Výborné recepty na křupavé topinky, bruschetty či tousty
Zdroj: Nová biokuchařka Hanky Zemanové
Výborné recepty na křupavé topinky, bruschetty či tousty
Zdroj:
Nová biokuchařka Hanky Zemanové
Starší chléb a bagety se snad v každé světové kuchyni zpracovávají a mnohdy je výsledek neskutečně dobrý. Připravte si doma nápadité topinky nebo tousty, které můžete servírovat jako jednoduchou večeři nebo pohoštění na večírek.
Najdete je pod mnoha názvy – v Itálii třeba jako bruschetty nebo crostini, u nás oblíbené topinky, v anglo-amerických zemích jsou to tousty – zkrátka opečený chléb je celosvětovým hitem od počátků civilizace :)
Od nejjednodušších verzí, kdy se dokřupava opečené pečivo namaže máslem a posype solí, můžete dojít až k opravdu lahůdkovým verzím.
Vyberte si z originálních receptů a proměňte starší pečivo v delikatesu: