návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Několik báječných letních receptů z rybízu

Rybízovo-citrónová buchta
Autor: Sweet pixel blog Rybízovo-citrónová buchta
Rybíz je výtečné letní ovoce, které je považováno za vitaminovou bombu především kvůli extra vysokému obsahu vitaminu C. A právě jeho příjemná kyselost ho řadí mezi nejoblíbenější ovoce k přípravě sladkých dezertů, kterým dodá švih.
29. 07. 2016

Drobné bobulky červené, bílé nebo černé barvy jsou tradičními plody, které nechybí snad na žádné zahrádce. Můžete z nich upéct nepřekonatelné koláče, připravit z nich výtečné zavařeniny nebo z nich udělat osvěžující sorbet.

Nakyslá chuť ve sladkých moučnících je prostě báječná, vždyť kdo by nemiloval tvarohový koláč s rybízem a drobenkou? Červený a bílý rybíz má velmi podobnou chuť a v podstatě stejný obsah zdraví prospěšných látek. Černý rybíz je chuťově odlišný, lehce navinulý a vitaminu C má ještě víc.

Reklama