Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jahody
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jahody
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Hrdina kuchyně: Losos – zde najdete recepty z 2. dílu

Hrdina kuchyně: Losos

Hrdina kuchyně: Losos

  • Zavřít
Hrdina kuchyně: Losos

Hrdina kuchyně: Losos

Losos je u nás nejoblíbenější ryba. Zdaleka předčí kapra i pstruha dohromady. A není se co divit. Velmi chutné a přiměřeně tučné maso, které zůstává šťavnaté, minimum kostí, lákavá barva… Martin Škoda s Maruškou Doležalovou vám poradí, jak si na této rybě pochutnat.

Seznam.cz banner

Losos u nás býval doma. V Labi, ve Vltavě, v Ohři... Ve Starých letopisech českých se můžeme dočíst například tohle: "Den před svatým Janem Křtitelem lovili u Nelahozevsi nedaleko Prahy rybáři v řece ryby. Zatáhli síť a v ní bylo tolik lososů, že když vyskakovali ze sítě a naráželi na sebe nad vodou, bylo to, jako by někdo tloukl dvěma prkny o sebe. Byl to takový třeskot ve vodě, že rybáři s hrůzou pustili sítě a utekli z řeky. Toho roku byla v Praze hojnost lososů a libra stála tři stříbrné groše a někdy i dva nebo ještě méně." Tahle invaze lososů se odehrála v roce 1507. Písemné zmínky o lososech v našich krajích jsou ještě starší. Tahle tažná ryba se vytírá v řekách, odrostlí lososi putují do moře, aby se pak vrátili rozmnožit se na stejné místo, kde přišli na svět. Z českých řek lososi zmizeli během první poloviny 20. století, souviselo to především s výstavbou přehrad. Dnes se díky aktivitě Návrat lososů alespoň na některá místa vracejí.

Kulinární pořad Hrdina kuchyně sledujte každou sobotu v 18.10 na Primě!

Vyzkoušejte nápadité recepty na lososa, které připravil Martin Škoda a Maruška Doležalová v pořadu Hrdina kuchyně:

Gravlax

Výborný marinovaný losos je oblíbená chuťovka ve skandinávských zemích. Základní kombinace soli a cukru maso částečně konzervuje a zpevní, vodka a kopr dodají výjimečnou chuť.

5–7 PORCÍ / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT + ODLEŽENÍ

Na lososa:

• 1 velký filet z lososa

• 10 lžic mořské soli

• 5 lžic cukru

• 2 panáky vodky

• velká hrst kopru

• kůra z 1 citronu

• kůra z 1 limetky

1. Smíchejte sůl s cukrem, kůrou z citrusů, vodkou a nasekaným koprem. Lososa stáhněte z kůže, položte do pekáče, dobře zasypte směsí, zakryjte fólií a zatěžkejte. Marinujte přes noc, klidně i dva dny v lednici.

2. Lososa očistěte od marinády, nakrájejte na tenké plátky a podávejte s tmavým chlebem, omáčkou a citronem.

Na omáčku:

• 300 g zakysané smetany (30%)

• 1 citron

• velká snítka kopru

• 1 lžíce cukru

• sůl

Kopr nasekejte najemno, promíchejte se zakysanou smetanou a vše dochuťte solí a trochou citronové šťávy a kůry.

Losos v pancettě se šalvějí a restovanou zeleninou

Uzená pancetta dodá lososu příjemnou kouřovou příchuť. Restovaná zelenina je k dobré rybě velmi vhodnou přílohou – nejenže krásně vypadá, ale je i moc dobrá!

5 PORCÍ / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT

Na zeleninu:

• 3 papriky (různé barvy)

• hrst cherry rajčata

• hrst malých šalotek

• 1 menší cuketa

• snítka listové petržele

• 2–3 lžíce olivového oleje

• 1 lžička cukru

• 2 stroužky česneku

• sůl a pepř

• citronová šťáva

1. Nakrájejte zeleninu, papriky na proužky, cuketu na půlkolečka, česnek na plátky, šalotky rozpulte, rajčata nechte v celku.

2. Ve větší pánvi rozpalte olivový olej, na něm začněte dozlatova opékat papriky, cuketu, šalotky, přepůlená rajčata a nakonec taky česnek, tomu stačí jen chvíle. Zeleninu posypte cukrem a počkejte, až zkaramelizuje. Nakonec vše dochuťte solí, pepřem, citronovou šťávou a nasekanou listovou petrželkou.

Na lososa:

• 5x 200 g filetu z lososa

• 5 lístků šalvěje

• 10 plátků pancetty

• sůl a bílý pepř

• citronová šťáva

• 3 lžíce rostlinného oleje

1. Lososa osolte, opepřete a zakápněte citronem. Na každý kousek, na stranu, kde není kůže, položte list šalvěje. Porce lososa zabalte do pancetty. V pánvi rozehřejte olej na vyšší teplotu a lososa postupně opečte ze všech stran. Maso by uvnitř mělo zůstat trochu růžové, celkově vám bude tepelná úprava trvat asi 6 minut.

2. Zeleninu rozdělte na talíře, přidejte porce lososa, kousek citronu a celé jídlo zakápněte trochou oleje.

Krémová polévka z lososa

Rybí polévka má v našich končinách nezpochybnitelnou tradici, bohužel ji jíme jen jednou v roce – na Vánoce... Není důvod, proč si nedopřát rybí polévku mnohem častěji. A protentokrát vyměnit kapra za lososa! Hladivá krémová polévka bude i u vás doma určitě hit :)

5 PORCÍ / PŘÍPRAVA: NAD 2 HODINY

Na vývar:

• 1,2 kg kostí a odřezků z lososa (klidně použijte klidně i hlavu)

• 2 menší mrkve

• 1 oloupaná cibule

• 2 rajčata

• 4 stroužky česneku

• 5 kuliček černého pepře

• 2 litry studené vody

• 1 bobkový list

• sůl

Kosti a odřezky ryby dejte do hrnce, zalijte asi 1,5 l vody a přiveďte k varu. Teplotu ihned snižte na minimum. Přidejte rozkrojené a na suché pánvi opečené stroužky česneku a půlky cibule, rajčata, orestovanou mrkev, zbytek vody, pepř, špetku soli a bobkový list. Při nízké teplotě vývar táhněte asi 90 minut, poté odstraňte bobkový list a zbytek vývaru pořádně rozmixujte tyčovým mixérem a propasírujte přes jemné síto.

Na polévku:

• 1 mrkev

• 1 menší cibule

• 3 větší brambory

• 2 stroužky česneku

• malý kousek pórku

• 500 g odřezků z lososa

• 150 ml smetany ke šlehání

• citronová šťáva

• 2 lžíce másla

• 1 lžíce rostlinného oleje

1. V hrnci rozehřejte olej a máslo. Přidejte na kousky nakrájenou mrkev a restujte ji při vyšší teplotě asi 5 minut. Poté přidejte na kostičky nasekanou cibuli a pórek, pokračujte další 3 minuty v restování. Přihoďte plátky česneku, oloupané a na kostičky pokrájené brambory a kousky lososa (pár si jich nechte stranou). Restujte ještě asi 2 minuty, poté přilijte vývar, přiveďte vše k varu a polévku vařte ještě asi 20 minut. Nakonec vše pořádně rozmixujte, zjemněte smetanou a dochuťte solí pepřem a citronovou šťávou.

2. Zbylé kousky lososa krátce opečte na troše oleje a přidejte je do jednotlivých porcí polévky. Dozdobit je můžete i nasekanou petrželkou a lžící smetany.

Pomazánka z pečeného lososa

Pomazánky patří mezi velmi vděčná jídla. Hodí se nejen na večírek, ale směle je můžete servírovat jako rychlou večeři nebo výtečnou snídani. V této podobě povýšíte klasickou rybičkovou na luxusní úroveň.

2 PORCE / PŘÍPRAVA: DO 10 MINUT

• 100 g pečeného lososa

• 100 g krémového sýra

• citronová šťáva

• 1 jarní cibulka

• sůl, pepř

• tmavý chléb

• rukola

Z lososa odstraňte kůži, maso v misce rozmačkejte vidličkou, promíchejte s krémovým sýrem a nadrobno posekanou jarní cibulkou. Dochuťte citronovou šťávou, solí a pepřem. Mažte na tmavý chléb a navrch přidejte pár lístků rukoly.

Připravila Klára Michalová

Hrdina kuchyně: Krůta – zde najdete recepty z 1. dílu
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hrdina kuchyně: Krůta – zde najdete recepty z 1. dílu

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky citron kuchyně česnek ryby Hrdina kuchyně cukr sůl rajče losos polévka pepř losos Marie Doležalová Martin Škoda recepty z lososa

Návrhy pro vás

Čokoládový dort „Minecraft“ – originální sladké překvapení pro fanoušky známé hry Sladké

Čokoládový dort „Minecraft“ – originální sladké překvapení pro fanoušky známé hry

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek Vegetariánské

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Tacos s trhaným krůtím masem, zeleninovou salsou a čedarem – snadný oběd pro celou rodinu Recepty

Tacos s trhaným krůtím masem, zeleninovou salsou a čedarem – snadný oběd pro celou rodinu

Malinové řezy s pudinkem a sněhovou čepicí – recept na letní dezert jako z cukrárny Sladké

Malinové řezy s pudinkem a sněhovou čepicí – recept na letní dezert jako z cukrárny

Těhotnej kuchař: Zadělávaná kuřecí srdíčka s rýží – velmi chutné jídlo ve stylu za málo peněz hodně muziky Maso

Těhotnej kuchař: Zadělávaná kuřecí srdíčka s rýží – velmi chutné jídlo ve stylu za málo peněz hodně muziky

Salsa pico de gallo – čerstvá salsa z rajčat s chilli a koriandrem je ideální ke křupavým nachos Zelenina

Salsa pico de gallo – čerstvá salsa z rajčat s chilli a koriandrem je ideální ke křupavým nachos

Kuřecí medailonky s pikantní melounovou omáčkou – nevšední kombinace pro letní grilovačku Maso

Kuřecí medailonky s pikantní melounovou omáčkou – nevšední kombinace pro letní grilovačku

Ålandská palačinka (Ålandspannkaka) pečená v troubě podle Kristiny Lund – vyzkoušejte netradiční skandinávský dezert Sladké

Ålandská palačinka (Ålandspannkaka) pečená v troubě podle Kristiny Lund – vyzkoušejte netradiční skandinávský dezert


Přečtěte si také

Sladké
Čokoládový dort „Minecraft“ – originální sladké překvapení pro fanoušky známé hry

Čokoládový dort „Minecraft“ – originální sladké překvapení pro fanoušky známé hry

Vegetariánské
Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Recepty
Tacos s trhaným krůtím masem, zeleninovou salsou a čedarem – snadný oběd pro celou rodinu

Tacos s trhaným krůtím masem, zeleninovou salsou a čedarem – snadný oběd pro celou rodinu

Kam za jídlem
Fine dining s pivním párováním: Restaurace Vallmo & Pivovar Matuška společně boří předsudky

Fine dining s pivním párováním: Restaurace Vallmo & Pivovar Matuška společně boří předsudky

Sladké
Malinové řezy s pudinkem a sněhovou čepicí – recept na letní dezert jako z cukrárny

Malinové řezy s pudinkem a sněhovou čepicí – recept na letní dezert jako z cukrárny

Maso
Těhotnej kuchař: Zadělávaná kuřecí srdíčka s rýží – velmi chutné jídlo ve stylu za málo peněz hodně muziky

Těhotnej kuchař: Zadělávaná kuřecí srdíčka s rýží – velmi chutné jídlo ve stylu za málo peněz hodně muziky

Zelenina
Salsa pico de gallo – čerstvá salsa z rajčat s chilli a koriandrem je ideální ke křupavým nachos

Salsa pico de gallo – čerstvá salsa z rajčat s chilli a koriandrem je ideální ke křupavým nachos

Novinky
Vůně bylin, nadšení a udržitelnost na jednom místě: Vydejte se na výlet do Bylinkového ráje Sonnentor

Vůně bylin, nadšení a udržitelnost na jednom místě: Vydejte se na výlet do Bylinkového ráje Sonnentor

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Recepty
Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní

Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní

Penne se sušenými rajčaty, rukolou a česnekem – snadný oběd do 20 minut Recepty

Penne se sušenými rajčaty, rukolou a česnekem – snadný oběd do 20 minut

Zapečené penne s kuřecím masem a hráškem s omáčkou ze zakysané smetany – dokonalá rodinná večeře Těstoviny

Zapečené penne s kuřecím masem a hráškem s omáčkou ze zakysané smetany – dokonalá rodinná večeře

Sladké
Čokoládový dort „Minecraft“ – originální sladké překvapení pro fanoušky známé hry

Čokoládový dort „Minecraft“ – originální sladké překvapení pro fanoušky známé hry

Malinové řezy s pudinkem a sněhovou čepicí – recept na letní dezert jako z cukrárny Sladké

Malinové řezy s pudinkem a sněhovou čepicí – recept na letní dezert jako z cukrárny

Ålandská palačinka (Ålandspannkaka) pečená v troubě podle Kristiny Lund – vyzkoušejte netradiční skandinávský dezert Sladké

Ålandská palačinka (Ålandspannkaka) pečená v troubě podle Kristiny Lund – vyzkoušejte netradiční skandinávský dezert

Maso
Těhotnej kuchař: Zadělávaná kuřecí srdíčka s rýží – velmi chutné jídlo ve stylu za málo peněz hodně muziky

Těhotnej kuchař: Zadělávaná kuřecí srdíčka s rýží – velmi chutné jídlo ve stylu za málo peněz hodně muziky

Kuřecí medailonky s pikantní melounovou omáčkou – nevšední kombinace pro letní grilovačku Maso

Kuřecí medailonky s pikantní melounovou omáčkou – nevšední kombinace pro letní grilovačku

Geniální trhané hovězí maso z Kantýny – inspirujte se postupem, který používají profíci Maso

Geniální trhané hovězí maso z Kantýny – inspirujte se postupem, který používají profíci

Vegetariánské
Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Salsa pico de gallo – čerstvá salsa z rajčat s chilli a koriandrem je ideální ke křupavým nachos Zelenina

Salsa pico de gallo – čerstvá salsa z rajčat s chilli a koriandrem je ideální ke křupavým nachos

Zapečené papriky plněné rýží, zeleninou a bylinkami – perfektní oběd pro letní dny Vegetariánské

Zapečené papriky plněné rýží, zeleninou a bylinkami – perfektní oběd pro letní dny

Nápoje
Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů

Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách Nápoje

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách

Melounovo-jogurtový shake s jahodami – rychlé osvěžení ve sklenici Nápoje

Melounovo-jogurtový shake s jahodami – rychlé osvěžení ve sklenici

Ryby a mořské plody
Losos s bramborovo-chřestovým pyré, dušeným špenátem a citrusovým máslem

Losos s bramborovo-chřestovým pyré, dušeným špenátem a citrusovým máslem

Sezamový losos se soba nudlemi – rychlá a zdravá večeře s asijským šmrncem Recepty

Sezamový losos se soba nudlemi – rychlá a zdravá večeře s asijským šmrncem

Krevety s česnekovo-bylinkovou máslovou omáčkou – rychlé a chutné jídlo, které se hodí jako luxusní předkrm nebo romantická večeře Ryby a mořské plody

Krevety s česnekovo-bylinkovou máslovou omáčkou – rychlé a chutné jídlo, které se hodí jako luxusní předkrm nebo romantická večeře

Polévky
Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku

Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři Polévky

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři

Slovenská krémová polévka z brambor s ovčí brynzou – sytý a voňavý demikát Polévky

Slovenská krémová polévka z brambor s ovčí brynzou – sytý a voňavý demikát

Zelenina
Salsa pico de gallo – čerstvá salsa z rajčat s chilli a koriandrem je ideální ke křupavým nachos

Salsa pico de gallo – čerstvá salsa z rajčat s chilli a koriandrem je ideální ke křupavým nachos

Poklady belgické kuchyně: Peprný sýrový koláč Flamiche de Dinant – hromada sýra, vajec a pepře jsou základem této originální pochoutky Předkrmy a chuťovky

Poklady belgické kuchyně: Peprný sýrový koláč Flamiche de Dinant – hromada sýra, vajec a pepře jsou základem této originální pochoutky

Domácí bake rolls se sýrem a bylinkami – křupavá pochoutka k salse i vínu Předkrmy a chuťovky

Domácí bake rolls se sýrem a bylinkami – křupavá pochoutka k salse i vínu

Vegetariánské
Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Zapečené papriky plněné rýží, zeleninou a bylinkami – perfektní oběd pro letní dny Vegetariánské

Zapečené papriky plněné rýží, zeleninou a bylinkami – perfektní oběd pro letní dny

Pikantní mexický kotlík s fazolemi – rychlé bezmasé jídlo plné bílkovin podávejte s rýží Vegetariánské

Pikantní mexický kotlík s fazolemi – rychlé bezmasé jídlo plné bílkovin podávejte s rýží

Sladké
Malinové řezy s pudinkem a sněhovou čepicí – recept na letní dezert jako z cukrárny

Malinové řezy s pudinkem a sněhovou čepicí – recept na letní dezert jako z cukrárny

Tapiokový pudink s kokosovým mlékem a dračím ovocem podle Šona – exotický dezert překvapí strukturou, chutí i barvou Sladké

Tapiokový pudink s kokosovým mlékem a dračím ovocem podle Šona – exotický dezert překvapí strukturou, chutí i barvou

Maková bábovka s rybízem – dokonalá kombinace chutí pro víkendový moučník Sladké

Maková bábovka s rybízem – dokonalá kombinace chutí pro víkendový moučník

Saláty
Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny Saláty

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce Saláty
4

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce

Vegetariánské
Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce Saláty
4

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení Přílohy

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení

prima-cnn-news

Když Rusko vyhraje, Ukrajinci půjdou proti Západu. Diplomat varuje před hořkým scénářem Diagnóza debility, zuřil Ševčík kvůli Green Dealu. Křeček navrhl, jak odstranit největší excesy Stažená okénka mohou řidiče přijít draho. Hrozí jim vysoká pokuta, upozorňuje ministerstvo

prima-zeny

Letní novinky na prima+: Skutečný příběh Nataschy Kampusch i pokračování Elišky a Damiána Plenu na kočár? Už nikdy, apeluje na matky záchranář. Namočením to ještě zhoršují Marie Rottrová nazpívala ústřední píseň k novému seriálu Polabí

prima-zoom

Horko zabije 500 tisíc lidé ročně Rodina měla doma 2000 smrtelně jedovatých pavouků. Žili s nimi i dvě malé děti Gigantický mrak připomínající tsunami vyděsil lidi na pláži. Podívejte se na ohromující přírodní úkaz

prima-fresh

Čokoládový dort „Minecraft“ – originální sladké překvapení pro fanoušky známé hry Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek Tacos s trhaným krůtím masem, zeleninovou salsou a čedarem – snadný oběd pro celou rodinu

prima-cool

VIDEO: První trailer Nolanovy Odyssey Nový Jurský svět je nejhorší díl série. Směšný hit má absolutně neuvěřitelné scény Dostane závodní hit F1 pokračování? Tady je všechno, co o něm zatím víme

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Amanda Bynes chce shodit. Přiznala užívání léku na hubnutí, který frčí mezi celebritami Xholakys chce seknout se svlékáním. V nové kariéře chce lidem pomáhat duševně Rychlé miliony českých influencerů: Sharlota a Stejk přiznali konkrétní částky

prima-living

Režisér Jan Hřebejk má dva domovy. S rodinou žije na hausbótu a v luxusní vile Vila Šafránkové a Abrháma zeje prázdnotou. Potomci se o dům ani zahradu nestarají Vyrazte do přírody a nasbírejte si bylinky. Jak a kde je správně sušit?

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.