Speciály

Super recepty na oblíbené pečené brambory

Brambory jsou jednou ze základních surovin české kuchyně a proto se není co divit, že je máme tak rádi ve všech podobách. Pomiňme protentokrát bramboráky, bramborové těsto nebo hedvábnou kaši a zaměřme se na neodolatelné brambory z trouby!

Máloco je tak uspokojivé jako plný pekáč upečených, zvrchu křupavých a uvnitř hladivě jemných brambor. Jsou tak dobré, že obstojí i jako samostatné jídlo, ani k nim nepotřebujeme maso, stačí jen oblíbený dip. Jednou je nakrájejte na hranolky, jindy na klínky nebo zkuste efektní Hasselback brambory. Doporučujeme i vtipné romáčklé brambory, z kterých se po upečení stanou báječné křupavé placičky!

A pokud chcete něco navíc, prostě brambory naplňte a zapečte. Náplň může být z mletého masa, sýrová, s tuňákem, s fazolemi... Možností je tolik, co brambor na poli :)

Připravte si neodolatelně dobré pečené brambory podle našich receptů:

Vybrali jsme pro vás ty nejlepší recepty a články na dané téma:

Recepty