redakce Prima FRESH

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Moje hodnocení
0x

Vyzkoušejte povzbuzující nápoj s nádechem orientu, v němž se jemně nahořklá chuť reishi (přezdívané „houba nesmrtelnosti“) snoubí s aromatickým kardamomem a medovou sladkostí. Příprava tohoto cappuccina je rychlá a během pár minut si můžete dopřát klidnou chvilku se šálkem v ruce.

1 porce
10 minut

Suroviny:

Postup přípravy:

  1. Připravte si espresso do svého oblíbeného hrníčku na cappuccino a vmíchejte prášek reishi podle dávkování na obalu.

  2. Přidejte půl lžičky medu společně se špetkou kardamomu a důkladně promíchejte.

  3. Napěňte mléko a vlijte ho do šálku.

PRIMA TIP: Pro intenzivnější chuť můžete pěnu zaprášit kardamomem.

Chcete si dát ke kávě lahodný dezert? Pusťte si náš videorecept!

Kompletní recept najdete ZDE: Tiramisu

Nebo mrkněte na další kávové a čajové nápoje:

Zdroj receptu

redakce Prima FRESH


Přečtěte si také

Recepty

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů