návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Výborné recepty na křupavé topinky, bruschetty či tousty

Pohanková "ďábelská" topinka
Autor: Nová biokuchařka Hanky Zemanové Pohanková "ďábelská" topinka
Starší chléb a bagety se snad v každé světové kuchyni zpracovávají a mnohdy je výsledek neskutečně dobrý. Připravte si doma nápadité topinky nebo tousty, které můžete servírovat jako jednoduchou večeři nebo pohoštění na večírek.
12. 05. 2017

Najdete je pod mnoha názvy – v Itálii třeba jako bruschetty nebo crostini, u nás oblíbené topinky, v anglo-amerických zemích jsou to tousty – zkrátka opečený chléb je celosvětovým hitem od počátků civilizace :)

Od nejjednodušších verzí, kdy se dokřupava opečené pečivo namaže máslem a posype solí, můžete dojít až k opravdu lahůdkovým verzím.

Vyberte si z originálních receptů a proměňte starší pečivo v delikatesu:

Související témata: nejlepší recepty , tousty , bruschetta , topinky
Reklama