Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Soutěžte o 3 kuchařky o pečení chleba dle vlastního výběru!

Soutěž o 3 kuchařky - pečení chleba
Soutěž o 3 kuchařky - pečení chleba Autor: archiv
Propadli jste kouzlu výroby vlastního chleba? Vybrali jsme pro vás tři kuchařky, které rozšíří váš repertoár i znalosti a o které si můžete zasoutěžit. Stačí si jen vybrat, po které toužíte nejvíce, a zkusit štěstí!
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

A o které tituly můžete tentokrát soutěžit?

Soutěž o 3 kuchařky - pečení chleba 2 Foto:

Pekařský učeň

Peter Reinhart

Peter Reinhart, zakladatel legendární pekárny Brother Juniper’s Bakery a vynikající instruktor největší světové kulinářské akademie, stojí v čele amerického hnutí řemeslného chleba už více než 15 let. Nahlédněte Peterovi přes rameno a učte se spolu s ním... Názorné instrukce jsou vysvětleny pomocí více než 100 návodných fotografií. Nově nabyté vědomosti využijete při přípravě 50 nových receptů pro klasické chleby, jako je rustikální ciabatta, vydatný pain de campagne, tradiční newyorský bagel nebo pekařský svatý grál – Peterova verze slavného pain a l’ancienne.

Kváskové pečení

Jane Masonová

V posledních letech prožívá kváskové pečení znovuzrození a my objevujeme výraznější chuť kváskového chleba a pečiva. Kniha je zásadním průvodcem pro všechny, kdo chtějí zlepšit své pekařské umění, pokud jde o kváskový chléb všeho druhu – z litého těsta, každodenní žitný, ochucený pšeničný –, nebo sladké pečivo či bulky. Kapitoly věnované jednotlivým typům kváskového těsta zahrnují všechno od podrobných postupů až po tipy na vybavení a suroviny, rady, co dělat, když se nedaří, a informace o chlebu a zdraví. Každá kapitola obsahuje výběr receptů, ilustrované řešení problémů a rady, lahůdkový výběr tradičních favoritů i nových nápaditých receptů a další užitečné informace, díky nimž do kváskového pečení pronikne i ten nejzelenější nováček.

Vůně chleba

Mirka Van Gils Slavíková

Kniha z edice Mom´s Kitchen od Mirky van Gils Slavíkové voní čerstvě upečeným chlebem, který provoní domov. Chléb byl, je a bude součástí našeho života. Proč si ho tedy neupéct v pohodlí domova? Tato kniha nabízí širokou škálu chutných a voňavých receptů, klíč k rozpoznání jednotlivých druhů obilovin a hlavně jednoduchý návod, jak se nebát péct.

Stačí označit jako správnou odpověď tu knihu, kterou byste si přáli vyhrát přímo ZDE pomocí webového formuláře.

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA.

KNÍŽKY VYHRÁVAJÍ:

Irena Ondráčková, Litoměřice

Květoslava Krásová, Křivoklát

Zdeněk Kalas, Bechyně

HERNÍ ŘÁD

Související témata: soutěž , pečení chleba , soutěž o kuchařky , kváskové pečení , pekařský učeň , vůně chleba
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama