redakce Prima FRESH

(Staro)český salát z pečeného masa s fazolemi a jablkem

Moje hodnocení
4x

Inspirujte se receptem ze staré kuchařky na zajímavý salát s velkým rodokmenem, zaznamenala ho sama Marie Sandtnerová. Jde o kombinaci velmi sytou, stačí i jako samostatný chod, třeba s nasucho opečenou bagetou.

4 porce
30 minut
česká

Suroviny

Dokončení

Postup přípravy

  1. Maso, fazole, jablko, okurky a cibuli nakrájejte na jemné nudličky. Vmíchejte kapary, a nakonec majonézu, promíchanou s hořčicí, octem, pepřem a případně cukrem. Salát nechte trochu rozležet.
  2. Podávejte v míse vyložené listy salátu a ozdobené petrželí, plátky ředkviček a citronu.

Vyzkoušejte také recept na tradiční a původní salát Caesar podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

redakce Prima FRESH


Přečtěte si také

Recepty