVA: DO 15 MINUT

Na vejce:

• 3 vejce

• mořská sůl

• hrst nasekané čerstvé pažitky

• 1/2 lžíce zakysané smetany

• 1 lžíce másla

Na rajčata:

• hrst cherry rajčat

• 1 lžíce olivového oleje nebo másla

• sůl

+

• 2 plátky toustového chleba

1. Na pánvi rozehřejte máslo. Poté vklepněte vajíčka. Smažte je při střední teplotě za stálého míchání. Postupně začnou vajíčka tuhnout, v té chvíli je třeba odstavit pánev z plotny a chvíli míchat mimo. Pak pánev vraťte na sporák a po chvíli zase odstavte. Tenhle proces opakujte asi třikrát. Až bude konzistence vajec dostatečně jemná, přidejte smetanu a pažitku. Vše znovu zamíchejte.

2. Rajčata dejte na pánev spolu s olejem nebo máslem a při střední teplotě je chvíli prohřejte (asi 2 minuty). Dochuťte solí a podávejte s vejci a opečeným toustovým chlebem.

Nebeské vejce

Vejce se dají připravit na stovky způsobů, ale ruku na srdce, nejčastěji si děláme míchaná, sázená a naměkko. A přitom stačí jen drobné vylepšení a k snídani můžete mít efektní a nadýchaná vejce na obláčku!

1 PORCE / PŘÍPRAVA: DO 15 MINUT

• 1 vejce

• špetka soli

• 1 lžíce strouhaného parmazánu

• pepř

• 1 lžička oleje

• tousty a salátové listy k podávání

1. Rozklepněte vejce a oddělte žloutek od bílku. Bílek našlehejte se špetkou soli do tuhého sněhu. Na plech vymazaný trochou oleje naneste hromádku sněhu, uprostřed udělejte lžící důlek, posypte polovinou parmazánu a dejte zapéct do trouby na 180 °C. Vejce si tam pobude asi 3 minuty, sníh by měl lehce ztuhnout. Poté dejte do důlku žloutek a plech vraťte do trouby na další 2 minuty. Žloutek by měl zůstat tekutý a parmazán by měl jen lehce zezlátnout.

2. Vejce dochuťte pepřem a solí a podávejte s opečenými tousty a salátovými listy.

Připravila: Klára Michalová; foto: Darina Křivánková

Hrdina kuchyně: Losos – zde najdete recepty z 2. dílu Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hrdina kuchyně: Losos – zde najdete recepty z 2. dílu

Hrdina kuchyně: Krůta – zde najdete recepty z 1. dílu Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hrdina kuchyně: Krůta – zde najdete recepty z 1. dílu

Uložit

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky vejce Hrdina kuchyně cukr sůl recept škola vaření ocet máslo slanina smetana žloutek bílek Marie Doležalová vejce recepty z vajec Martin Škoda

Návrhy pro vás

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte Maso

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí Sladké

Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí

Vepřová pečeně s dušenou červenou řepou a knedlíkem – klasika české kuchyně  Maso

Vepřová pečeně s dušenou červenou řepou a knedlíkem – klasika české kuchyně

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Karamelový dort se slaným popcornem – efektní spojení sladké a slané chuti Sladké

Karamelový dort se slaným popcornem – efektní spojení sladké a slané chuti

Domácí perníčkový sirup – rozvoní kávu, čokoládu i čaj, skvělý je i na lívance nebo palačinky Nápoje

Domácí perníčkový sirup – rozvoní kávu, čokoládu i čaj, skvělý je i na lívance nebo palačinky

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí Polévky

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Vepřové plíčky na smetaně – tradiční poklad staročeské kuchyně překvapí jemnou chutí Maso

Vepřové plíčky na smetaně – tradiční poklad staročeské kuchyně překvapí jemnou chutí


Přečtěte si také

Maso
Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Sladké
Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí

Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí

Soutěžící
Jan Krčál vaří každý den pro přítele, který to neumí

Jan Krčál vaří každý den pro přítele, který to neumí

Novinky
Vánoční tipy: adventní kalendáře s čajem, bylinkami, čokoládou i ovocnými kapsičkami

Vánoční tipy: adventní kalendáře s čajem, bylinkami, čokoládou i ovocnými kapsičkami

Prostřeno!
Připravujeme Prostřeno! z Prahy a středních Čech. Úkolem je jídlo z horkovzdušné fritézy

Připravujeme Prostřeno! z Prahy a středních Čech. Úkolem je jídlo z horkovzdušné fritézy

Maso
Vepřová pečeně s dušenou červenou řepou a knedlíkem – klasika české kuchyně

Vepřová pečeně s dušenou červenou řepou a knedlíkem – klasika české kuchyně

Prostřeno!
Prostřeno: Vafle s překvapením podle Ondry

Prostřeno: Vafle s překvapením podle Ondry

Prostřeno!
Prostřeno: Cibulové smaženky

Prostřeno: Cibulové smaženky

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Maso
Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku Maso

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha

Sladké
Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí

Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí

Karamelový dort se slaným popcornem – efektní spojení sladké a slané chuti Sladké

Karamelový dort se slaným popcornem – efektní spojení sladké a slané chuti

Dýňový cheesecake s perníčkovým kořením podle Bread Society Sladké

Dýňový cheesecake s perníčkovým kořením podle Bread Society

Maso
Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Vepřová pečeně s dušenou červenou řepou a knedlíkem – klasika české kuchyně  Maso

Vepřová pečeně s dušenou červenou řepou a knedlíkem – klasika české kuchyně

Vepřové plíčky na smetaně – tradiční poklad staročeské kuchyně překvapí jemnou chutí Maso

Vepřové plíčky na smetaně – tradiční poklad staročeské kuchyně překvapí jemnou chutí

Vegetariánské
Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí Polévky

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Nápoje
Domácí perníčkový sirup – rozvoní kávu, čokoládu i čaj, skvělý je i na lívance nebo palačinky

Domácí perníčkový sirup – rozvoní kávu, čokoládu i čaj, skvělý je i na lívance nebo palačinky

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku Nápoje

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši Polévky

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera Polévky

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera

Předkrmy a chuťovky
Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši Předkrmy a chuťovky

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši

Vegetariánské
Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Sladké
Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky Sladké

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Přílohy
Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí Přílohy

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu Maso

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Restart mírových jednání? Zelenskyj míří do Turecka, chce oživit hovory s Ruskem Masivní internetový výpadek: Problémy hlásí uživatelé po celém světě, zasáhl i Česko Babiš: Bez jistoty, že budu premiérem, nemůžu dělat nevratné kroky. Střet zájmů vyřeším

prima-zeny

Vojta Kotek poprvé přiznal strach. Jeho ovce trápí průjem a farmu smetla bouře Marcell stále důvěřuje Mie. Věrní jsou po odchodu MJ zoufalí. Nevědí, kdo jsou zrádci Novopečený tatínek Ondřej Rychlý se učí uznávat chyby. Z natáčení ve vězení měl depresi

prima-zoom

Největší požár v Praze zaměstnal 1000 hasičů Hitlerův trumf selhal. Spojenci pokročilou technologii zastavili chirurgickým bombardováním Fotka roku? Dokonalý snímek parašutisty před žhavým povrchem Slunce se plánoval dlouhé týdny

prima-fresh

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí Vánoční tipy: adventní kalendáře s čajem, bylinkami, čokoládou i ovocnými kapsičkami

prima-cool

VIDEO: První trailer Odvážné Vaiany Tom Cruise si konečně převzal Oscara. Podívejte se na jeho dojemnou děkovnou řeč První fotky z nejočekávanější filmové fantasy. Adaptace herního fenoménu vypadá nádherně

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Adventní kalendář potěší každého. 10 DIY nápadů pro děti i dospělé Vánoce podle zvěrokruhu: Shodnete se doma na vánočních dekoracích? Vyrobte si adventní věnec včas. Advent letos začíná už 30. listopadu!

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.