reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Voňavé recepty s aromatickým čerstvým koprem

Cuketová koprovka s jáhlami
Autor: Nová biokuchařka Hanky Zemanové Cuketová koprovka s jáhlami
Kopr patří mezi tradiční bylinky, které se v české kuchyni používají odpradávna. Neobejdou se bez něj nakládané okurky, kulajda a všem pokrmům s koprem kraluje jedna z oblíbených českých omáček - koprovka!
28. 01. 2019

Kopr je ale oblíbený i v mnoha dalších světových kuchyních. Skandinávci tuto bylinku často kombinují s lososem. Koprové recepty najdete i v polské nebo ruské kuchyni.

Tahle bylinka má velmi specifickou chuť a vůni, kterou můžete využít i v nových receptech, které jsme pro vás vybrali!

Vyzkoušejte nové i tradiční recepty s čerstvým koprem: