Najděte si recept
Na co máte chuť?

Nanuky s bílou čokoládou a rybízem
Mascarpone, bílá čokoláda a černý rybíz - kombinace snů!
do 30 minut
Suroviny
- Mascarpone 250 g
- bílý čokoláda 100 g
- černý rybíz
- smetana ke šlěhání 50 ml
- cukr podle chuti
Omlouváme se, snažíme se dohledat chybějící obrázek
Postup
- Bílou čokoládu si rozpusťte na vodní lázni. Smetanu smíchejte s mascarpone, oslaďte podle chuti a přidejte bílou čokoládu. S cukrem to není třeba přehánět, protože dost nanuk osladí čokoláda.
- Navrstvěte do formiček spolu s rybízem. Rybíz je lepší předem chviličku povařit s cukrem. Nechte zmrazit přes noc.
Nanuky s bílou čokoládou a rybízem; foto: Foodlover.cz
Kdo je Foodlover.cz ?
Jmenuju se Tereza Sychrová a můj blog vznikl v létě roku 2012 z čisté lásky k jídlu, vášně k vaření a potřeby seberealizace jinde než ve škole a v práci.
Foodlover.cz jsem především já - od malička velká milovnice jídla a všeho, co s jídlem souvisí, mimo to v posledních letech také milovnice cestování, studentka práv, asistentka v advokátní kanceláři, nenapravitelný nervák, perfekcionista a rozená pečovatelka o své blízké. Všechno se vším souvisí a tak tyhle moje vlastnosti zároveň hodně utváří i podobu blogu.